Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-18-15, 12:01 PM   #51
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
畫面好明顯說明妹妹放結界係用聖水??/\
絕對係
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-15, 04:35 PM   #52
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
小說8已出,故事進度非常快
由手機版發出
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-15, 05:58 PM   #53
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
睇左第二話
熟口熟面既背景
熟口熟面既設定...

又係老掉牙既自動發情,擦背ev,妹....
頂唔順cut
呢位仁兄你係咪cut得太早呢?咁快就為咗D雞毛蒜皮嘢已經頂唔順,係咪倉促咗D呢?

而家咪幾好?兩位主角話咁快就兩情相悅。兼且有得睇松岡出位演出(而且唔係後宮主角,而係反派)。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-15, 06:41 PM   #54
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
母豬咁公開示愛....學校仲比佢地同住一室??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-15, 10:04 PM   #55
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
睇到第三冊,感覺唔錯,女角們無乜發情,而且主角都要畀人打鑊金先嬴,應該真係冇被人封力量之類的童年吧

舊 10-25-15, 10:38 PM   #56
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
睇到第三冊,感覺唔錯,女角們無乜發情,而且主角都要畀人打鑊金先嬴,應該真係冇被人封力量之類的童年吧
無任何封印, 主角每一場都係100%全力

舊 10-25-15, 10:48 PM   #57
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

點解講到同套動兩套野咁?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-28-15, 10:41 AM   #58
RPG之鬼

差不多睇完第四冊
第三冊好好睇,希望動畫會有,但動畫難做得好
第四冊前至中段的轉變好夾硬來,後段打鬥做得唔錯

舊 10-28-15, 10:57 AM   #59
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
差不多睇完第四冊
第三冊好好睇,希望動畫會有,但動畫難做得好
第四冊前至中段的轉變好夾硬來,後段打鬥做得唔錯
動畫應該剛好做到羅剎就完

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-15, 08:54 PM   #60
Game Master

綾辻絢瀬 ー 小林ゆう

画伯居然咁難得會配返咁萌嘅角色。

仲要一開始就被一輝借啲意摸大髀。

舊 11-08-15, 09:51 PM   #61
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

神手一摸就濕晒

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-08-15, 10:26 PM   #62
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
一輝一定係大腿控見大脾係咁淬
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-15, 02:18 PM   #63
RPG之鬼

馬殺雞功夫好先可以濕濕
下集應該係打,不會完反劍士殺手吧

舊 11-09-15, 06:22 PM   #64
廢人
The One

有星矢既都知一輝一定係妹控
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-15, 10:54 PM   #65
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
識摸一定係咁摸大腿

話說D劇情又唔太差
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-15, 09:54 PM   #66
RPG之鬼

看了天朝某論壇後,便覺得這套真的有咁多嘢可以講嗎?
更何況那班人是看慣了輕小說
即使我覺得好看,也不覺得可以講十幾版出來……某大國果言不同凡響

============================
今集最有趣的會不會是最後果一格
夜の一刀修羅

此篇文章於 11-15-15 05:49 AM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-15, 10:53 AM   #67
ta423
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:

今集最有趣的會不會是最後果一格
夜の一刀修羅
認同
果段掉轉播就變左另一件事
ta423 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-15, 03:35 PM   #68
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
其實我覺得呢套都OK呀
小說都有追開,暫時覺得都算跟到原著

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-15, 06:52 PM   #69
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

PSN  IDSakata2014
比綾叶犯晒規又耍手段都贏到
厲害厲害

其實綾叶都賭幾大下
用跳樓焗黑鐵出一刀修羅
如果失敗左就咩都無
事先在場地做手腳如果比人發現一樣輸
只是已經發現左但因為黑鐵要求唔好告發所以無事
不過咁多人觀戰其實應該都有其他人知吧
假設真是全部人都無發現
但咁早就用上王牌
即使今場贏左下一場都會已經知有咩招
都無可能場場都設定陷阱

此篇文章於 11-15-15 07:01 PM 被 s2001154 編輯。
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-15, 07:11 PM   #70
stcdavidhk

引用:
作者: s2001154 查看文章
厲害厲害

其實綾叶都賭幾大下
用跳樓焗黑鐵出一刀修羅
如果失敗左就咩都無
假設真是全部人都無發現
但咁早就用上王牌
都無可能場場都設定陷阱
就會比佢嬴到最後
照賽程最後會對上會長都會冇得打

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-15, 07:15 PM   #71
pet3
The One

引用:
作者: s2001154 查看文章
厲害厲害

其實綾叶都賭幾大下
用跳樓焗黑鐵出一刀修羅
如果失敗左就咩都無
假設真是全部人都無發現
但咁早就用上王牌
都無可能場場都設定陷阱
這女人是腦殘不會想這麼遠的

看小說還好

看動畫她的聲音我覺得好沙好唔夾

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 11-15-15, 08:19 PM   #72
Game Master

夜の一刀修羅公式化

舊 11-15-15, 08:28 PM   #73
動漫遊戲迷
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
原著除了學校武鬥大會,還有沒有一些屬學校外的亂世組織嗎?
動漫遊戲迷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-15, 08:35 PM   #74
pet3
The One

引用:
作者: 動漫遊戲迷 查看文章
原著除了學校武鬥大會,還有沒有一些屬學校外的亂世組織嗎?
少女心的組織就是

FGO 目標預算
舊 11-15-15, 08:42 PM   #75
stcdavidhk

引用:
作者: pet3 查看文章
少女心的組織就是
咁快透?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
タユタマ -Kiss on my Deity- Episode #12「裕理」 Gallardo 日本動漫畫討論版 89 04-01-16 04:47 AM
SONIC THE HEDGEHOG 4 Episode II seed2005 電視遊戲討論版 1 01-01-12 11:36 PM
[PS2]Xenosaga: Episode II 圖片及影片,美版預定05年2月15日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 11-11-04 01:09 AM
[PS2]Xenosaga Episode II新圖及影片,6/24發售決定(2DVD) neo2046 電視遊戲討論版 489 07-23-04 07:47 PM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM

現在的時間是 11:22 AM

手機版 | APP版