Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68 118  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
DQGUNDAM 09:26 PM 08-03-17
買左Strikers 1945
張飛後代 09:31 PM 08-03-17
Sonic Wings 2冇特價⋯因為版權持有者不同所冇辦法。
(其實彩京就係前Video System員工組成既會社)
MO 10:48 PM 08-03-17
500yen Strikers 1945
即刻比錢

但係試咗直mon mode, 無得插住joycon, 希望遲啲有update可以set 返.
golan 10:53 PM 08-03-17
作者: MO:
500yen Strikers 1945
即刻比錢

但係試咗直mon mode, 無得插住joycon, 希望遲啲有update可以set 返.
可以,係setting可以rotate contoller,但要用下joycon控制,上joycon發子彈
MO 11:12 PM 08-03-17
作者: golan:
可以,係setting可以rotate contoller,但要用下joycon控制,上joycon發子彈

想點......
MO 11:29 PM 08-03-17
oh...諗到直向方法了...
用左icon但唔插實...
ROCAS 03:11 AM 08-04-17
作者: Gundam MK-2:
出返game,去設定有得重設個制,試下得唔得
作者: 赤武神:
係analog定體感失控?暫時未聽過
你可以試下重置個analog/體感
作者: 任仔:
我新買 pro 制玩魷魚試過吾識加速 "跑"
只係識 "行", 出去 reset 之係冇事
重設指去main manual> control哥度按L/R?
亦都試過按頂哥類制
不過都係一時時壞壞地咁..(時得時唔得先煩...)
試過不停轉圈/變左魷魚後鬆制後唔識變返人/郁個pro制上下左右唔識變視點...
reallyfatboy 08:48 AM 08-04-17
作者: 任仔:
我新買 pro 制玩魷魚試過吾識加速 "跑"
只係識 "行", 出去 reset 之係冇事
魷魚有得加速 "跑"?
holsety 11:52 AM 08-04-17
500yen 即榜
希望cave keep住出。
mrk 11:54 AM 08-04-17
作者: reallyfatboy:
魷魚有得加速 "跑"?
算係啦,不過係個滾筒有加速效果!!
信長 12:50 PM 08-04-17

Eking 01:47 PM 08-04-17
部機會重幾多?.....XD
ayacalip 06:35 PM 08-04-17
有無人玩緊 overcooked? (好似唔係好見有人提?)
我買左,非常好玩,果然係一隻佳作
4打越玩越亂,越亂越好笑。
reallyfatboy 07:18 PM 08-04-17
作者: golan:
我set直mon,轉埋controller,變成橫向射擊game咁玩
mrk 07:18 PM 08-04-17
作者: 天空:
thx

昨晚己在灣仔入手

30XX
唔駛食街霸
請問Splatoon2套裝$30XX包D咩??(記得貼Mon貼同買機袋!

PS:唔洗食街霸太好啦!!
Akira 明 07:24 PM 08-04-17
買咗1945,500円間中打下飛機都好
細個玩1943大,睇返原來係gapcom出
既然咁鍾意翻抄,點解唔出返呢隻?
sugoteam 07:41 PM 08-04-17
作者: Akira 明:
買咗1945,500円間中打下飛機都好
細個玩1943大,睇返原來係gapcom出
既然咁鍾意翻抄,點解唔出返呢隻?

佢可能轉頭就出隻 Capcom Arcade Collection, 最多加多一兩隻街機明作就當 Deluxe edition

Sent from my iPhone using Gaforum
jyeung1 08:45 PM 08-04-17
作者: 信長:
香港有無貨??
其實加左呢個都吾會太重太厚!

始終依家出街玩2個鐘就要差電幾煩!!
neo2046 08:59 PM 08-04-17
Should You Buy It?
Retro City Rampage DX on Nintendo Switch Review
https://youtu.be/Fb3or2SVkqo
作者: :

holsety 10:15 PM 08-04-17
作者: ayacalip:
有無人玩緊 overcooked? (好似唔係好見有人提?)
面聯/網聯?
天空 03:09 AM 08-05-17
作者: mrk:
請問Splatoon2套裝$30XX包D咩??(記得貼Mon貼同買機袋!

PS:唔洗食街霸太好啦!!
包隻game......
唔洗食街霸,但要食mon貼

冇買袋。因為唔會出街玩
任仔 10:59 AM 08-05-17
post 錯 - del -

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
leungky1 01:06 PM 08-05-17
依排百X 同粟XX都有抽獎
睇嚟貨源確實穩定左
只係大家要抄到MHXX出
由手機版發出
IDGAF 02:04 PM 08-05-17
作者: leungky1:
依排百X 同粟XX都有抽獎
睇嚟貨源確實穩定左
只係大家要抄到MHXX出
由手機版發出
粟XX係粟X燒定粟X片?
yuhchan5 02:10 PM 08-05-17
作者: ayacalip:
日服好似無.....
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68 118  ... 最後

返回主題版面