Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  ... 最後
Neo Entertainment TREND>GAME OF THRONES SEASON 2
不死身的出木杉 08:44 AM 06-21-16
我對巨人的陣亡感傷度遠高於Rickon Stark......
T.S 09:26 AM 06-21-16
劇情越黎越大路
而家只關心最後邊個係預言中的王子..同會唔會真係拎把Lightbringer出黎
神龍 01:10 PM 06-21-16
殺淨幾個重可以點唔大路a
我直情覺得係最後大直路
Eking 01:23 PM 06-21-16
作者: 不死身的出木杉:
我對巨人的陣亡感傷度遠高於Rickon Stark......
野人SIDE意外地有義氣得多, 自己傷成咁都重同SNOW殺入去城入面, 可能真係龍母所講, D自稱大國人其實最野蠻~
gingq7 08:45 PM 06-21-16
最尾佢話要守城我幾驚又拖到下一季,
可惜最後一個巨人都死埋
還好最後都叫大快人心

我買龍母和yara下季絕對有一幕攪上床
Montague 02:10 PM 06-27-16
又要等成年喇下一個SEASON
朔望~ 05:51 PM 06-27-16
好想即刻睇埋下季
gingq7 08:43 PM 06-27-16
一季內將三國以外所有勢力清場..
Arya果幕, 我諗住係下季, 但今集苦主無啦啦浦頭都知佢會出事;
Drone我又係諗住係下季, 點知極速解決, 也算很合理;
Jon Snow身世都係諗住下季, 但而家已確定了99%

隨時下一季兩兄妹KO White Walker完場
T.S 10:05 PM 06-27-16
最後Cersei果然母儀天下
但睇返Cersei個預言....再配返Bran之前個幻象..唔通最後係Jaime殺佢(雖然幻象度Jaime係殺mad king)
Barrin 11:06 PM 06-27-16
又黎季尾便當大放送....

btw

神龍 11:29 PM 06-27-16
重以為王后扮傻後面會有得威下, 點知一野大攬炒就全部收皮
Arya割喉個陣個表情

snow爺: 比我返去黑堡做傻仔啦, 我唔要比人推上檯再比lf殺多鑊丫
Chitose1987 01:04 AM 06-28-16
Jon Snow 血統半龍半狼,究竟佢同姑姐邊個先係預言中既王子
由手機版發出
IDGAF 01:16 AM 06-28-16
今集,
報仇的感覺真係太好了~!
IDGAF 12:46 PM 06-28-16
經過S6 EP10的劇情,大家點睇R+L=J呢個FANS早年提出的推測~!

https://www.youtube.com/watch?v=kHqzFwodZqQ

gingq7 02:19 PM 06-28-16
L果part今集都100%確定啦 (其實一早都9成肯定以Ned既為人點可能外遇)
而父系,今集都99.9%排除左Robert (因為Lyanna話如果比Robert知, Robert會殺左個BB, Robert自己大把Bastard, 又點會介意多一個?),
咁最大機會自然係Rhaegar, 當然, 可以話父親係路人甲都得....反正Jon無表現過俾火燒亦無見過龍, 無證據係Targaryan家的人
T.S 02:53 PM 06-28-16
Robert同Rhaegar有血海深仇,搞到Robert佢地起義的最初原因真係Lyanna
基本上都幾可肯定係Rhaegar個仔,除非編劇玩野啦

P.S 有幾多人有睇過小說
12號四分衛 03:18 PM 06-28-16
作者: LEGOCAPTOR:
今集,
報仇的感覺真係太好了~!
食Pie個場真係跳起Yeah
12號四分衛 03:19 PM 06-28-16
作者: Chitose1987:
Jon Snow 血統半龍半狼,究竟佢同姑姐邊個先係預言中既王子
由手機版發出
BORN BENEATH A BLEEDING STAR

12號四分衛 03:26 PM 06-28-16
作者: gingq7:
一季內將三國以外所有勢力清場..
Arya果幕, 我諗住係下季, 但今集苦主無啦啦浦頭都知佢會出事;
Drone我又係諗住係下季, 點知極速解決, 也算很合理;
Jon Snow身世都係諗住下季, 但而家已確定了99%

隨時下一季兩兄妹KO White Walker完場
或者因為電視追上書的進度
加上劇節已經係大直路階段
呢一季的Pacing出哂事...
諗番頭5季,特別頭3,時間過得特別慢...
Chitose1987 12:36 AM 06-29-16
作者: 12號四分衛:

睇既時候都冇留意到把劍

目前讀者間對於預言中既王子呼聲似乎都係姑姐高過 Jon

馬丁就兩邊都比D線索 搞到好撲朔迷離

例如一個被火燒重生、一個被 For the watch 之後重生
由手機版發出
Eking 12:47 AM 06-29-16
作者: 12號四分衛:

唔係太陽黎咩
神龍 01:35 AM 06-29-16
作者: Chitose1987:
睇既時候都冇留意到把劍

目前讀者間對於預言中既王子呼聲似乎都係姑姐高過 Jon

馬丁就兩邊都比D線索 搞到好撲朔迷離

例如一個被火燒重生、一個被 For the watch 之後重生
由手機版發出
都唔算火燒重生架喇
第一季已經走去拎起隻好熱嘅蛋, 擺明個陣已經火抗max
12號四分衛 09:26 AM 06-29-16
作者: Eking:
唔係太陽黎咩
技術上Sun都係Star
碧咸廿三 11:36 AM 06-29-16
唔知各位睇過未,配樂都幾正

https://www.facebook.com/CrazyVideoW...8397963246207/
IDGAF 09:44 PM 07-11-17
溫定書等睇Game of Thrones season 7~!

Game of Thrones Recap in 5 Minutes
Get a primer in the magic and machinations of Game of Thrones, just in time for its Season 7 premiere.

https://www.youtube.com/watch?v=e00sjBXkC-8

https://en.wikipedia.org/wiki/Game_of_Thrones_(season_7)

第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  ... 最後

返回主題版面