Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 44
Penny仔 12:12 PM 05-16-19
作者: Greenhead:
我成日覺得哈登行路有少少扭pat pat

不過單論進攻,佢啲步法都幾行雲流水。雖然平均 36 分,但硬係唔覺得佢得分好勁。
去到playoff, 冇咩印象深刻既表現
例如阿榮final Game7
吾皇game 7 the block, 上年game 1 一打五, 仲有cavs 1.0 一個砌低Pistons5虎
Klay 11球3分, Curry上場擺脫低迷大爆發, 死神杜2次收死騎士等等...

Harden 果隻去到絕境就縮
...佢係拎好多分,但去到關鍵位carry唔到
Sar8 12:32 PM 05-16-19
作者: Penny仔:
吾皇game 7 the block, 上年game 1 一打五, 仲有cavs 1.0 一個砌低Pistons5虎
Klay 11球3分, Curry上場擺脫低迷大爆發, 死神杜2次收死騎士等等...

去到d位就望ref比罰球真係唔得

反而austin river仲搏過佢
搖搖 09:11 AM 05-17-19
KD G3 & 4都唔出得

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
阿聰 09:34 AM 05-17-19

所以我覺得就算勇士下季解體,火箭都未必過到勇士,HARDEN關鍵時刻個心態真係差啲。
Penny仔 10:06 AM 05-17-19
作者: 搖搖:
KD G3 & 4都唔出得

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
咁都大穫
拓係壓力冇咁大, 但唔代表食硬
今場配整完已經唔同晒
6eo 10:21 AM 05-17-19
作者: Sar8:
Lowry真係盡力了
第4節前中段仲可以咬住唔放

奈何B.Lopez早段隊兩球3分,後段又攻防一體...

泡泡龍已經命中率佔優都輸成咁
Lowry難得拎咁多分仲要3分超高命中都要輸...
條龍個bench真係好唔掂
場場都要kawhi同siakam燃燒生命咁打

咁都大穫
拓係壓力冇咁大, 但唔代表食硬
今場配整完已經唔同晒
係囉... 真係超大鑊
拓雙槍射起左真係好難講
Sar8 10:39 AM 05-17-19
half去左做陣野
返來由lead15分變得返3分
Penny仔 10:58 AM 05-17-19
行開一陣追返晒.......
搖搖 11:00 AM 05-17-19
一節追番哂...

Sar8 11:13 AM 05-17-19
擺4菜1湯反而吊得住個分
一上正選即倒水
Sar8 11:32 AM 05-17-19
咁都贏唔到
Penny仔 11:35 AM 05-17-19
鋼閘二姑......lillard比佢mark到連出手機會都冇
Btw, 又係Curry+Green pick and roll 鎖定戰局
Sar8 11:39 AM 05-17-19
鋼閘二姑......lillard比佢mark到連出手機會都冇
點解會pick到可以係二姑守lillard

不過今日真係靠Seth.Curry先可以拉鋸到尾
Penny仔 11:47 AM 05-17-19
blazers 今場3分準到18-39都贏唔到
防守同其他細節位做得唔好....尤其Lillard 射太多long 3
Sar8 11:51 AM 05-17-19
拓荒者個coach好似對double team冇符...
第3節有好幾球係勇士一見你射起帶半場即包夾(但你一傳出去勇士又跟得返個人)
6eo 02:44 PM 05-17-19
4菜1湯
btw, Jordan Bell個腦好似番左黎

Btw, 又係Curry+Green pick and roll 鎖定戰局
點解會pick到可以係二姑守lillard
不過今日真係靠Seth.Curry先可以拉鋸到尾
拓最後比勇同一個戰術輕鬆拎4分玩完, 仲要兩球都完全漏哂...
好似完全無傾過點守無人邊擋拆咁

AI 真係 八爪魚手

今日真係兄弟都打得好
鏡頭係咁影老豆老母

拓荒者個coach好似對double team冇符...
第3節有好幾球係勇士一見你射起帶半場即包夾(但你一傳出去勇士又跟得返個人)
勇寧放空其他人都要夾擊Lillard, D補位又好快
拓其他人又唔爭氣幾球wide open都炒
6eo 12:50 AM 05-18-19

救命, 呢集真係笑死
半人馬-RigiL- 09:19 AM 05-18-19
泡泡龍之名..真係唔係流 XDDD
由手機版發出
Sar8 09:19 AM 05-18-19
公鹿今場有手感毫不意外強姦緊泡泡龍
搖搖 09:44 AM 05-18-19
Kawhi 1打10咁

Sar8 12:02 PM 05-18-19
另外T.Evans過唔到藥檢,傳起碼停兩年
Penny仔 12:12 PM 05-18-19
打playoff, 當run唔到戰術就靠球星
速龍而家乜都係靠leonard.....
由手機版發出
Sar8 12:13 PM 05-18-19
雖然係打明星
但唔係咁打囉
我見到Leonard打到開Kobe mode咁真係鄧佢辛苦,我諗唔洗抱希望佢會續約同你hea落去

同埋D應變差到,細家嫂開頭個態咁樣趁早換落場啦
同埋好明顯係被針對你都擺佢咁耐
DC 97 12:42 PM 05-18-19
雖然係打明星
但唔係咁打囉
我見到Leonard打到開Kobe mode咁真係鄧佢辛苦,我諗唔洗抱希望佢會續約同你hea落去

同埋D應變差到,細家嫂開頭個態咁樣趁早換落場啦
同埋好明顯係被針對你都擺佢咁耐
LOWRY廢既~要打佢自己一個
下季轉去夾大帝好過
搖搖 02:08 PM 05-18-19
唔會拍詹皇啦,去快艇跟logoman搵食好過

第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面