Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 02-20-08, 08:54 PM   #401
rabbits
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
到時扲房果陣,reception會再confirm多一次人數,而所有人頭費以到時報既人頭為準

你想+1?
可能會不過我朋友未知來唔來到

舊 02-20-08, 11:16 PM   #402
下雪邊界
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: rabbits 查看文章
可能會不過我朋友未知來唔來到
你confirm左就通知我啦~
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-08, 11:42 PM   #403
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
歸~
今日都幾好玩。
間野個自斟自飲政策幾好
不過有不能關的門&不能掛的電話

另外捉唔到果對雙蘿莉入room係一個遺憾

仲有單笨十到爆既野,就係我走左之後真係響果邊蕩失路...

舊 02-25-08, 01:06 AM   #404
下雪邊界

因為開刀剝牙縫左一針既關係,所以為免爆Seed變爆線,今日唱乜歌都要就住就住

1) 關於果一道永遠都栓唔埋既門呢,麻煩今日影左相既版友post番張相出黎啦
2) 至於果一個永遠都掛唔到既電話,好似無人影到相...
3) 仲有果一對蘿莉呢.........一入黎就V嘩鬼叫,我真係嚇左一下ga,以為係啤酒妹啦.........咪住先?!但係因乜解究e+ d啤酒妹會咁樣sell酒ga咩?.............仲諗一諗,唔係播!傻左tim!呢個鐘數點會有啤酒妹ga。跟住果對蘿莉已經逃之夭夭............
4) 繼上次旺角紅盒V73號房賴死唔肯既蘇永康之後,今次K歌站K60號房出現類似事件(不過可能無乜人發覺),事緣月牙火介唱完蔡旻佑既 我想要說,停播左 出埋廣告片段之後,D MTV既聲竟然仲未走
5) 我頭先都幾乎蕩失路,由地下七仔果個門口出去,轉右經過順錦機鋪再過對面路,行行下你岳高頭,應該會見到朗豪坊個招牌
6) 其實E+好多間鋪都有自斟自飲ga喇,有幾間直情會擺埋阿華田同好立克粉俾你沖tim

另,情婆,收歌詞啦,空白格、達爾文、如果你愛我 都有得唱ga

另,今日先至發覺,原來我忍到上年12月先至開始講某人是非同玩簽名檔,原來已經好厚道ga喇

此篇文章於 02-25-08 01:10 AM 被 下雪邊界 編輯。
舊 02-25-08, 01:30 AM   #405
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
去相

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-08, 01:23 AM   #406
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
who need photo of song list, plx pm me

舊 02-26-08, 01:26 AM   #407
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code0834 0575 3612
其實...
係奧運行過去係會近過mk行..
我地都差d蕩失路...都係望朗豪做人咋...

下次搵個就腳d既k場去丫..

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
情婆`` 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-08, 01:42 AM   #408
下雪邊界

引用:
作者: 情婆`` 查看文章
其實...
係奧運行過去係會近過mk行..
我地都差d蕩失路...都係望朗豪做人咋...

下次搵個就腳d既k場去丫..
係喎~你地唱到幾點?因為我要update頭post

另…………如果要響旺角就腳既話,咁未必唱得耐喎!你揀邊樣
舊 02-26-08, 01:48 AM   #409
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

引用:
係喎~你地唱到幾點?因為我要update頭post

另…………如果要響旺角就腳既話,咁未必唱得耐喎!你揀邊樣
我最後望錶8點半
有錯請指正

去左第1次第2次都識去既...haha
舊 03-07-08, 11:44 PM   #410
下雪邊界

3月邊個得閒呢?

GAF音樂版3月份K聚
1) 下雪 (21-24&29唔得)

P.S. 上次好彩果間加州紅無得唱小虎隊遮
舊 03-10-08, 01:42 AM   #411
情婆``
Crazy Gamer
編輯個人資料

3月邊個得閒呢?

GAF音樂版3月份K聚
2) 情婆 (all星期6夜晚,星期日幾時都ok)

Perfect town達成
百貨公司達成
化石系列完成

期待藍玫瑰

湊住對仔女....打機都要偷偷摸摸....
舊 03-18-08, 11:56 AM   #412
waitwait
クリストファー

GAF音樂版3月份K聚
2) 情婆 (all星期6夜晚,星期日幾時都ok)
3) waitwait(星期日幾時都ok)

舊 03-26-08, 06:48 AM   #413
waitwait
クリストファー

攪唔成??

舊 03-26-08, 08:33 AM   #414
下雪邊界

我諗呢個月應該都搞唔成lu~

展望4月啦~
舊 03-27-08, 02:02 PM   #415
jimmyogata

註冊日期: Aug 2005
忽然要拜山..無計..

另想問k房有無范瑋琪d歌唱?

此篇文章於 03-30-08 10:54 AM 被 jimmyogata 編輯。
jimmyogata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-08, 10:56 PM   #416
下雪邊界

各位對唔住,呢個月我懶左少少
e+都4月尾,大家5月幾時得閒呢?

GAF音樂版5月份K聚
1) 下雪

引用:
作者: jimmyogata 查看文章
另想問k房有無范瑋琪d歌唱?
一定有!

因為我上個月想去睇下卡啦OK有冇呢首歌果陣,都搵到佢個名,不過呢首竟然無得唱

另,jimmyogata有冇聽過戴愛玲呀?呢期我勁煲佢d歌
舊 05-01-08, 09:28 AM   #417
rabbits

註冊日期: Oct 2005
有唱k我又去聽

我想唱 勁歌金曲 不過找極都無

舊 05-01-08, 09:29 PM   #418
下雪邊界

引用:
作者: rabbits 查看文章
有唱k我又去聽

我想唱 勁歌金曲 不過找極都無
呢首無ga...自己背歌詞啦...
舊 05-10-08, 05:26 PM   #419
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
就考完試喇!
不過而家病重...莫講唱歌...講野都有困難

好想黎個快歌K聚....有無人+卜+卜呀

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-08, 02:17 AM   #420
下雪邊界

引用:
作者: masaki 查看文章
就考完試喇!
不過而家病重...莫講唱歌...講野都有困難

好想黎個快歌K聚....有無人+卜+卜呀
我對於快歌K聚一定支持 難得 886舞王 提議喎

不過你幾時考完試 / 或者病好呀
舊 05-12-08, 01:57 AM   #421
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
我對於快歌K聚一定支持 難得 886舞王 提議喎

不過你幾時考完試 / 或者病好呀
呢首我睇算喇

完曬就20號
好番呢就...

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-08, 01:59 AM   #422
Kaiser
ドウケシ

呢個月我忙到想死 @_@

下個月尾再戰...如果得GE話

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
舊 05-21-08, 12:40 AM   #423
下雪邊界

好耐無搞過k聚
嗱,6月份,邊個諗住出黎

GAF音樂版6月份K聚
1)下雪 (1/6唔得)
舊 05-21-08, 08:43 AM   #424
jimmyogata

註冊日期: Aug 2005
GAF音樂版6月份K聚
2) jimmyogata (暫星期日happy hour時段可以, 或許會+1)

舊 05-22-08, 10:50 AM   #425
Kaiser
ドウケシ

GAF音樂版6月份K聚
2) jimmyogata (暫星期日happy hour時段可以, 或許會+1)
3) Kaiser (暫時13號之後的星期日下午都得~)

請叫我「小丑」。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:23 PM

手機版 | APP版