Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
攻略及心得交流區>Fallout 4 - Vault GAF 輻射曝曬區 [第一彈DLC已推出]
initial 11:31 PM 11-11-15
去工廠清掠奪者, 已經用左我十二支針
已經玩普通難度

果然係神犬拉西

Akira 明 11:39 PM 11-11-15
想問個APPS係咪單純輔助用?
D小遊戲玩完會唔會有$或道具,放返落隻主GAME到用?
權愛真 12:25 AM 11-12-15
之前d人成日話可以啪啪啪……
其實到依家都見唔到相關影片…亦無人有影到相出黎睇……
其實係咪唔得?
大懶財 01:00 AM 11-12-15
上面條片

初期去警局做完兄弟會個任,拎嗰支雷射槍都幾好用

作者: jeffyen83:
無啊,貼吧都有人一樣情況
已經揾一圈訓一晚再揾甘,重複揾左幾次都冇。。。

就係想用隻狗做樓上片中既野。。。==
試下換下同伴睇下佢會唔會reset, 再唔係去紅火箭睇下

作者: 權愛真:
其實到依家都見唔到相關影片…亦無人有影到相出黎睇……
其實係咪唔得?
應該冇乜可能有掛
usayarE 03:56 AM 11-12-15
想問下有無邊個儲物地點係共通,同埋放喺屋企嘅物品會唔會被人偷
係咪做垃圾佬見到乜都執就無死
initial 08:37 AM 11-12-15
作者: usayarE:
想問下有無邊個儲物地點係共通,同埋放喺屋企嘅物品會唔會被人偷

睇外國forum 話要升某個技能, 但我唔太記得...
好似係xxx leader 同 supply line ,就可以叫人幫手睇住
將市鎮連埋一齊
由手機版發出
wing 09:12 AM 11-12-15
作者: usayarE:
1) 前集屋企內D野絕唔會俾人偷. 安全.
2) 乜都執就係冇死, 但唔知係乜東西就絕唔好賣/掉
usayarE 10:03 PM 11-12-15
作者: wing:
1) 前集屋企內D野絕唔會俾人偷. 安全.
2) 乜都執就係冇死, 但唔知係乜東西就絕唔好賣/掉
而家執埋好多垃圾成日都爆袋(其實玩親美RPG都有呢個問題)
又唔太敢改裝或者起屋,費是用咗咩珍貴材料唔知
不過做垃圾佬就反而執到唔少抗輻寧同髮夾呢啲大家話搵唔到嘅嘢

============

其實字幕都廢廢地
成日出唔到,UI亦都有唔少位食咗啲字
中英文都係咁,好彩listening唔錯跟得到
玩PS4版frame rate亦都唔係好穩定(特別係室內),連30fps都維持唔到

而家睇下要出幾多個patch先執走晒啲明顯bugs...
以Witcher 3為例,要去到近期出嘅1.10先大致改善好frame rate...
不過同廠作Skyrim就好似執極都係咁...
wing 09:13 AM 11-12-15
作者: 權愛真:
唔計MOD, 以前的確有得啪啪啪,但畫面一黑, 根本冇野睇. 唔好諗住有witcher或mass effect果種.
david 10:18 AM 11-12-15
等我仲R曬頭諗咩係啪啪啪,原來係...

去玩WITCHER啦,有熟有唔熟,迎合唔同口味...
reiyaw 10:22 AM 11-12-15
作者: david:
等我仲R曬頭諗咩係啪啪啪,原來係...

去玩WITCHER啦,有熟有唔熟,迎合唔同口味...
老實要玩啪啪啪點解唔去玩custom maid2
david 10:24 AM 11-12-15
作者: reiyaw:
老實要玩啪啪啪點解唔去玩custom maid2
無玩過鬼知咩...
reiyaw 10:19 AM 11-12-15
只不過上reddit望下perk就唔小心比人spoil左主線
david 10:22 AM 11-12-15
PERK你就等WIKI啦,應該月底前會有人捨得放底個手掣去打字...

