Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-07-20, 02:19 PM   #51
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 王小虎 查看文章
可惜~

舊 03-07-20, 07:16 PM   #52
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
見到網上comment:

You either die a hero, or live long enough to see yourself become the villain.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-20, 12:11 AM   #53
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
咁即係christian-bale演Adam? Adam係奸角?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-20, 01:03 AM   #54
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: ahleung 查看文章
見到網上comment:

You either die a hero, or live long enough to see yourself become the villain.
佢好似係第二個BATMAN,
轉去Marvel果邊做壞人了~!

舊 03-10-20, 05:14 AM   #55
肉羊哩咖
griffin611

今日好忙,Vin Diesel 宣傳佢套新戲時候,訪問中提到 「部份」 GotG 角式會參演 Thor 4,詳情點又係唔知。

舊 03-10-20, 02:26 PM   #56
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
https://comicbook.com/marvel/2020/03...mcu-crossover/

原來冇被GotG趕落船。

James Gunn而家拍緊新版Suicide Squad,所以GotG3有排先出爐。

於是比GotG喺Thor4度亮吓相,費事佢哋太得閒冇野做。

同埋咁樣先解釋到點解今次反派係Warlock,話晒上集GotG2片尾就係暗示Warlock登場,佢應該主要係搵GotG尋仇,而雷神就身為路人躺著中槍。

此篇文章於 03-10-20 02:32 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-20, 03:39 AM   #57
肉羊哩咖
griffin611

MCU 片公怖咗新期:
Black Widow - 6 Nov 2020
Eternals - 12 Feb 2021
Shang-chi - 7 May 2021
Doc Strange 2 - 5 Nov 2021
Thor 4 - 18 Feb 2022
Black Panther 2 - 8 May 2022
Captain Marvel 2(?!) - 8 July 2022

https://www.vanityfair.com/hollywood...ey-coronavirus

係喎 -- The New Mutants 仍然無期~~~

此篇文章於 04-04-20 03:43 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-20, 12:47 AM   #58
肉羊哩咖
griffin611

導演嚮個齊齊睇 Thor 3 嘅場合,爆咗啲料出嚟,唔知堅唔堅喇,大家聽住先:

1. Hulk 同 Valkyrie 會客串
2. 死都唔透露 Christian Bale 個角式係乜
3. 亦唔講有冇 Loki 份出場
4. 佢個角式 Korg 會有多啲背後個故仔講,包括佢個戀愛史~
5. 話唔肯定有冇 Beta Ray Bill 出場
呢啲算叫做透掛?!

- 原來 Merk 係「䧳性」嚟
- 會有太空鯊魚出現(咁爆?!)

舊 11-15-20, 03:30 PM   #59
肉羊哩咖
griffin611

証實咗 Chris Pratt 會有份參演,不過唔出奇。唔講唔知原來佢係前加州州長個女婿嚟,仲跟外父一齊操 -- fit,

舊 11-22-20, 03:07 AM   #60
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
雖然Endgame都預告咗部份GotG會喺雷神4亮相,但都仍然係一個值得興奮嘅消息。今年實在太少呢啲開心消息。

睇佢IG,嘩Chris Pratt啲肌肉操到咁,隨時仲大力過雷神Chris Hemsworth本人,會唔會驚被搶鏡架?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-20, 02:55 PM   #61
肉羊哩咖
griffin611

引用:
Gorr?

Gorr 漫畫果段普普通通,三段時間互相穿插但冇咩特別意思。

玩時間穿插最勁的係House of X,如果拍成電影肯定超好睇。
公怖咗 Christopher Bale 會演 Gorr

舊 12-12-20, 12:21 AM   #62
王小虎

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
MCU 片公怖咗新期:
Black Widow - 6 Nov 2020
Eternals - 12 Feb 2021
Shang-chi - 7 May 2021
Doc Strange 2 - 5 Nov 2021
Thor 4 - 18 Feb 2022
Black Panther 2 - 8 May 2022
Captain Marvel 2(?!) - 8 July 2022

https://www.vanityfair.com/hollywood...ey-coronavirus

係喎 -- The New Mutants 仍然無期~~~
T4押後三個月,BP2,CM2推後咗,D+好多係推前去2021。
https://www.cinemablend.com/new/upco...d-5-67944.html

