Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 11-29-18, 07:40 PM   #1501
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
唔明點解要加隻蛋落去,食落好怪

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-18, 01:10 PM   #1502
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
環保環到傻左??你唔放飲管出嚟ok,我咪開口叫囉,你同我講支持環保唔比??我要講埋我唔支持環保先比我
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-18, 12:30 PM   #1503
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
你唔係真係食左?

我驚佢之後真係整個黯然銷魂飽出來
以我所知,鋒味同HK老麥係合作兩樣,短期內應該冇新

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-19, 09:49 AM   #1504
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
熱香餅個花生醬可唔可以唔好用長條包裝,吱出嚟嗰個形狀真係好……
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-19, 03:08 PM   #1505
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
新雜種批:紅豆吉屎批,d吉屎味俾紅豆味遮哂,跟手d紅豆味又俾d炸粉皮味遮哂。俾大家兩個字食評:咪試p
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-19, 10:44 PM   #1506
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
新出隻招財魚堡:乾到死九流魚柳+濕淋淋黑椒汁薯餅。溫提大家唔好為果四個叮噹利是封就同自己個味覺過唔去
舊 01-20-19, 11:03 AM   #1507
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
薯餅根本單獨食就最好,之前咁多次夾包都係食唔到薯餅味根本浪費

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-19, 09:11 PM   #1508
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
引用:
作者: J+1 查看文章
環保環到傻左??你唔放飲管出嚟ok,我咪開口叫囉,你同我講支持環保唔比??我要講埋我唔支持環保先比我
由手機版發出
最重要嘅係食個飯同我話支持環保但係要用蓋上汽水。之後叫你畀飲管然後拎走個蓋,我真係拍晒手啦,原來可以咁鬼聰明(最後都係要佢畀飲管我)

舊 01-20-19, 11:49 PM   #1509
滅龍士
MHWs↓

大快活轉用紙飲筒我都仲會叫佢環保。老M呢d假環保真趕客唔食屎都冇用p
舊 01-26-19, 10:19 PM   #1510
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
新出隻招財魚堡:乾到死九流魚柳+濕淋淋黑椒汁薯餅。溫提大家唔好為果四個叮噹利是封就同自己個味覺過唔去
先不論舊魚用左差一截的早餐魚......
根本個黑椒汁同魚就唔夾0既......

結論: 就算食都係食番牛算啦......vv

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-19, 12:20 AM   #1511
滅龍士
MHWs↓

隻南蠻炸雞新包俾沙律醬同南蠻醬搞到好似齋食甜酸醬咁,食唔到雞味咁滯
舊 03-03-19, 11:34 AM   #1512
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
隻南蠻炸雞新包俾沙律醬同南蠻醬搞到好似齋食甜酸醬咁,食唔到雞味咁滯
有無試埋出前一丁隻 shake shake 粉? 登登話係直接用即食麵隻味粉, 咸到爆腎

舊 03-03-19, 08:43 PM   #1513
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: martinnitram 查看文章
有無試埋出前一丁隻 shake shake 粉? 登登話係直接用即食麵隻味粉, 咸到爆腎
試左~堅係麵個包粉~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-19, 11:38 AM   #1514
野良猫
肥倫

買咗豬扒,唔明點解已經有味噌醬仲要加沙律醬落去
响味噌面前啲沙律醬根本唔會食到有味

新粉唔駛試
因為間唔中食即食麵都會食到
舊 03-06-19, 03:17 PM   #1515
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
南蠻雞...
同麥香雞+甜酸汁... 有乜分別.. 分分鐘仲難食左.
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-19, 07:38 PM   #1516
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
有有有
塊雞難食好多

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-19, 09:40 PM   #1517
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
你岩 真係難食左好多,
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-19, 12:25 AM   #1518
魚伕
Moderator

近期麥記D食物質素越黎越差。。。
D沖飲難飲到呢。。。開頭仲標榜錫蘭奶茶。。
好飲左一排。。。唔夠一年就玩完。。。

某D食物份量又細左。。上次叫個蘋果批。。發現縮晒水。。以後唔再叫。。。

有時加價無所謂。。。但真係唔好靜雞雞縮細晒D食物啦。。。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-19, 02:23 PM   #1519
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
變成金拱門應該都預左

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-19, 05:05 PM   #1520
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
好邪惡@日本m...
(死都唔出鹹批...)

J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-19, 07:57 PM   #1521
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
前年都出過

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-19, 01:30 PM   #1522
Alpha2
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2016
【日本旅遊】港日麥記大對決! 香港麥當勞性價比完勝?

https://hk.lifestyle.appledaily.com/...90410/59468431
Alpha2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-19, 03:56 PM   #1523
野良猫
肥倫

食孖芝餐+孖芝粉
舊 05-14-19, 04:51 PM   #1524
滅龍士
MHWs↓

個紐約風味安格斯唔算太難食吖,咁都冇人講?
舊 05-15-19, 04:44 PM   #1525
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
好乾...
個汁其實唔差 不過真係少到唔多覺有落咁

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 12:04 AM

手機版 | APP版