Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-26-05, 11:46 PM   #1
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
[PS2]超級機械人大戰 α Premium Edition

Homepage

『スーパーロボット大戦α プレミアム エディション』
バンプレスト/7月14日/9800円

・PS『スーパーロボット大戦α』
・PS『スーパーロボット大戦α外伝』
・PS2『第2次スーパーロボット大戦α』
・スーパーロボット大戦α history book(仮)
・超豪華ハードBOX仕様(αシリーズ4作を収納可能)
※『第3次スーパーロボット大戦α』is not included
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-05, 11:47 PM   #2
カズキ
Game Master

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDKazuki-KTW
真識食住上
我只想要history book

此篇文章於 04-26-05 11:55 PM 被 neo2046 編輯。
カズキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-05, 11:51 PM   #3
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
睇黎個價抄到飛起
錯過左alpha同外傳佢個價唔過分我可能會買
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-05, 11:54 PM   #4
赤目黑龍
God of Gamer
赤貧神

PSN  IDdamnprincess
9800日圓又唔算貴喎~~
都買得過嘅~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-05, 11:55 PM   #5
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
如果個價吾過份我都買~~
因為呢3隻我都只係買左行版

此篇文章於 04-26-05 11:59 PM 被 斯羅 編輯。
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-05, 11:58 PM   #6
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
想買返alpha同alpha外傳....
如果個價唔太貴既話都會買返...反正隻alpha2都俾我玩到殘晒,呢隻可以當係儲返
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 12:11 AM   #7
無聞
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
我都是冇買alpha和外傳
仲想要本history書
看來又要硬食多隻第2次alpha

舊 04-27-05, 12:41 AM   #8
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 無聞
我都是冇買alpha和外傳
仲想要本history書
看來又要硬食多隻第2次alpha
同你一樣....要食多隻@2
但真係 9800 yen?? 三隻????
定係每隻9800 yen 各送一本 history book先????
真係三隻game + 書 9800 yen 既話就必買啦.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 01:11 AM   #9
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
只無alpha ,DC版就有
外傳和第二次有了

舊 04-27-05, 01:17 AM   #10
clie

PS版alpha同外傳都冇買過
支持
不過我諗買番黎都應該冇時間玩喇
收藏罷了
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 01:21 AM   #11
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
買硬~~
以前PS玩番番, d碟都死咁半.....o岩哂XD

相薄

此篇文章於 04-27-05 12:33 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 09:19 AM   #12
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
會唔會出第3次既時候屈多次......

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 09:29 AM   #13
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: 啤梨王子
到ps3再出ps2機戰大全集屈多次

舊 04-27-05, 09:43 AM   #14
wgzc
Game Master
rofl

PSN  IDJC_XD
引用:
作者: 啤梨王子
同第3次同一日齊出
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 09:46 AM   #15
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
我覺得本history不見得很有新意....
不過也考慮一下啦
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 10:51 AM   #16
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
如果唔炒得貴都諗得過
最多硬食隻alpha2...
如果包埋隻alpha3,就算貴o的都可以令我買得更有理由

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 10:53 AM   #17
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
3隻game我都有...
希望隻game個包裝起碼改下啦....多3隻一模一樣o既game就真係買唔落手...

舊 04-27-05, 10:55 AM   #18
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 赤目黑龍
9800日圓又唔算貴喎~~
都買得過嘅~~
大約幾多港紙??

舊 04-27-05, 10:55 AM   #19
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

冇性趣都冇3....到佢將來再來一個α1-3完美收藏版先啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 12:32 PM   #20
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: jaVaj ◣
冇性趣都冇3....到佢將來再來一個α1-3完美收藏版先啦
應該無喇掛,
佢個超豪華BOX仕様可以收納埋第三次

相薄
舊 04-27-05, 12:35 PM   #21
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
我係得外傳無ja wo........
點算=_=
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 12:40 PM   #22
wgzc
Game Master
rofl

PSN  IDJC_XD
如果唔係比隻best版應該會買
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-05, 12:49 PM   #23
大覺屋師真
The One

話晒比你收藏用唔會咁衰格比the best版掛

相薄
舊 04-27-05, 12:52 PM   #24
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
唔比the best比ps one book版你

舊 04-27-05, 12:56 PM   #25
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
對眼鏡廠d特典完全冇信心....以前果d都有眼睇.....

成萬yen真係食慒佢

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[psp] Gta Midnight club : DUB edition sunny88shoes 手提遊戲機討論版 0 01-16-05 07:19 PM
[HK][Now on Sale]梁漢文 ~ Effort & Love (CD+DVD Special Edition) & 第二版發售中! JACKY Neo Music UNIVERSE 23 01-09-05 06:18 PM
[Now on Sales] 陳慧琳 ~ Stylish Index (1st & 2nd Edition) JACKY Neo Music UNIVERSE 12 09-10-04 11:21 PM
[GBA]Girls Edition GASP 4月發售 - Pink GBASP in a girlish box 神祕人1號 手提遊戲機討論版 8 03-17-04 02:03 PM
Eternal Fighter ZERO - Bad Moon Edition 的問題.... 誘肉毛球 PC電腦遊戲討論版 26 09-06-03 02:10 PM

現在的時間是 10:45 AM

手機版 | APP版