Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
收藏品討論版>PROJECT ARMS figure
天空 05:03 PM 02-17-04
PROJECT ARMS 討論

Rance 05:05 PM 02-17-04
你搵本書定figure呀?...
天空 05:08 PM 02-17-04
作者: :
Originally posted by Rance :
你搵本書定figure呀?...
figure
garuda 07:35 PM 02-17-04
個時係mongkok & causeway bay 特賣場有好多隻賣wor!! 全部唔過$100
天空 07:45 PM 02-17-04
Originally posted by garuda :
個時係mongkok & causeway bay 特賣場有好多隻賣wor!! 全部唔過$100
而家仲有嗎?
Rance 07:48 PM 02-17-04
執哂囉,淨低o個d奸東場都唁見有
天空 08:03 PM 02-17-04
Originally posted by Rance :
執哂囉,淨低o個d奸東場都唁見有
嗚~~~~~~~~~
garuda 08:11 PM 02-17-04
causeway bay 好似未執wor~~
天空 08:28 PM 02-17-04
causeway bay 好似未執wor~~

去過好似冇
Bahamut 08:33 PM 02-17-04
信和G/F,12/F奸東可能仲有wor~~
天空 08:36 PM 02-17-04
Originally posted by lysnel :
信和G/F,12/F奸東可能仲有wor~~
信和 12 f 有奸東嗎?

聽日去睇睇先
garuda 12:42 AM 02-18-04
Originally posted by 下雨天 :
去過好似冇
係渣甸坊~
係間野無左~定係已經無得賣?
天空 12:47 AM 02-18-04

係渣甸坊~
係間野無左~定係已經無得賣?
渣甸坊係邊?
我認地方唔認街名
marspeople 01:37 AM 02-18-04

渣甸坊係邊?
我認地方唔認街名
E出口行上邪路小小
巨大化屈神屎格離
天空 01:41 AM 02-18-04
Originally posted by 猛探剛 :
E出口行上邪路小小
巨大化屈神屎格離
咁我知邊間喇

個間冇........
marspeople 02:08 AM 02-18-04

咁我知邊間喇

個間冇........
好似得北斗之馬
我星期日先去完'''

試下上信和九樓
佢咁多垃圾
天空 02:11 AM 02-18-04
Originally posted by 猛探剛 :
好似得北斗之馬
我星期日先去完'''

試下上信和九樓
佢咁多垃圾
ok

thx
garuda 02:16 AM 02-18-04
我都幫你留意下~有再係度post
天空 02:35 AM 02-18-04
我都幫你留意下~有再係度post

唔該哂妳
鳳熾魂 09:17 PM 02-18-04
下雨天兄,騎士同渣巴伏古係有別注色,knight就係黑色,渣巴伏古就係白色,好似話一箱好似先有一隻
天空 09:50 PM 02-18-04
Originally posted by armswong :
下雨天兄,騎士同渣巴伏古係有別注色,knight就係黑色,渣巴伏古就係白色,好似話一箱好似先有一隻

一箱得一隻

咁有冇白免 ?

THX
鳳熾魂 10:21 PM 02-18-04
係丫一箱得一隻,我買果時問佢有冇黑色,佢同我講ge,白兔未出佢個話網就將出,但我等極都冇,我差2隻主角就有哂4隻啦,但你買左之後尼要小心d擺唔係會好易趺
天空 10:34 PM 02-18-04
Originally posted by armswong :
係丫一箱得一隻,我買果時問佢有冇黑色,佢同我講ge,白兔未出佢個話網就將出,但我等極都冇,我差2隻主角就有哂4隻啦,但你買左之後尼要小心d擺唔係會好易趺

thx

妳都係 arms fans?
鳳熾魂 10:43 PM 02-18-04

thx

妳都係 arms fans?
係丫,不過都係近尼幾個月先睇完ARMS本漫畫,對ARMS認識唔係好深,同埋可能港人接收唔到ARMS隻畫功好似好少人鍾意
天空 10:46 PM 02-18-04

係丫,不過都係近尼幾個月先睇完ARMS本漫畫,對ARMS認識唔係好深,同埋可能港人接收唔到ARMS隻畫功好似好少人鍾意
套野勁好睇

可以話係我最愛既漫畫

涼and準人有幾多個板本?
1 2 3 4 

返回主題版面