Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 06-10-07, 12:00 PM   #226
MR WONG
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0774 4213 6312
PSN  IDalvin
XBox Live Gamertagalvinkk
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
緊急!

Hyde因急事所以今日唔得閒
而且尋晚一直落大雨行雷落到E+ (.........)

我決定今日果個k聚
因天雨關係延期、響11/6~14/6入面再搵一日唱過…
打還打…唔好打頭呀…
唯有下次..
MR WONG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-07, 09:54 AM   #227
メ小萌.琉璃メ
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: MR WONG 查看文章
oh..ic..ic

唯有下次..

小茗~tina~又去吾去呢?
引用:
作者: Willow 查看文章
佢仲忙過我
琴日我黎唔到
因要溫書
今晚要考試-簿記
勁大壓力...
若只是合格我不要,
溫左咁耐書都只希望可以拿到高分

馬太福音5:48:所以你們要完全,像你們的天父完全一樣。
樂意做自己不喜愛的事情~

此篇文章於 06-11-07 02:02 PM 被 メ小萌.琉璃メ 編輯。
メ小萌.琉璃メ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-07, 06:32 PM   #228
MR WONG

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code0774 4213 6312
PSN  IDalvin
XBox Live Gamertagalvinkk
引用:
作者: メ小萌.琉璃メ 查看文章
琴日我黎唔到
因要溫書
今晚要考試-簿記
勁大壓力...
若只是合格我不要,
溫左咁耐書都只希望可以拿到高分
因天雨關係決定延期
MR WONG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-07, 09:41 AM   #229
メ小萌.琉璃メ
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: MR WONG 查看文章
因天雨關係決定延期
那最後決定係幾時去

馬太福音5:48:所以你們要完全,像你們的天父完全一樣。
樂意做自己不喜愛的事情~
メ小萌.琉璃メ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-07, 11:02 PM   #230
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
GAF音樂版6月份K聚
1) 下雪 (23, 24/6唔得)
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-07, 02:17 AM   #231
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
要視乎情況亂入...

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-07, 08:28 AM   #232
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
6月只係淨低24得閒...

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-07, 04:55 PM   #233
tinggy
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
sorry..weekends are all full

舊 06-21-07, 08:31 AM   #234
下雪邊界

似乎6月份可能未必搞得成喎
咁大家駛唔駛開始諗定7月呢

另,尋晚勁歌見到戴夢夢live唱zombie
聽住佢果個漏氣版,令我突然好掛住jimmyogata
舊 06-21-07, 09:57 PM   #235
Willow
Ultimate Gamer
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
似乎6月份可能未必搞得成喎
咁大家駛唔駛開始諗定7月呢

另,尋晚勁歌見到戴夢夢live唱zombie
聽住佢果個漏氣版,令我突然好掛住jimmyogata

預報七月我要準備考試,
所以未必出席

我同你一樣見到戴夢夢live唱zombie,
諗起jimmyogata

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-07, 09:19 AM   #236
jimmyogata

註冊日期: Aug 2005
我想聽下wor, 邊度有得睇返?

舊 06-22-07, 09:33 PM   #237
下雪邊界

引用:
作者: jimmyogata 查看文章
我想聽下wor, 邊度有得睇返?
竟然搵到
http://youtube.com/watch?v=k7CHzVh4mKg

另,又到報名既時間喇
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
舊 07-03-07, 12:01 PM   #238
tinggy

GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪[/quote]
2) tinggy (sat/sun)

舊 07-04-07, 12:10 AM   #239
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
3) D.A.(28/7外)

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-07, 01:24 AM   #240
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
4) 情婆(7,20,25,26外都ok)

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-07, 08:07 PM   #241
可人怡
不適用

註冊日期: May 2003
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
5) 可人怡(every sat only)

照上面睇黎,豈非21號?

死後墮入的地獄才是真!

此篇文章於 07-11-07 08:10 PM 被 可人怡 編輯。
可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-07, 11:18 PM   #242
下雪邊界

引用:
作者: 可人怡 查看文章
GAF音樂版7月份K聚
日期:21/7 (星期六)

1) 下雪

照上面睇黎,豈非21號?
唔好煩,就21/7啦

其他有興趣既可以報名
舊 07-11-07, 11:41 PM   #243
Willow
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
唔好煩,就21/7啦

其他有興趣既可以報名

果日我可能去書展,
如果無乜買書,
可能會中途亂入

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-07, 06:02 PM   #244
jimmyogata

註冊日期: Aug 2005
不排除突入的可能, 遲d再confirm

舊 07-12-07, 06:30 PM   #245
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
masaki仲唔報名
有得唱1234呀呀呀呀呀

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-07, 08:16 PM   #246
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
應該得既
跌撻撻跌撻~
但近來有少許失聲情況出現

GAF音樂版7月份K聚
日期:21/7 (星期六)

1) 下雪
6) masaki

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-07, 03:52 PM   #247
Hyde

註冊日期: Jan 2002
我過多兩三日再答你地丫
因為呢排係到玩rock, 亂嗌搞到好似有d失失地聲咁....
不過而家好似把聲返緊黎喇

你地今次會去neway定green box??
如果我都黎我想去green box多d, 話晒多d國語歌

ps. green box已經有晒gary d歌唱lu, 除左世界唯一的你
Hyde 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-07, 06:14 PM   #248
下雪邊界

Hyde,

呢次應該都會去老地方

p.s. 上次去綠盒,發現多左好多李聖傑:關於你的歌、很想說、重來、Angel、就是現在、我以為
舊 07-17-07, 03:42 AM   #249
Hyde

註冊日期: Jan 2002
引用:
Hyde,

呢次應該都會去老地方

p.s. 上次去綠盒,發現多左好多李聖傑:關於你的歌、很想說、重來、Angel、就是現在、我以為
老地方係咪即係要上樓既green box??

我知呀
我次次去都會唱
超開心, 無端端多左咁多歌
Hyde 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-07, 06:42 PM   #250
tinggy

aiya.aaaaa
can't on 7/21 tim.....
dim suen...
but i wanna join

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:30 AM

手機版 | APP版