Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-27-15, 05:22 PM   #76
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
但凡有廿三同MK2同時出POST既地方,果度就會變得怨念好濃烈而導致失敗收場~

不過今次竟然破例比狗仔成功入貨~
紀錄係用黎破的
鬼叫我對你已經免疫

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸

此篇文章於 12-27-15 09:56 PM 被 犬夜叉 編輯。
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-15, 09:01 AM   #77
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
但凡有廿三同MK2同時出POST既地方,果度就會變得怨念好濃烈而導致失敗收場~

不過今次竟然破例比狗仔成功入貨~
你條咸蟲23呢個咩歪理
仲要拖我落水

舊 12-28-15, 09:35 AM   #78
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
你條咸蟲23呢個咩歪理
仲要拖我落水
幾時黎踢下波咁呀~好耐冇見你~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-15, 09:37 AM   #79
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
紀錄係用黎破的
鬼叫我對你已經免疫
果然有GAF足球隊一路以黎既吸囡既特效加持~球隊都吸過唔少囡囡架~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-15, 12:17 PM   #80
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
果然有GAF足球隊一路以黎既吸囡既特效加持~球隊都吸過唔少囡囡架~
呢個加持會唔會因為2大人夫而減弱左

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:35 PM

手機版 | APP版