Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-12, 02:43 PM   #101
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: pet3 查看文章
你訂幾錢 ?

我2月2x先訂 係貴d架啦
$6XX~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 03:16 PM   #102
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: emoil 查看文章
$6XX~
你出賣我 >_<

不過你到時會被坐地起價 ?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 02-28-12 03:55 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-12, 05:53 PM   #103
emoil

引用:
你出賣我 >_<

不過你到時會被坐地起價 ?
唔會, 只會平,唔會加,
舊 02-28-12, 07:46 PM   #104
pet3
The One

引用:
唔會, 只會平,唔會加,
你在哪裡訂
能幫我加訂嗎?
我要特版哦

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 02-29-12, 09:20 AM   #105
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
03月08日発売■PS3:「機動戦士ガンダムUC 特装版」【7/8/7/8】
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-12, 10:31 AM   #106
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
你在哪裡訂
能幫我加訂嗎?
我要特版哦
而家都冇得加單啦...佢果間就更加係
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
03月08日発売■PS3:「機動戦士ガンダムUC 特装版」【7/8/7/8】
機動戦士ガンダムUC
 クリアーまで10時間やりこむと20時間

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-12, 10:33 AM   #107
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
而家都冇得加單啦...佢果間就更加係

機動戦士ガンダムUC
 クリアーまで10時間やりこむと20時間
咁唔耐玩

舊 02-29-12, 10:51 AM   #108
pet3
The One

引用:
作者: kyo353 查看文章
咁唔耐玩
我的時間計得好盡
玩完白金後就好ro 網上補丁推出 爆機後就剛好機戰Z2-2出

FGO 目標預算
舊 02-29-12, 12:17 PM   #109
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
機動戦士ガンダムUC 7/8/7/8(30/40)

クリアに10時間、やり込むと20時間。

ストーリーモード自体のボリュームは物足りない。

切断表現の再現、グラフィック、挙動、迫力は○。

カスタムキャストモードはやり込み甲斐あり。

操作は慣れるまで少し時間かかるかも。

回想シーンは一枚絵。

舊 02-29-12, 01:28 PM   #110
emoil

引用:
你在哪裡訂
能幫我加訂嗎?
我要特版哦
日特都無啦,都cut晒單啦~

行特就未有價錢~
舊 02-29-12, 01:35 PM   #111
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
已貼-del-

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-12, 02:39 PM   #112
kyo353
Game Master

引用:
日特都無啦,都cut晒單啦~

行特就未有價錢~
真係有行特?

舊 02-29-12, 03:30 PM   #113
pet3
The One

引用:
真係有行特?
玩亞都有
不過價錢不明

而且
sony 合作店 答我要720-740

所以我先係玩亞訂日版(特別版)

FGO 目標預算
舊 02-29-12, 10:00 PM   #114
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
老實講7舊堅唔值a

舊 03-01-12, 12:23 AM   #115
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
我覺得畫面以gundam game黎講幾好呢, 但好似部部機既格鬥動作都一樣甘既

舊 03-01-12, 05:39 PM   #116
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-01-12, 07:35 PM   #117
kyo353
Game Master

引用:
作者: money 查看文章
睇落唔錯...不過其實斬黎斬去唔係打橫就係打直斷

舊 03-01-12, 08:19 PM   #118
Cucu
Game Master

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDcululu
好正,不過唔知要幾錢

U.C.0096 PROJECT UC / La+
Cucu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 08:42 PM   #119
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
太空戰好頭暈+.+
行+1 俾面個故仔...

此篇文章於 03-01-12 08:57 PM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 09:41 PM   #120
他一個人
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2007
PSN  IDNextgo_by_haseo
齋眼好似ps2個隻相逄之字宙feel
如果係的話就好玩
不過講依集機體一定唔夠佢多
而且依集會唔會有類似任務之類玩法
唔係的話
會好快打爆 及加上價錢又唔係平
除非真係好有愛先會落手
他一個人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-12, 01:41 AM   #121
K.LIFE

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
等佢完哂套ova, 之後既合集(應該都會有)先再買
引用:
特装版が7980円

佢應該1-3,4-6出一次
我估跟4-6BD隻game會係地球圈內篇, 類似機動戰記的玩法
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-12, 04:21 PM   #122
apc

註冊日期: Aug 2002
限定版隻DELTA同街賣果隻HGUC有無唔同?

2. 每個人心中都有一個天坪, 你對人好d, 個天坪就有credit, 相反亦然...負數太勁就會反枱...
3. 每件事都可以有好多角度去睇...真係退一步, 海闊天空...有問題, 退一步去睇, 會有更好的解決方法...
apc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-12, 04:59 PM   #123
kyo353
Game Master

引用:
作者: apc 查看文章
限定版隻DELTA同街賣果隻HGUC有無唔同?
限定版冇跟模型
個網只係搭單宣傳埋隻模型姐

舊 03-03-12, 05:05 PM   #124
apc

註冊日期: Aug 2002
引用:
限定版冇跟模型
個網只係搭單宣傳埋隻模型姐
OH! 誤會左

2. 每個人心中都有一個天坪, 你對人好d, 個天坪就有credit, 相反亦然...負數太勁就會反枱...
3. 每件事都可以有好多角度去睇...真係退一步, 海闊天空...有問題, 退一步去睇, 會有更好的解決方法...
apc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-12, 01:26 PM   #125
emoil

聽日有得玩啦~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第拾柒回 (歡迎約戰及加入M群) - 喪B們:依家係我既主場 mario0606 攻略及心得交流區 1049 04-13-12 06:00 PM
機動戦士ガンダム EXTREME VS 機師約戰區 第十六回 (歡迎約戰及加入M群) - もう下がれ!死にたいのか地雷さん!! no name 攻略及心得交流區 1039 03-12-12 01:26 PM
[PS3] 機動戦士ガンダム EXTREME VS機師約戰區 第十五回 (歡迎約戰及加入M群) - あんたが正しいっていうのなら!俺に勝ってみせろっ!! kamkam 攻略及心得交流區 1004 02-26-12 12:17 AM
[CW26][M16][雪菜魂★UC介入大作戰]UC鋼彈惡搞新刊+精品s *21/8 sample up* 。檸。 Cosplay同人MIX討論區 1 08-22-08 12:15 AM
[CWT-E12] 聖鬥士、MABINOGI、富士見、東方、UC。20070806更新UC本資料。 Kamui.野草 Cosplay同人MIX討論區 4 08-22-07 10:07 PM

現在的時間是 11:33 AM

手機版 | APP版