Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-22-15, 01:23 AM   #976
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
細個睇唔覺,現家睇佢兩個拖手合做奧米加真係基到佢呢
呢個我記得開頭見佢地個個變成熟期,我諗佢無喎唔通變天女獸
跟據02,其他人變成熟期,迪路都係要變尼菲迪

舊 11-22-15, 01:27 AM   #977
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: chow263 查看文章
跟據02,其他人變成熟期,迪路都係要變尼菲迪
02無存在過
不過第一集見到太一避隻古加獸,我就好掛住某大神。肯定係一拳就打爆隻古加獸

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 01:43 AM   #978
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
最後個戰場畫面……
打成咁個場都仲係好完整下
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 02:11 AM   #979
x10a
Junior Member

註冊日期: Apr 2007
見到漢克獸出現...我係咪可以期待皇家騎士齊腳~~~~

丈確定退出感情戰線, 剩下8人自己CP夠
x10a 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 03:02 AM   #980
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
02係咪會出場?小光阿武用緊新機

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 02:04 PM   #981
道化師_雪
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2014
聽到首主題曲好滾動...
仲諗起鄭伊健個版本...

不個最後打個場,唔知想點,又冇左奧米加獸合體畫面
道化師_雪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 02:13 PM   #982
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 道化師_雪 查看文章

聽到首歌我直頭自動變左伊健首歌
同01比係差左但見番哂佢地真係超滾動

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 09:35 PM   #983
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: YALIU 查看文章
睇完只可以用個怪字黎形容呢個免費版
cut左4段唔係問題,個OP....

同埋睇完完全唔覺佢係電影版…
以家睇東映今次玩到首日上映就賣BD+網上開賣+四處授權
再加上咁樣既4集分法
其實可能係原本想當2季番上(6X4 = 24)
但係大人既理由變左咁樣斬件6次上?
所以先用盡方法比更多人既睇
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 10:09 PM   #984
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
我現在的心情你怎麼可能了解

今次會係邊個講呢

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 10:42 PM   #985
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: HakiK 查看文章
以家睇東映今次玩到首日上映就賣BD+網上開賣+四處授權
再加上咁樣既4集分法
其實可能係原本想當2季番上(6X4 = 24)
但係大人既理由變左咁樣斬件6次上?
所以先用盡方法比更多人既睇
以佢第一集咁樣的質素
好大原因係原本動畫版變電影版…
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-15, 10:51 PM   #986
hanshimsv006
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2008
3DS Friend Code4313 0406 7096
只有我覺得第一集很爛嗎?

playing pokemon x
hanshimsv006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 12:45 AM   #987
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
聽返首主題歌真係好滾動
太一同大和基情無限……
丈出面打到爛晒重可以溫書……
光子郎講野無人聽……

舊 11-23-15, 07:15 AM   #988
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 道化師_雪 查看文章

無奧米加合體畫面是慣例
一向都是兩隻變光就出現

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 09:14 AM   #989
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
隻阿爾法唔開手加減既話其實奧米加肯定無得打

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 09:16 AM   #990
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
唔係喎,我覺得02班蛋散出場得好好喎
一開場見佢四個領便當,我成個人企左起身YEAH左一聲!
就咁死左佢算啦

小光好人妻,美美好令女,阿空好大媽
夕陽果幕,我以為太一要同亞古獸咀咀...

最後果幕係真係有D怪,出招叫下招名會好D

5-8幾時出?
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 09:36 AM   #991
細路翔
The One

太一:其實我小學時就知阿空依把神劍最後會變成究極體,身為足球隊隊長點可能將最自走炮既高中時期浪費係一個女人身上

所以先將神劍扔比好兄弟犧牲佢

勇氣同友情既完全體現

英國說大家抱團死
舊 11-23-15, 09:46 AM   #992
pet3
The One

引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
唔係喎,我覺得02班蛋散出場得好好喎
一開場見佢四個領便當,我成個人企左起身YEAH左一聲!
就咁死左佢算啦

小光好人妻,美美好令女,阿空好大媽
夕陽果幕,我以為太一要同亞古獸咀咀...

最後果幕係真係有D怪,出招叫下招名會好D

5-8幾時出?
平均4個月4集(1電影)

其實這部本來是OVA動畫
只是被龍波超搶了檔期所以改做

反正都是東映

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 11-23-15 09:53 AM 被 pet3 編輯。
舊 11-23-15, 09:51 AM   #993
細路翔
The One

我記得本來係tv番

但東映同電視台傾唔掂數先夾硬改成只有年番製作質素既劇場版w

英國說大家抱團死
舊 11-23-15, 09:55 AM   #994
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
最初係TV版
後尾改佐做OVA版
估計係神V神收得所以讓路超龍球
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 11:07 AM   #995
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
02眾真的便當了?
好似有一幕,黑衫姨姨部電腦打住大輔失左蹤?

又病毒感染又奧法獸,隻貓又會間中變紅色
可以理解做X抗體?

我覺第一集算係咁,反而唔希望奧米加成日出場,
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 11:08 AM   #996
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
我最滾動位反而係機場成班企開
每隻digimon無變但班主角大個晒果幕,時代的眼淚
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 11:32 AM   #997
細路翔
The One

隻阿爾法好明顯係開左非殺傷模式

係太一佢地變隻奧米加出黎迫佢拎架餐之前佢連行路都係慢慢行驚撞到d建築咁

所以太一是對的

英國說大家抱團死
舊 11-23-15, 12:08 PM   #998
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
其實以依家個節奏拆4集TV播
應該會有更多人嫌慢
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 12:35 PM   #999
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
無錯真係覺得節奏好慢
話說佢地身處年代仲未有iPhone
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-15, 01:08 PM   #1000
pet3
The One

引用:
作者: s2001154 查看文章
無錯真係覺得節奏好慢
話說佢地身處年代仲未有iPhone
佢地部DT資訊機比iphone強多了

可以收藏精靈資料

FGO 目標預算

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] ラビリンスの彼方 (Tri-Ace x Konami) 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 186 04-15-13 11:01 AM
[多機種] Ong Bak Tri – The Game (องค์บาก Tri) ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 1 02-20-13 07:12 PM
[PSP] 『デジモンアドベンチャー』2013年1月17日発売予定 GN00508771 手提遊戲機討論版 61 01-27-13 10:43 PM
林佑樹「カイチュー!」再びアニメ化 money 日本動漫畫討論版 0 10-12-11 05:35 PM
Torica TRI MP3 結他佬 影音館 0 05-16-05 04:58 PM

現在的時間是 04:33 PM

手機版 | APP版