Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-15-08, 11:46 PM   #1
雪舟等楊
God of Gamer
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
Thumbs up [國際台]THE SIMPSONS (Every Sunday at 8:30pm)

The Simpsons
〈阿森一族〉
Every Sunday at 8:30pm
頭先本港台出左PROMO

幾時播返乃出個未來

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」

此篇文章於 09-16-08 12:20 AM 被 雪舟等楊 編輯。
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-08, 12:09 AM   #2
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
外國個套卡通?
如果係有英文版配音就一定睇,如果一定要聽返佢個D配音就免啦
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-08, 12:19 AM   #3
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
作者: metal snake 查看文章
外國個套卡通?
國際台
就算有雙語, 主聲道一定係英文

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 09-16-08, 12:21 AM   #4
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
引用:
外國個套卡通?
今次係淨英文
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-08, 12:23 AM   #5
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
冇播好多好多好多年喇都= =
有機會一定睇 (十幾年前逢星期一19:xx播果期我個個星期追架 )

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-08, 12:25 AM   #6
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
冇播好多好多好多年喇都= =
有機會一定睇 (十幾年前逢星期一19:xx播果期我個個星期追架 )
十幾年前睇過
但唔記得係咪星期一播

亞視GJ

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 09-16-08, 12:30 AM   #7
metal snake
Game Master

引用:
作者: Chris皇 查看文章
今次係淨英文
咁我睇硬
之前睇完電影版之後比呢個搞笑家庭深深吸引住,好想睇返劇集版本

我想問呢套劇係咪專諷刺美國既社會問題?
舊 09-16-08, 12:33 AM   #8
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
咁我睇硬
之前睇完電影版之後比呢個搞笑家庭深深吸引住,好想睇返劇集版本

我想問呢套劇係咪專諷刺美國既社會問題?
我覺得呢套左到無朋友

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 09-16-08, 01:01 AM   #9
metal snake
Game Master

引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
我覺得呢套左到無朋友
話時話有冇中文字幕?冇既話我諗我呢個英文苦手唔洗睇
舊 09-16-08, 01:21 AM   #10
雪舟等楊
●  ω  ●

引用:
話時話有冇中文字幕?冇既話我諗我呢個英文苦手唔洗睇
當年播都有

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 09-16-08, 10:21 AM   #11
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
其實奧運完左之後個星期日已經開始播...
有中字幕~

套野都覺得幾好笑
上星期有集海豚攻佔人類世界,笑到我

舊 09-16-08, 01:30 PM   #12
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
知唔知第幾季?我用去到第七季到
佢應該一次過播兩集啦......
一星期得一集到喉唔到肺
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-08, 02:23 PM   #13
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Terrier 查看文章
其實奧運完左之後個星期日已經開始播...
有中字幕~

套野都覺得幾好笑
上星期有集海豚攻佔人類世界,笑到我
好好笑
條海豚最尾點死a

再上星期
講格林童話

舊 10-12-08, 08:46 PM   #14
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
D人又會信既?
佢地真係好鬼好感情 a

此篇文章於 10-12-08 08:52 PM 被 TOMCHEUNG 編輯。
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-08, 03:24 AM   #15
naruto2320
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
我都係想睇番乃出個未來多d
最緊要個陣CABLE既配音無得頂
百達真係好過癮

舊 10-13-08, 03:49 PM   #16
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
作者: naruto2320 查看文章
我都係想睇番乃出個未來多d
最緊要個陣CABLE既配音無得頂
百達真係好過癮
Bite my shiny metal ass - by Bender

呢套嘢我係Star睇左less than 15分鈡,而決定買曬套DVD番黎。我睇果段係講Bender做左某個星球法老王,逼d人重新起果個Pyramid,果15分鈡笑到我死咁制。

BTW,有無買kui地新出果兩套Bender's Big Score, 同The Beast with A Billion Backs? The Beast真係串宗教串得好應。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-09, 07:08 PM   #17
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

轉o左時間做
Every Friday at 11:20pm
舊 10-12-09, 02:17 PM   #18
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
http://gaforum.org/showthread.php?t=194472
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-09, 11:57 PM   #19
naruto2320
Crazy Gamer

借topic一問...
想問聲邊度有得買 or 番成套乃出個未來Futurama

真係真係好好好好想睇番

舊 10-13-09, 12:25 AM   #20
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
明珠台會播電影版

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-09, 01:04 AM   #21
naruto2320
Crazy Gamer

我想tv版同電影版都可以全收藏係屋企=[
太正了呢套野

舊 10-13-09, 04:25 PM   #22
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

引用:
作者: HIM 查看文章
明珠台會播電影版
幾時? \/

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 不死傳奇 7:30~8:30pm (六) darkvolver Neo Entertainment TREND 29 02-06-08 01:03 AM

現在的時間是 03:53 PM

手機版 | APP版