Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33 73  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
leolms 06:42 PM 10-02-18
玩依隻GAME,最可怕係遇到猪隊友,用架妖精唔咪去敵人後場打支援玩偷襲,竟然跟泛用機沖前去...
KENSNAKE 06:55 PM 10-02-18
作者: leolms:
玩依隻GAME,最可怕係遇到猪隊友,用架妖精唔咪去敵人後場打支援玩偷襲,竟然跟泛用機沖前去...
贏緊1000分守多1分鐘 ,唔係退到基地唔知做乜鬼有3個走上去屋頂地下3個打6個俾人反勝。我真係吹脹。
DanielDaniel 08:16 PM 10-02-18
D 人打到B+都仲係咁豬,一係開波衝去放炸彈。再唔係一兩個人9衝去人出世位,人地識玩幾隻等埋一齊出世集火爆你。玩Ace就走去執Ace雞。
Ginji 11:17 PM 10-02-18
一開始無箱無人嘈

反而有箱就多咁多人嘈
加瑪 01:14 PM 10-04-18
新update 出高戰蟹同寒吉

Sent from my iPhone using Gaforum
KENSNAKE 01:19 PM 10-04-18
作者: 加瑪:
新update 出高戰蟹同寒吉

Sent from my iPhone using Gaforum
高戰蟹有d想要。

終於唔駛用先勇有高達買。
加瑪 01:21 PM 10-04-18
作者: KENSNAKE:
高戰蟹有d想要。

終於唔駛用先勇有高達買。

400場終於可以用返高達唔使用肥先勇wwww

安安 07:40 PM 10-04-18
https://bo2.ggame.jp/jp/items/
抽選配給ラインナップ更新のお知らせ

https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=2950
DP交換窓口に「★★★ ガンダムLV1」「★★★ 先行量産型ゲルググLV1」が追加
aquarius 02:49 AM 10-05-18
高達有得買..
真係親切嘅課金game..

有流星鎚lv2, 好唔好用?
DanielDaniel 03:17 PM 10-07-18
作者: aquarius:
高達有得買..
真係親切嘅課金game..

有流星鎚lv2, 好唔好用?
唔好用。
aquarius 03:50 PM 10-07-18
作者: DanielDaniel:
唔好用。

試咗幾場已轉回激光劍了
不過機動性比Ez-8好
安安 05:40 PM 10-11-18
https://bo2.ggame.jp/jp/info/?p=3011
アプリケーションデータ更新のお知らせ

https://bo2.ggame.jp/jp/items/
抽選配給ラインナップ更新のお知らせ
DanielDaniel 05:53 PM 10-11-18
本星期係蟹姨同量產雷射大砲
leolms 06:50 PM 10-11-18
作者: DanielDaniel:
本星期係蟹姨同量產雷射大砲
見到YOUTUBE用蟹姨玩好勁
DanielDaniel 07:50 PM 10-11-18
作者: leolms:
見到YOUTUBE用蟹姨玩好勁
因為youtuber只會post玩得好嘅片,仲有D成班friend打custom match. 入人地就入套,比人打就有人救
Kain 07:53 PM 10-11-18
當初強人都有好勁既片
DanielDaniel 08:20 PM 10-11-18
強人冇得打停人,易比人捉反格。射擊又弱。
aquarius 08:36 PM 10-11-18
近排D機體無咩興趣去抽..

反而Ez-8用咗咁耐真係無咩comment, 下格最強
KENSNAKE 08:40 PM 10-11-18
我想問加血好定加耐性好?

加1000hp或者加格鬥,實彈耐性邊個比較好?
Kain 09:34 PM 10-11-18
作者: KENSNAKE:
我想問加血好定加耐性好?

加1000hp或者加格鬥,實彈耐性邊個比較好?
+血=+腳
Hunter 10:43 PM 10-11-18
抽到部吉指
原來係凡用格機

另外有時見回收卷可以換力量型吉姆LV1
值唔值得換?
DanielDaniel 12:18 AM 10-12-18
作者: Hunter:
抽到部吉指
原來係凡用格機

值唔值得換?
我估冇人用=唔值得
leolms 12:29 AM 10-12-18
作者: Hunter:
抽到部吉指
原來係凡用格機

值唔值得換?
依部野看過有人用過。我會存190換高達tb

我30抽中左部狙擊吉姆改2,把槍好好用。蟹E就沒有中,存石睇下個星期會唔會出nt-1
傑少 12:38 AM 10-12-18
一抽中左,就係一隻好普通o既格機,應有o既技能都有哂但又唔見得有咩出眾
DanielDaniel 01:57 AM 10-12-18
作者: 傑少:
一抽中左,就係一隻好普通o既格機,應有o既技能都有哂但又唔見得有咩出眾
邊boost邊射飛彈壓埋身,有得打停入格同有急迴真係算唔錯
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33 73  ... 最後

返回主題版面