Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-22-18, 03:30 PM   #1
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
FALLOUT4 買邊款先扺?

FALLOUT 4 SEASON PASS
係咪唔包FALLOUT 4?要另外買?

舊 02-22-18, 04:07 PM   #2
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
yes. ....

舊 02-22-18, 04:20 PM   #3
david
The One

註冊日期: Mar 2002
樓主都唔係新人啦,應該知規矩...http://www.gaforum.org/showthread.ph...ight=fallout+4

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-18, 04:40 PM   #4
RPG之鬼

引用:
作者: david 查看文章
樓主都唔係新人啦,應該知規矩...http://www.gaforum.org/showthread.ph...ight=fallout+4
都冇乜留意遊戲囉,呢啲規矩留返畀你地

引用:
作者: wing 查看文章
yes. ....
THX

舊 02-22-18, 04:48 PM   #5
wing
格鬥低手

引用:
如果你講狗年特價, $70果個先係至隻game本體.

舊 02-22-18, 08:17 PM   #6
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
好大既官威><
規矩留返比人守
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-18, 10:21 AM   #7
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
霸氣外露

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-18, 01:42 PM   #8
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
70蚊,買返唔洗換碟都抵。

舊 02-23-18, 01:56 PM   #9
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
70蚊 - 本GAME
156 SEASON PASS...

呢次SEASON PASS真心低, 一年都沒一次特價...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-18, 02:14 PM   #10
wing
格鬥低手

引用:
作者: holsety 查看文章
70蚊,買返唔洗換碟都抵。
fallout 4個砌村功能我覺得麻麻(不過我有朋友好鍾意), 成隻game我覺得差過3同nv. 不過爛船都有3根釘, 我day 1正價買都覺得值, 依家$70真係超抵.

$70..... 成隻game喎, 仲唔係抵? 去mgs survival 開多一個存檔都要俾$70喇

此篇文章於 02-23-18 02:20 PM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-18, 02:45 PM   #11
hkfaker
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
70蚊 - 本GAME
156 SEASON PASS...

呢次SEASON PASS真心低, 一年都沒一次特價...

真係等咗一年有多......低唔低就視乎您自己,
我都仲係覺得有D貴....不過我都買咗~
hkfaker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-18, 02:55 PM   #12
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
之前買左 GOTY 版都未拆袋
蝕左幾十蚊................

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-18, 03:04 PM   #13
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
其實碟同下載版既save通唔通?唔通咪重玩?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-18, 03:11 PM   #14
RPG之鬼

引用:
fallout 4個砌村功能我覺得麻麻(不過我有朋友好鍾意), 成隻game我覺得差過3同nv. 不過爛船都有3根釘, 我day 1正價買都覺得值, 依家$70真係超抵.

$70..... 成隻game喎, 仲唔係抵? 去mgs survival 開多一個存檔都要俾$70喇
>> 去mgs survival 開多一個存檔都要俾$70喇

咁貴?要online先打得??

引用:
作者: hkfaker 查看文章

買咗呀,不過玩埋巫師3呀、farcry prime呀、mhw呀等等之後再黎吧

引用:
作者: ericwpk 查看文章
之前買左 GOTY 版都未拆袋
蝕左幾十蚊................
唔知佢呢隻係咪=goty,現在遊戲成日拆咁多嘢出黎,買時實在麻煩

此篇文章於 02-23-18 03:14 PM 被 RPG之鬼 編輯。
RPG之鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-18, 03:19 PM   #15
charcsc2000
J神哥

引用:

仲貴....其實我覺得好低玩...minecraft砌村喎....
係唔知做咩個SEASON PASS咁貴....
舊 02-23-18, 03:20 PM   #16
charcsc2000
J神哥

引用:

其實我覺得minecraft式砌村好好玩,
只係佢玩到太過火, 沒左故事咁~
舊 02-23-18, 03:24 PM   #17
charcsc2000
J神哥

引用:
>> 去mgs survival 開多一個存檔都要俾$70喇

咁貴?要online先打得??

買咗呀,不過玩埋巫師3呀、farcry prime呀、mhw呀等等之後再黎吧

唔知佢呢隻係咪=goty,現在遊戲成日拆咁多嘢出黎,買時實在麻煩
GOTY版已經上左架....而且買左下載版+SEASON PASS,咁個GOTY版就會自動購買左..
應該本傳好快會下架...得返SEASON PASS...就好似仁王咁..
https://store.playstation.com/zh-han...00000000000000
舊 02-23-18, 04:47 PM   #18
hkfaker
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
GOTY版已經上左架....而且買左下載版+SEASON PASS,咁個GOTY版就會自動購買左..
應該本傳好快會下架...得返SEASON PASS...就好似仁王咁..
https://store.playstation.com/zh-han...00000000000000
隻goty真係轉咗"已購買"~
hkfaker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-18, 05:21 PM   #19
charcsc2000
J神哥

引用:
隻goty真係轉咗"已購買"~
所以我懷疑普通版應該好快下架...之前仁王又係咁...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收:ps4 fallout4 中文版. psv borderlands2 邊緣禁地2 jeffyen83 買賣專區 0 06-08-16 10:00 PM
放ps4 fallout4 中文版 jeffyen83 買賣專區 0 12-14-15 11:51 PM
ps4 Fallout4 行貨限定版+Game kenchan 買賣專區 0 11-10-15 10:41 AM

現在的時間是 07:24 PM

手機版 | APP版