Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 01-06-09, 01:54 AM   #1
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
Fire Fox 問題

upgrade左firefox後, 個close tab button好煩
有冇方法好似以前咁個button係個tab bar右邊而唔係個tab本身右邊?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-09, 02:09 AM   #2
Nozomu
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
裝Tab Mix Plus吧
可以將個close button放去右邊, 又或者取消個button
Nozomu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-09, 02:19 AM   #3
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
Thank you~~
搞到啦

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-09, 05:29 AM   #4
爽神

註冊日期: Jun 2002
習慣用中鍵仲好,乜button都唔洗,少樣野唔洗咁礙眼
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-09, 09:05 AM   #5
yefai
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDyefai
引用:
作者: 爽神 查看文章
習慣用中鍵仲好,乜button都唔洗,少樣野唔洗咁礙眼
我都係習慣用中鍵, 關分頁/開新分頁都係用中鍵方便
但唔知係咪禁得太多, 隻滑鼠中鍵好似壞壞地

yefai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-09, 09:06 AM   #6
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
唔係幾記得以前係點, 係唔係一定要睇緊個tab先可以close?

習慣仲好+1
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-09, 09:44 PM   #7
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
根本唔使理個close tab button左定右
你個mouse可行的話,
直接在tab 個位 click "scroll wheel"就close到

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XP-SP3問題 KIM 手機資訊/電腦軟硬討論 1 07-29-08 09:39 PM
大家近日上網有冇遇到呢個問題?? Zaku 手機資訊/電腦軟硬討論 38 07-18-08 11:19 PM
軟件版權問題:這樣做有沒有問題? Leaf 手機資訊/電腦軟硬討論 16 06-28-08 12:12 AM
火牛問題 ビスケット 手機資訊/電腦軟硬討論 0 12-29-07 08:56 PM

現在的時間是 10:13 AM

手機版 | APP版