Jan 15 2021: WandaVision (D+)
Mar 19 2021: The Falcon and the Winter Soldier (D+)
May 7 2021: Black Widow
May 2021: Loki (D+)
Jul 9 2021: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Mid 2021: What If... (D+)
Nov 5 2021: The Eternals
Late 2021: Hawkeye (D+)
Late 2021: Ms. Marvel (D+)
Dec 17 2021: Spider-Man 3
Mar 25 2022: Doctor Strange in the Multiverse of Madness
May 6 2022: Thor: Love and Thunder
Jul 8 2022: Black Panther 2
Nov 11 2022: Captain Marvel 2
2022: Moon Knight (D+)
2022: She-Hulk (D+)
2022: Guardians of the Galaxy Holiday Special (D+)
2023: Guardians of the Galaxy vol. 3
TBA: Ant-Man and the Wasp Quantumania
TBA: Blade
TBA: Fantastic Four
TBA: Armor Wars (D+)
TBA: Ironheart (D+)
TBA: Secret Invasion (D+)

此篇文章於 12-12-20 12:24 AM 被 王小虎 編輯。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-20, 08:50 PM   #63
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
好似仲有Jaimie Alexander回歸做Sif喎~

舊 12-15-20, 01:42 AM   #64
王小虎

Ant-Man, Blade, Armor Wars, Secret Invasion, Ironheart 全部2022年,Blade 會早過 Captain Marvel 2。而家只有 I am Groot 係唔知時間,不過呢套係短片系列。
https://thedirect.com/article/disney...-release-dates
舊 01-19-21, 03:47 PM   #65
肉羊哩咖
griffin611

Matt Damon 傳會參演?!佢又做 LOKI?!
https://www.joblo.com/movie-news/mat...d-thunder-cast

舊 03-30-21, 06:08 PM   #66
肉羊哩咖
griffin611

消息指,羅素高爾 (Russell Crowe) 參演,但未知佢演咩角式。

舊 04-20-21, 05:54 PM   #67
肉羊哩咖
griffin611

身材百變嘅 Christian Bale,有光頭照流出~
https://www.koimoi.com/hollywood-new...e-a-chameleon/

舊 04-23-21, 01:49 PM   #68
肉羊哩咖
griffin611

引用:
消息指,羅素高爾 (Russell Crowe) 參演,但未知佢演咩角式。
阿高生接受電台訪問講,佢係做宙斯(Zeus),怕且唔會係 G巾噉嘅造形掛?亦另有傳會 Hercules 會登場。

舊 10-19-21, 04:58 PM   #69
肉羊哩咖
griffin611

新期係 2022年 7月 8號~

舊 04-06-22, 05:15 AM   #70
肉羊哩咖
griffin611

予告日期暗示?!
https://twitter.com/newrockstars/sta...7uTeN_JVzl9G6A

舊 04-18-22, 10:36 PM   #71
肉羊哩咖
griffin611

予予告終於嚟啦!

乜女雷神條手臂咁粗嘅?!

舊 04-18-22, 10:53 PM   #72
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
女雷神,究竟仲有幾多個主角會性轉成女的...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-22, 10:54 PM   #73
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
看來銀護一伙戲份真的不會太多?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-22, 10:59 PM   #74
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
予予告終於嚟啦!

乜女雷神條手臂咁粗嘅?!
冇睇過Natalie Portman D片場照?
佢好似操到幾大隻下

舊 04-19-22, 02:16 AM   #75
王小虎

完全一樣 (Thor: God of Thunder #3):

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放IMAX thor 3戲飛2張 斯羅 買賣專區 2 10-23-17 09:23 AM
[西片] Thor 2 The Dark World (2013) ahleung 電影版 115 07-20-14 04:35 PM
[3DS] Thor God Of Thunder shodanng2 手提遊戲機討論版 1 09-19-11 12:40 PM
[NDS] Thor: God of Thunder DS neo2046 手提遊戲機討論版 0 05-22-11 02:28 AM
[西片] Thor (香港 28 Apr 2011) 小白熊 電影版 153 05-17-11 02:21 PM

現在的時間是 07:37 PM

手機版 | APP版