Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
攻略及心得交流區>Biohazard RE:2 バイオハザード RE:2 攻略區
Akira 明 03:39 PM 01-25-19
有無180度轉身同後方視點?
aquarius 03:54 PM 01-25-19
買Z digital版要入credit card login
無JCB aeon 係咪就唔得?
豪傑公子 03:55 PM 01-25-19
作者: シェンムー:
今集bio最不滿係打standard 4槍爆頭都可以唔死,散彈埋身轟都唔down...咩玩法

打到剛見到tyrant , 整體係好玩
不過kh3太神,bio要放埋一邊先

Sent from my iPhone using Gaforum
KH個故事真心複雜, 唔溫書真係唔敢開嚟玩...
而BH2相對即食及快爆機, 反而可以玩先~
darkvolver 03:56 PM 01-25-19
作者: Akira 明:
有無180度轉身同後方視點?
180度轉身,可以把L3拉後(向後移動),再按O

此為行版設定
強化人間ですの~★ 03:59 PM 01-25-19
今次豆腐係戰隊
可以unlock唔同性能唔同顏色豆腐
darkvolver 03:59 PM 01-25-19
想問下大家如何解3個locker鎖

1) Leon櫃2個鎖

2) 2樓門口鎖

3) 蒸氣房locker
赤兵尉SETH 04:15 PM 01-25-19
Leon櫃個鎖上面紙仔有題示, 隔離同事個名第一個英文字母, 枱上有名牌

其他儲物櫃就唔覺有題示, 已經玩到下水道研究所
darkvolver 04:21 PM 01-25-19
作者: 赤兵尉SETH:
Leon櫃個鎖上面紙仔有題示, 隔離同事個名第一個英文字母, 枱上有名牌

其他儲物櫃就唔覺有題示, 已經玩到下水道研究所
今集下水道好像大左很多,架cable car都不同.....令到去研究所條路好像遠左。

暫時玩法都係慢慢磨,拾下報告睇下有沒有補完故仔什麼地方。
零式 04:22 PM 01-25-19
作者: darkvolver:

1) Leon櫃2個鎖

2) 2樓門口鎖

晒菲林可以找到
1.Leon枱 NED,MRG 2. CAP 3.DCM

darkvolver 04:33 PM 01-25-19
作者: 零式:
晒菲林可以找到
1.Leon枱 NED,MRG 2. 唔知你講邊度 3.2樓浴室 CAP 另外3樓有一個係DCM
我指2樓浴室出面不是有1個locker鎖?
零式 04:38 PM 01-25-19
我指2樓浴室出面不是有1個locker鎖?
改左了~THANKS
大情大性武大帝 04:51 PM 01-25-19
係咪末有下載版既?我係xbo。
ComeLOLoh 06:20 PM 01-25-19

1) Leon櫃2個鎖

2) 2樓門口鎖

2, 3 遲d有file睇密碼
ComeLOLoh 06:22 PM 01-25-19
作者: zzzdx:
咁其實組合上彈係應該改既,雖然好用但就無左本身彈數同上(超)彈(級)動(硬)作(直)既意義,難度也大減
但係藥草又可以menu 0秒食
darkvolver 06:39 PM 01-25-19
作者: ComeLOLoh:
2, 3 遲d有file睇密碼

我都覺得怪,所以集中收集檔案解迷。

另外,睇下有沒有交代故事或easter egg。暫時睇star全家福係跟bio 2一樣,有9呀..

Sent from my iPhone using Gaforum
LTKS 06:43 PM 01-25-19
Where is Leon when I need him?
你啱啱先噴完佢要照顧好自己

唔太喜歡RE:2改到角色係咁講粗口
darkvolver 06:55 PM 01-25-19
作者: LTKS:
Where is Leon when I need him?

鬼仔或妹,思春期係禁。我覺得沒有問題..

真!DC 06:55 PM 01-25-19
下下一槍爆倒頭就冇射斷手腳誘因了
由手機版發出
harakuma 07:03 PM 01-25-19
我個人本身就喜歡

以前舊版生化系列既一入Menu就無敵時間,

而不喜歡5/6代既real time,

大佬, 有時真係要入一入無敵時間比人rest下下一步點做
呂鳳仙 07:23 PM 01-25-19

Ada呢句好港女
gingq7 07:55 PM 01-25-19
玩左3-4個鐘左右, 一時都諗唔倒有咩缺點,
畫面應該係現時最top果堆 (不過我用PC玩的, ps4pro應該和PC差唔遠, ps4就唔知了)
Game play方面就完全係大家想玩的野, 有正常bio1-3的探索, 唔會變左bio5/6一本道+突突突或bio7靈異feel

彈藥和回復草開頭好似好足, 但到舔爺和暴君出現就會好快消耗晒, 中期(?)開始就長期都橙/紅血和身上唔夠一排子彈;
打字機又係, 開頭好快見倒, 之後就無咁易見
ComeLOLoh 07:57 PM 01-25-19
我覺得Leon同Claire再相遇,互相笑住咁傾計有d怪。
大佬,你地個Area有Zombie,you know?談情(如果有…遲d好唔好?)
ComeLOLoh 08:00 PM 01-25-19
作者: gingq7:
玩左3-4個鐘左右, 一時都諗唔倒有咩缺點,
畫面應該係現時最top果堆 (不過我用PC玩的, ps4pro應該和PC差唔遠, ps4就唔知了)
Game play方面就完全係大家想玩的野, 有正常bio1-3的探索, 唔會變左bio5/6一本道+突突突或bio7靈異feel

彈藥和回復草開頭好似好足, 但到舔爺和暴君出現就會好快消耗晒, 中期(?)開始就長期都橙/紅血和身上唔夠一排子彈;
打字機又係, 開頭好快見倒, 之後就無咁易見

同意,無乜彈喇我而家。早知遇Licker,唔射。
STRIFE 08:03 PM 01-25-19
睇d有動作既過場就覺得冇左d無謂qte實在係太好
豪傑公子 09:00 PM 01-25-19

我覺得冇咩所謂, 又唔係開口埋口都講,
都係嬲/遇上重大危機至講啫, 都算人之常情~
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面