REDDIT呢O的好心O既就會放SPOILER遮O下,但好多都唔理的...
reiyaw 11:25 AM 11-12-15
V.A.T.S.咪autoaim 仲唔夠?
tao08 11:33 AM 11-12-15
作者: reiyaw:
V.A.T.S.咪autoaim 仲唔夠?
要等AP回唔係成日出到,琴晚玩hard入博物館死左3,4次,隻死亡爪卡左成個鍾先過到
jamcat 02:40 PM 11-12-15
啱啱去到個有泵嘅大水氹邊(位於第一隻Deathclaw出沒小鎮右上角),有條茂利叫我幫手潛水修理三條水管,酬金75蚊未計加XP, 但佢連抗輻射裝都唔俾件叫我跳落水(潛水唔扣氣,但係咁加輻射感染!)。最吹脹係潛落去指定位置水太濁睇唔到整邊忽!
再load過quick save十五十六緊仲陪唔陪佢癲!
(依家至發現原來汪星人唔怕輻射,仲游得好happy!)
will1223 02:46 PM 11-12-15
作者: jamcat:
啱啱去到個有泵嘅大水氹邊(位於第一隻Deathclaw出沒小鎮右上角),有條茂利叫我幫手潛水修理三條水管,酬金75蚊未計加XP, 但佢連抗輻射裝都唔俾件叫我跳落水(潛水唔扣氣,但係咁加輻射感染!)。最吹脹係潛落去指定位置水太濁睇唔到整邊忽!
學左遊水抗輻射先易搞
雖然個點唔算深 但要走一大段先上得番岸
大懶財 06:34 PM 11-12-15
作者: jamcat:
我好後悔做左呢個任,搞到我升左一半輻射rz
jamcat 06:45 PM 11-12-15
作者: 大懶財:
我好後悔做左呢個任,搞到我升左一半輻射rz
咁最後你做唔做到?
除咗75蚊仲有冇獎品?
磯燒豬豬 03:25 PM 11-12-15

暫時玩咗4-5個鐘,建議先去初始村落左下方果幾條村開咗部份「工作枱」先,改造整藥等都會方便啲。
大懶財 06:27 PM 11-12-15
庇護工場個阿婆比我說服到佢唔食藥,硬係覺得會食死佢
大覺屋師真 06:47 PM 11-12-15
作者: 大懶財:
庇護工場個阿婆比我說服到佢唔食藥,硬係覺得會食死佢
我都說服左, 果次仲要紅色成功率無save一take KO左, 但反而想知繼續食會點
whassupbun 11:43 AM 11-13-15
琴日接左個任要去個大工廠咁既地方清晒d raider
第一次去到得支手槍, 諗住引D人出黎逐個打
點知班友狂掉燃燒彈, 又有人喺高台射我, 最尾比人炸死左
嬲嬲地想返去基地著power suit返去再砌過
不過又唔想嘥燃料, 最尾自己組裝支狙擊槍, 拎住再去試過
遠距離用狙擊槍清場, 玩silent assassin

哩隻game真係你鍾意點玩就點玩, 自由發揮
wing 11:53 AM 11-13-15
作者: whassupbun:
琴日接左個任要去個大工廠咁既地方清晒d raider
第一次去到得支手槍, 諗住引D人出黎逐個打
點知班友狂掉燃燒彈, 又有人喺高台射我, 最尾比人炸死左
嬲嬲地想返去基地著power suit返去再砌過
不過又唔想嘥燃料, 最尾自己組裝支狙擊槍, 拎住再去試過
遠距離用狙擊槍清場, 玩silent assassin

哩隻game真係你鍾意點玩就點玩, 自由發揮
呢D小意思, 以前有D任你直接可以起番佢尾注, 例如唔記得nv定3有個任, A君叫你幫佢殺B君撻條key, 你可以用口才或偷的方法去拿條key, 或幫B殺番A君轉頭, 或者拿左條key自己去開鎖, 仲可以俾條key A君拿完報酬然後吊著佢尾等佢出左城去儲存室(在好遠)拿寶物時先至殺番佢拿走條key, etc

所以成日話fallout/elder's scroll先係高自由度, gta果D真係同佢差幾光年.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面