Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  ... 最後
電視遊戲討論版>[PSVR] Gran Turismo Sport︱2024年1月31日關閉線上服務
darkvolver 01:58 PM 11-06-17
作者: anyone:
3個單機mode全金
最後3個mission嚴重感受到AI ge惡意

個ending咁樣
咁鐘意首都高速不如整多幾條啦

頭先online連續遇到個香港區id跑c1真係當自己玩灣岸

見到此情況,好在停一停等一等,未入手。

Sent from my iPhone using Gaforum
anyone 11:29 PM 11-07-17
啱啱DR 上左S之後先叫做體驗到賽車
ALEX CHOW 11:42 PM 11-07-17
作者: anyone:
啱啱DR 上左S之後先叫做體驗到賽車
Why

我從使用 Tapatalk 的 F8332 發送
風間鈴木仁 02:21 PM 11-09-17
大家好 今個月 PS+ GT SPORT 有車送
大家記得 DL 呀 !

支持支持 !
ALEX CHOW 02:24 PM 11-09-17
作者: 風間鈴木仁:
大家好 今個月 PS+ GT SPORT 有車送
大家記得 DL 呀 !

支持支持 !
幾時先

風間鈴木仁 02:40 PM 11-09-17
作者: HONDA:
幾時先

今天剛剛開始送
DL
ALEX CHOW 02:44 PM 11-09-17
今天剛剛開始送
DL
免費?
如何下載?

風間鈴木仁 02:50 PM 11-09-17
免費?
如何下載?

在 PSN 中 PS+ 專區有得 DL 。
ALEX CHOW 02:51 PM 11-09-17
在 PSN 中 PS+ 專區有得 DL 。
Thx!!

安安 07:52 PM 11-09-17
http://www.gran-turismo.com/hk-zh/news/00_3055534.html
動態與功能的結合之作:Honda Sports Vision Gran Turismo登場

ALEX CHOW 12:58 AM 11-10-17
https://www.bilibili.com/video/av16139133/
安安 01:36 PM 11-10-17
http://www.gran-turismo.com/hk-zh/gt...0_4307308.html
關於使用者飾件的上傳Tips

貼紙上傳開始:
作者: :

K.LIFE 07:33 PM 11-10-17
從未如此愛紐堡靈

PS. 唔慣漂移的師兄掉頭入個R波就得
K.LIFE 07:47 PM 11-10-17
作者: 安安:
http://www.gran-turismo.com/hk-zh/gt...0_4307308.html
關於使用者飾件的上傳Tips

貼紙上傳開始:
請問去邊個網站Login同upload?
安安 10:12 PM 11-10-17
測試中....
http://www.gran-turismo.com/jp/gtspo...0_4433004.html
http://www.gran-turismo.com/us/gtspo...0_4433004.html
作者: :
We have begun a limited release of the feature that allows user
created decals (stickers) to be uploaded for use in the Livery Editor.
This feature will be opened to a larger group of users once the
evaluation for server load stability has been verified.

K.LIFE 10:18 PM 11-10-17
日web server仲未login到
K.LIFE 10:44 PM 11-10-17
Delete please
tszhim0776 03:22 PM 11-12-17
各位好,想問一問關於車setup既問題。
我set up緊gr3 VM beetle,入灣既時候無oversteer/understeer,過左灣心開始比油,就會打白鴿轉。
我試將LSD accel 調至最低,亦有試過加大rear camper angle. 情況有少少好轉,但仍然難以控制。
亦有睇過其他網友既setup,但幫助不大。求指教。
K.LIFE 12:52 PM 11-13-17
作者: tszhim0776:
各位好,想問一問關於車setup既問題。
我set up緊gr3 VM beetle,入灣既時候無oversteer/understeer,過左灣心開始比油,就會打白鴿轉。
我試將LSD accel 調至最低,亦有試過加大rear camper angle. 情況有少少好轉,但仍然難以控制。
亦有睇過其他網友既setup,但幫助不大。求指教。
架beetle係MR? RR? 係嘅話頭避震要set淋D, 頭camper angle要細, 尾避震硬D, 尾camper angle亦唔好太大就冇咁甩, 另外LSD 界入大番D
K.LIFE 12:54 PM 11-13-17
請問有冇人upload到拉花? 宜家login完仲係話no service
tszhim0776 01:11 PM 11-14-17
作者: K.LIFE:
架beetle係MR? RR? 係嘅話頭避震要set淋D, 頭camper angle要細, 尾避震硬D, 尾camper angle亦唔好太大就冇咁甩, 另外LSD 界入大番D
感謝! 返去試試先!
目前應對方法係開返tcs
風間鈴木仁 01:14 PM 11-17-17
大家好 , HK PSN
PS+ 獨家內容
PS+ GT SPORT 有車送 第二波
大家記得 DL 呀 !

請支持支持 !
ALEX CHOW 01:22 PM 11-17-17
PS+ 獨家內容
大家記得 DL 呀 !

請支持支持 !
又送咩車

ALEX CHOW 01:20 AM 11-18-17
PS+ 獨家內容
大家記得 DL 呀 !

請支持支持 !
唔見喎

風間鈴木仁 01:52 AM 11-18-17
唔見喎

好 , HK PSN 
PS+ 獨家內容
大家記得 DL 呀 !
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38  ... 最後

返回主題版面