Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
赤兵尉SETH 09:54 PM 03-29-16
塗裝同構造係值得讚
但腰同胸關節跟唔到說明書更扭又係抵比人插,咩價錢都咁話
赤兵尉SETH 12:38 AM 03-30-16
見有人話用風筒加熱可以鬆到個腰關節
自己試過真係得左

T.K. 12:41 AM 03-30-16

小嘉 12:45 AM 03-30-16
作者: lan:
睇死還睇死,有新野,好玩者點5試下,點知b 仔
連骨都整5好。玩 metal bulid 巧 悶的,又5出老
老修D枝。
魯魯修D機
認真過晒氣
仲有幾多人會買
T.K. 12:46 AM 03-30-16

神龍 01:09 AM 03-30-16
有無人唔要水貼
fami~yan 10:29 AM 03-30-16
作者: 小嘉:
魯魯修D機
認真過晒氣
仲有幾多人會買
你竟然睇得明佢講乜...
事丫娃些 06:57 PM 04-01-16

martinnitram 03:41 PM 04-09-16
OT 一下, 請問近兩,三年模型之類個行貨價有無大升跌? (N 年無砌)
睇到福利 FB 話代理會加價, 見扭蛋食玩近幾年無論日圓人仔升跌都係有升無跌...
鷹柳 01:37 AM 04-10-16
作者: martinnitram:
OT 一下, 請問近兩,三年模型之類個行貨價有無大升跌? (N 年無砌)
睇到福利 FB 話代理會加價, 見扭蛋食玩近幾年無論日圓人仔升跌都係有升無跌...
其實都唔多駛理 福利D價一向唔係最平 如果少貨既間間都賣價唔會差太多
過段時間 可能又會平返
唔好記住我 02:27 PM 04-10-16
作者: martinnitram:
模型哩兩年係平左好多,扭蛋就冇點留意
野良猫 02:40 PM 04-10-16
作者: 鷹柳:
其實都唔多駛理 福利D價一向唔係最平 如果少貨既間間都賣價唔會差太多
過段時間 可能又會平返
一半一半吧
一般嘅模型的確幾平,仲有不時出現嘅福SET,係限定嘢貴過出面

米青有時都睇住佢嚟打WWW
鷹柳 03:22 PM 04-10-16
作者: 野良猫:
一半一半吧
一般嘅模型的確幾平,仲有不時出現嘅福SET,係限定嘢貴過出面

米青有時都睇住佢嚟打WWW
福利 我去開都係貪佢齊好多限定想補番都有

雖然米青個便會平d
fami~yan 11:54 AM 04-12-16
MG FREEDOM 2.0 魂限都成半個月,香港仲係未開
鳳熾魂 09:40 PM 04-12-16
之前去福利想搵番隻MG duel都無今日經過孤仔竟然有
Terry仔 10:11 PM 04-12-16
乜原來Freedom 2.0係魂限?!
原本打算買,依家可以放棄
鳳熾魂 10:31 PM 04-12-16
作者: Terry仔:
乜原來Freedom 2.0係魂限?!
原本打算買,依家可以放棄
別色加parts先係
fami~yan 06:42 PM 04-14-16
http://p-bandai.hk/hobby/item-1100004221/

HGBF 1/144 Ez-SR FOX HOUND
lineage19 03:49 AM 04-16-16
話說呢家有冇人O係P-BANDAI訂左PG最終戰版UNICORN?

佢明明話4月發貨, 呢家都4月中了, 仲係咩消息都冇??
ゆり 08:22 AM 04-16-16
hk5月
jp尋日出貨
由手機版發出
siuterry 03:58 AM 04-17-16
作者: lineage19:
話說呢家有冇人O係P-BANDAI訂左PG最終戰版UNICORN?

佢明明話4月發貨, 呢家都4月中了, 仲係咩消息都冇??
放心,我都未收到
就黎唔記得自己買過
lineage19 02:45 AM 04-18-16
作者: ゆり:
hk5月
jp尋日出貨
由手機版發出
THX!

作者: siuterry:
放心,我都未收到
就黎唔記得自己買過
係囉, 唔係早幾日入咩P-笨大睇自己的RECORD都唔記得訂左佢
colus 09:26 AM 04-18-16
作者: 赤兵尉SETH:
見有人話用風筒加熱可以鬆到個腰關節
自己試過真係得左

搵熱風怒吹條腰就得?
要吹幾耐
fami~yan 03:23 PM 04-20-16
FREEDOM 2.0 等魂限模型,港PB 4點開訂
真!DC 05:01 PM 04-20-16
見減價入左隻hiM baba又覺得腰好易扭冇乜問題
不過肩甲頂住舉唔高手
由手機版發出
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48 88  ... 最後

返回主題版面