Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後
收藏品討論版>地址集中營~~
Busconcamp 01:25 AM 11-19-03
作者: :
Originally posted by kog :

你咁講,一有人post就係人都知啦!~~

*...你個post del先~~
遲下有機會公報既...
我係度都要改名--->方便報料~
Busconcamp 01:27 AM 11-19-03
Originally posted by endymion :

我0岩0岩倒轉,店舖服務為首>買野價錢為次,當然太貴我都唔會買,因為無$$.
係~~~
endymion 01:30 AM 11-19-03
Originally posted by Busconcamp :

係~~~
買玩具都係為開心,去到間黑口黑面,冷言冷話,乜心情都無啦.仲點買...:@_@":
Busconcamp 01:43 AM 11-19-03
Originally posted by endymion :

買玩具都係為開心,去到間黑口黑面,冷言冷話,乜心情都無啦.仲點買...:@_@":
我有時自己心情不佳...都會黑臉(無乜歡容)架...:@_@":
mudhole 01:59 AM 11-19-03
New Generation Hobbiesshop
香港九龍旺角廣華街 1 號
仁安大廈地鋪 32A 店

美版之王-天涯浪子 02:08 PM 11-19-03
To: kog

Good job!

你漏左幾間好重要的, 係官塘區一定要識.

官塘:

熊本模型, 官塘廣場20X鋪, tel: 2174-6833
專營扭蛋, 盒蛋, 合金, 盒裝玩具.

藍田:

1. 動畫幹線, 藍田匯景商場XXX鋪(官塘店的分店)
2. 匯趣, 藍田匯景商場XXX鋪, tel: 2174-5288
3. 世紀模型, 藍田匯景商場XXX鋪, tel: 2346-2922

2 & 3專營扭蛋, 盒蛋, 合金; 以扭蛋盒蛋而言, 價錢比旺角大場平十至廿蚊, 且少炒價, 當外邊炒一件野炒至震天價響時, 呢兩間鋪依然與世隔絕, 我行我素賣平野; 但, 匯趣的合金玩具就很貴.

將軍澳:

1. 錦隆模型玩具, 寶琳新都城一期商場262, tel: 2191-1538
專營模型, 扭蛋, 合金, 少量盒蛋, 價錢中上

2. Comic Hunter, 寶琳新都城三期商場XXX.
專營扭蛋, 盒蛋, 但款式過時, 且最大問題是, 標價很貴!

3. 錦興, 在調景嶺, 是1.的姊姊店, 性質相同, 但我未去過

(exactly d 鋪頭number遲d俾你)
endymion 06:13 PM 11-19-03
Originally posted by 美版之王-天涯浪子 :

藍田:

1. 動畫幹線, 藍田匯景商場XXX鋪(官塘店的分店)
2. 匯趣, 藍田匯景商場XXX鋪, tel: 2174-5288
3. 世紀模型, 藍田匯景商場XXX鋪, tel: 2346-2922

2 & 3專營扭蛋, 盒蛋, 合金; 以扭蛋盒蛋而言, 價錢比旺角大場平十至廿蚊, 且少炒價, 當外邊炒一件野炒至震天價響時, 呢兩間鋪依然與世隔絕, 我行我素賣平野; 但, 匯趣的合金玩具就很貴.
動畫幹線, 藍田匯景商場L5-52鋪(官塘店的分店)
kog 06:41 PM 11-19-03
Originally posted by 美版之王-天涯浪子 :
.....
3. 錦興, 在調景嶺, 是1.的姊姊店, 性質相同, 但我未去過

(exactly d 鋪頭number遲d俾你)
可否詳細一d.....a
亍 ◣ 06:42 PM 11-19-03
屯門 玩具丸 ??

呢個算把啦,應該唔活得耐/\

講屯門,一個利寶商場 已經總括晒了....\/
kog 06:53 PM 11-19-03
Originally posted by javaj :
屯門 玩具丸 ??

呢個算把啦,應該唔活得耐/\

講屯門,一個利寶商場 已經總括晒了....\/
公平問題~~
^_^ 02:26 PM 11-20-03
旺角 皆旺 "東京構想"︰
http://www.playingstuff.com/
timk0 05:49 PM 11-20-03
牛頭角觀塘之間有間玩具鋪,的野都算平...
叫百利達...
hg zgundam $89
kog 06:46 PM 11-20-03
Originally posted by timk0 :
牛頭角觀塘之間有間玩具鋪,的野都算平...
叫百利達...
hg zgundam $89
可否詳細D~~
咁記落牛頭角or觀塘啊?~~:@_@":
endymion 08:52 PM 11-20-03

可否詳細D~~
咁記落牛頭角or觀塘啊?~~:@_@":
牛頭角定安街122-110(永明樓地舖)
SNAKE 09:42 PM 11-21-03
上述舖全部信譽都好架?
kog 09:54 PM 11-21-03
Originally posted by SNAKE :
上述舖全部信譽都好架?
只係提供地址,唔包信譽e方面~~\
美版之王-天涯浪子 07:41 PM 11-22-03

請補充, 藍田世紀鋪號為53, 動畫幹線則為52.

Thanks.
marspeople 02:56 AM 11-23-03
牛頭角9座9號99商店
各類新模型,sic,gundam fix等,價錢可以叫做賤賣

我搵極都搵唔到呢姦野
endymion 02:58 AM 11-23-03
Originally posted by marspeople :
牛頭角9座9號99商店
各類新模型,sic,gundam fix等,價錢可以叫做賤賣

我搵極都搵唔到呢姦野
係球場旁邊,果條街仲好多野食,不過99有日例假唔記得係星期幾
Busconcamp 03:05 AM 11-23-03
Originally posted by marspeople :
牛頭角9座9號99商店

我搵極都搵唔到呢姦野
漏左"上村"2字~
endymion 03:32 AM 11-23-03
Originally posted by Busconcamp :

漏左"上村"2字~
係下村 上村已經圍晒欄入唔到.
kog 03:41 AM 11-23-03

漏左"上村"2字~

係下村 上村已經圍晒欄入唔到.
"上村","下村"..........:@_@":?
咁係"上村"or"下村"~~
Busconcamp 03:43 AM 11-23-03

"上村","下村"..........:@_@":?
咁係"上村"or"下村"~~
係"木村"~ (逃)
其實係"下村"~
美版之王-天涯浪子 09:41 AM 12-03-03
To kog:

請補充如下:

1. 官塘熊本模型鋪號為官塘廣場236號

2. 將軍澳寶琳新都城三期漫畫獵人鋪號為110.

Thanks.
美版之王-天涯浪子 10:18 PM 12-13-03

請給將軍澳多加一間

奇趣天地(今日新開), 寶琳新都城三期244號.

主打模型合金盒旦, 新開張, 購物滿$50九折.

新貨:

GX-19: $350 (附地台)

柯柏文: $689
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後

返回主題版面