Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 04-03-08, 05:55 AM   #251
豪傑公子
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: HFK 查看文章
地下個層
信和?

舊 04-03-08, 09:50 AM   #252
andydy
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagandydy
我琴日去行左一轉~
真係好多平dvd!!
但唔知點解唔敢買

3DS動物之森 Onkit
FC: 4167-4453-4797
andydy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-08, 03:51 PM   #253
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
我見過有D FF7個膠盒只係花小小咋, 都係$25 XD

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-08, 04:00 PM   #254
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
引用:
作者: HFK 查看文章
[IMG]http://photo.gaforum.org/files/3/1/1/9/4/vvv.jpg[IMG]
地下個層
紅色字[代訂日版DVD/VCD]果間有FF唔裂個喎...

另,有冇人講下D CD??
D CD一樣咁平喎
我上年買左隻Single正常價,$1XX
上個星期我搵到同一隻Single,$5

舊 04-03-08, 04:17 PM   #255
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
呢2日有冇新dvd?
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-08, 05:21 PM   #256
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: _張學良_ 查看文章
紅色字[代訂日版DVD/VCD]果間有FF唔裂個喎...

另,有冇人講下D CD??
D CD一樣咁平喎
我上年買左隻Single正常價,$1XX
上個星期我搵到同一隻Single,$5

其實o個d cd又係咩來歷o既...
有d貼住係d sample碟,有d未開膠袋應該全新o既...但係有d係自己包膠袋又無貼sample o既又係咩黎o既呢?唔會係二手掛?...

舊 04-03-08, 05:27 PM   #257
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
引用:
作者: Rance 查看文章
有d貼住係d sample碟,有d未開膠袋應該全新o既...但係有d係自己包膠袋又無貼sample o既又係咩黎o既呢?唔會係二手掛?...
真係超多"Sample" CD
好多全新,但有二手應該唔出奇

舊 04-03-08, 10:50 PM   #258
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: andydy 查看文章
我琴日去行左一轉~
真係好多平dvd!!
但唔知點解唔敢買
買隻DEATH NOTE
建立信心

睇佢d包裝同印刷
先$15入手
搞到興奮左好耐
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-08, 11:32 PM   #259
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: Rance 查看文章
大部份都係日本賣CD鋪果D SAMPLE 碟.拎晒黎香港賣,通常背面有張貼紙寫住係見本+CODE(有D CHOK印)
有部份係二手,不過好容易分得出,就係你所講自己包膠袋又無貼sample果D多數係2手
有時唔知D咩人會成堆碟唔要賣晒比果D人,有次見到成套歷年BENNIE K 系列既SINGLE+大碟 2手....心諗等錢洗都唔洗咁下化.....

不過間唔中會有D"非見本"既SINGLE OR ALBUM, 價錢都係一樣
所以得閒去尋下寶,可能會有驚喜

P.S.有次買左隻個盒"穿窿"既SOUTHERN ALL STARS ALBUM 2CD+DVD,只係$20

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-08, 01:23 AM   #260
幻影V-Slasher
神速の...

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
又有正野~
日板06年pop up smap live ~只係$48!!!仲要全區!!抵到爛!
依個有冇樣睇下丫...?

幻影V-Slasher 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-08, 08:47 PM   #261
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
又報下料
尋日信和有究極版(送漫畫書仔) $48
king kong 3dvd 唔記得$48定$58
FF7 movie 爛盒版(其實都有部份係爛少少...$28)
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-08, 01:45 PM   #262
mihimaru GT

引用:
作者: 幻影V-Slasher 查看文章
依個有冇樣睇下丫...?
this~

舊 04-07-08, 06:02 PM   #263
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: frankieccc 查看文章
又報下料
尋日信和有究極版(送漫畫書仔) $48
king kong 3dvd 唔記得$48定$58
FF7 movie 爛盒版(其實都有部份係爛少少...$28)
尋日執咗隻FF7AC,$20而已~~

舊 04-08-08, 01:28 AM   #264
幻影V-Slasher
神速の...

註冊日期: Sep 2007
引用:
this~
依隻真係唔見...
你係邊間買架...?

幻影V-Slasher 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-08, 08:43 AM   #265
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: 幻影V-Slasher 查看文章
依隻真係唔見...
你係邊間買架...?
呢隻尋日見到係地下最角0個間有
另外見到海猿movie又入返好多貨,要買快手
舊 04-08-08, 09:27 AM   #266
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
昨天見到地庫有《東京鐵塔》同埋《怪俠多羅羅》賣。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-08, 10:50 AM   #267
wing
格鬥低手

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
東京鐵塔呢d咁新又好評的戲都有..................
舊 04-08-08, 07:33 PM   #268
mihimaru GT

引用:
呢隻尋日見到係地下最角0個間有
另外見到海猿movie又入返好多貨,要買快手
就係果間~
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
全區定2區?

舊 04-08-08, 08:49 PM   #269
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
全區定2區?
無留意呀,因為當時趕時間,望一望就走左咯。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-08, 08:50 PM   #270
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
如果未睇真, 有可能唔係平價的啊

頭先見到KK 2DVD+Book版有跌價現象, 賣$18

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-08, 09:04 PM   #271
wing
格鬥低手

引用:
就係果間~

全區定2區?
9成9係2區
舊 04-08-08, 10:53 PM   #272
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: wing 查看文章
9成9係2區
頭先我去左睇,無記錯應該係2區...仲要得日文字幕
東京鐵塔$68...個packing幾靚
多羅羅有兩隻...box版$180,normal ver. $28
另外新貨有<平頭日記> $28
另smap concert好似得返好少....要買快去
舊 04-08-08, 11:05 PM   #273
wing
格鬥低手

引用:
頭先我去左睇,無記錯應該係2區...仲要得日文字幕
東京鐵塔$68...個packing幾靚
多羅羅有兩隻...box版$180,normal ver. $28
另外新貨有<平頭日記> $28
另smap concert好似得返好少....要買快去
jarhead?
之前都有, 38.

即係依家平左. good.
舊 04-08-08, 11:13 PM   #274
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

引用:
作者: wing 查看文章
jarhead?
之前都有, 38.

即係依家平左. good.
不過真係好海鮮價....好似speed而家要$30
舊 04-09-08, 12:33 AM   #275
IDGAF
The One

比大家"免費宣傳"之下,我都去咗信和B/F入咗d日版碟~!!!

動物之森(連袋) $18
KING KONG 2DVD版 $18(唔知點解同一店舖有D會賣$20!? )
TITANIC 3DVD $18
E.T. 2DVD $18
DEATH NOTE 3DVD+CD $15
大奧 $18
FFVII AC $18(全部爆盒版,有D$20,有D$25,反正都係爛,就買最平的$18,但係點解會全批爛盒? )

另加一隻NDS聖劍 HOM$28盒有少少撞爛了的。

此篇文章於 04-09-08 12:41 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前線上   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:42 PM

手機版 | APP版