Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-12-02, 01:30 AM   #1
其卵
Game Master

註冊日期: May 2002

ro 同bomber man都係咁
連唔到線
上唔到佢地個官網
但係學校..人地...個個都得
究竟係關咩事??ISP問題點攪?? :?:
其卵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-02, 01:38 AM   #2
Freddy
God of Gamer
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
今日中午就上唔到
以家就得.......
我用IMS的........

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-02, 01:55 AM   #3
其卵
Game Master

引用:
Originally posted by Freddy :
今日中午就上唔到
以家就得.......
我用IMS的........
我成個月啦
舊 11-12-02, 01:58 AM   #4
其卵
Game Master

官網上唔到...
佢地既game都連唔到...
究竟問題關咩事??
舊 11-12-02, 02:04 AM   #5
其卵
Game Master

兩隻game都係咁..唉
係出於咩問題都唔知
官網上唔到,game又連唔到......
一模一樣,救命呀!!

舊 11-12-02, 09:13 AM   #6
Rv250

註冊日期: Aug 2002
你有冇用firewall?
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-02, 10:43 AM   #7
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
你地有玩bomberman ge ?????
我有玩ar !!!
宜家about萬二 分ja ~~~~~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-02, 04:49 PM   #8
其卵
Game Master

引用:
Originally posted by Online2003 :
你地有玩bomberman ge ?????
我有玩ar !!!
宜家about萬二 分ja ~~~~~
你咩事呀!?
幸災樂禍呀!?
駛唔駛咁呀你...恰我唔識出聲呀?
玩到就可以串人?
舊 11-12-02, 04:49 PM   #9
其卵
Game Master

引用:
Originally posted by Rv250 :
你有冇用firewall?
邊到睇有無用到?
我乜都無攪過
thx
再係咁又唔知點解既話
我可能要cut上網or賣機...plz help me thx
舊 11-12-02, 04:51 PM   #10
馬馬
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
係咪你用個間公司既SP 有問題呀?

舊 11-12-02, 04:54 PM   #11
其卵
Game Master

引用:
Originally posted by 馬馬 :
係咪你用個間公司既SP 有問題呀?
我覺得係
咁有咩方法可以解決
cut左icable換其他??
or??...因為好似得我有呢個問題
而且都好似有一個月啦
thx a lot
好重要...煩請回答
舊 11-12-02, 04:56 PM   #12
馬馬
期待.回歸

引用:
Originally posted by 麒麟勿用 :

我覺得係
咁有咩方法可以解決
cut左icable換其他??
or??...因為好似得我有呢個問題
而且都好似有一個月啦
thx a lot
好重要...煩請回答
你係咪咩網頁都上唔到先?
定係只係個二個上唔到?

舊 11-12-02, 05:03 PM   #13
其卵
Game Master

引用:
Originally posted by 馬馬 :

你係咪咩網頁都上唔到先?
定係只係個二個上唔到?
好多官方既網都上唔到
eg.華納,gameflier....
仲有所有ip連線玩game都連唔到
實在唔知點算啦...比$整都唔識點講
舊 11-12-02, 05:08 PM   #14
Freddy
博麗神社信徒

引用:

好多官方既網都上唔到
試下打電話去i-cable到問下
可能佢地幫到你........

棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
舊 11-12-02, 05:09 PM   #15
馬馬
期待.回歸

引用:

好多官方既網都上唔到
如果咩網都上唔到去既話~
你就打去i-cable 查下你既ip 係咪Work 緊~
你有無i-cable 電話?

舊 11-12-02, 05:35 PM   #16
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
引用:

你咩事呀!?
幸災樂禍呀!?
駛唔駛咁呀你...恰我唔識出聲呀?
玩到就可以串人?
我只係問下ja ~~~
我想同人team 下ja ~~~
唔使禁ar ~~~~

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-02, 06:27 PM   #17
其卵
Game Master

引用:

試下打電話去i-cable到問下
可能佢地幫到你........
點問
"我玩唔到xx game"
"我上唔到ro個網"
"上唔到bbman個網"
?????????????
舊 11-12-02, 06:33 PM   #18
其卵
Game Master

www.bbman.com.tw
www.gameflier.com
點解我上唔到?
人地上到?
咩問題?
舊 11-12-02, 07:13 PM   #19
Freddy
博麗神社信徒

引用:

點問
"我玩唔到xx game"
"我上唔到ro個網"
"上唔到bbman個網"
?????????????
打到去就話
"唔該~ 唔知點解我玩唔到online game同上唔到一d網站,
已經成個月......可唔可以幫我check check乜事"

棋局幻無常,智者樂其中

少女祈禱中....
舊 11-12-02, 09:53 PM   #20
其卵
Game Master

引用:

打到去就話
"唔該~ 唔知點解我玩唔到online game同上唔到一d網站,
已經成個月......可唔可以幫我check check乜事"
好的!!!!!
唔該哂
未來一兩天後作戰!!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
梁 詠 琪 歌 迷 又 作 咆 哮 投 訴 Haken Kreuz Neo Entertainment TREND 23 10-04-03 12:12 PM
開 倉 減 價 湧 埋 身 由 頭 到 腳 $270 搞 掂 凍檸茶 體育版 2 06-20-03 12:31 AM
又有開倉~~ 死肥鬼 收藏品討論版 14 06-12-03 11:39 AM

現在的時間是 06:46 PM

手機版 | APP版