Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
anferneechan 01:16 AM 10-18-05
馬格斯 $600 is good price ma ?

i want buy it !
索羅 03:59 PM 10-18-05
作者: anferneechan:
馬格斯 $600 is good price ma ?

i want buy it !
If MP is a good price na!!
fatyeung 09:18 PM 10-29-05
大家知唔知GF 既柯柏文大盒個款可以o係邊買到?
我搵左好多地方都冇..旺角又冇..唉~
我想要大盒個款,唔係合金version~
唔知有冇人留意到呢~?
大約幾錢~唔該哂~
黃昏之魔彈 11:53 PM 10-29-05
作者: fatyeung:
唔知有冇人留意到呢~?
大約幾錢~唔該哂~
你要日版定美版?
fatyeung 06:21 PM 10-30-05
作者: 黃昏之魔彈:
你要日版定美版?
日版~
jerry 11:22 PM 11-02-05
昨日行沙田西田超市出面有展銷,有興趣既可以去睇下
黃昏之魔彈 11:34 PM 11-02-05
作者: jerry:
昨日行沙田西田超市出面有展銷,有興趣既可以去睇下
有咩賣?
fatyeung 02:09 AM 11-18-05
作者: fatyeung:
唔知有冇人留意到呢~?
大約幾錢~唔該哂~
唔知有冇人知邊度仲有得賣呢...~
redfish 10:39 AM 11-23-05
http://pony-hp2.web.infoseek.co.jp/TFBT-bB.htm

Super Bus 02:44 PM 11-23-05
今次呢個係記者妹

不過始終都唔係咁鍾意 bB o既外型, 起哂角咁款...
Lilith 04:15 PM 12-02-05
Can anyone tell me hoe much will this cost?? thanks

tchans 10:56 PM 03-15-06
早前聽個fd話日本會出完全版文哥~係咪真既?
雪舟等楊 07:02 PM 03-22-06
近排見gf系的柯柏文同麥加登跌到$198

但可惜屋企細,唔入得
黃昏之魔彈 09:00 PM 03-22-06
作者: 雪舟等楊:
近排見gf系的柯柏文同麥加登跌到$198

但可惜屋企細,唔入得
日版定美版!?

有無人入左隻創造神?
redfish 09:15 PM 03-22-06
作者: 黃昏之魔彈:
日版定美版!?

有無人入左隻創造神?
日版, GC-01柯柏文暫時最低應該係灣仔松峰, 賣155
黃昏之魔彈 11:23 PM 03-22-06
作者: redfish:
日版, GC-01柯柏文暫時最低應該係灣仔松峰, 賣155
不是吧...咁平
之前仲比人抄的說...有無其他款?
亞瑪迪拉 12:51 AM 04-08-06
請問大家知唔知隻創造神 PRIMUS大約幾多錢?
redfish 09:55 AM 04-08-06
作者: 亞瑪迪拉:
請問大家知唔知隻創造神 PRIMUS大約幾多錢?
定價8000YEN
http://www.takaratomy.co.jp/products...mp/primus.html
亞瑪迪拉 12:35 PM 04-08-06

咁香港大約賣幾多錢?因為我覺得o係香港買呢d玩具通常都貴過定價,我平時又冇留意呢d,so想問問,希望買o個陣唔好買貴太多
redfish 12:45 PM 04-08-06
作者: 亞瑪迪拉:
咁香港大約賣幾多錢?因為我覺得o係香港買呢d玩具通常都貴過定價,我平時又冇留意呢d,so想問問,希望買o個陣唔好買貴太多
定價只能作參考, 這隻PRIMUS現在一般街價要十算
黃昏之魔彈 12:48 PM 04-08-06
作者: redfish:
定價只能作參考, 這隻PRIMUS現在一般街價要十算
宜家要咁貴
早一,兩個星期都仲係$5xx
redfish 11:26 PM 05-26-06
9月下旬出的3款TF產品(以下所有定價都是不連稅的)
MP-04 柯柏文完全版 18000YEN (左下寫明相中的只是MP-01的紙櫃, 可能個櫃暫時未有實辦)
http://www.mpsnet.co.jp/HobbyNet/Pro...aspx?pno=23277

MP-03 星星叫 9800YEN
http://www.mpsnet.co.jp/HobbyNet/Pro...aspx?pno=23276

キスぷれ 大嶋 優木フィギュアコレクション あたり 3800YEN
http://www.mpsnet.co.jp/HobbyNet/Pro...aspx?pno=23278

DQGUNDAM 11:39 PM 05-26-06
MP-04正呀,一路忍手唔買MP-01,終於比我等到
半熟蕃茄 11:42 PM 05-26-06
不過mp04個價太貴, 比多咁多買多個櫃唔太化算(個櫃全合金都係咁話)
而家係咪仲有好多地方訂mp01?(日版)
Rance 12:04 AM 05-27-06
MP05 唔通出馬格斯+櫃?
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面