Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
assy 01:29 AM 12-08-11
3ds個較位比音量個位鬆
power制要禁1-2次先開到
好多機都係咁
xeno 01:55 AM 12-08-11
而家出面平均賣幾錢左右?
今日行過銅鑼灣HL問過都要1499
cknjoshua 03:54 AM 12-08-11
作者: golan:
個3D定格錄影幾有趣,可以用黎影下玩具。
係下

又可以逆再生咁play

不過佢play果陣我睇唔明上面個十字(左邊行路,右邊跑步)

作者: AshleyYan:
比幾個位陰到....浪費左幾十coins.....
用晒300coins個都未爆到擦身2一週
有三條分支同二週目,加埋要玩六次先齊帽
見到d分支都知有排玩啦~haha

不過今次有得call馬仔一齊出合擊/合擊魔法=0=
赤武神 09:04 AM 12-08-11
Update左新firmware後,聽人講冇左按兩次先開到機問題
自己試左又真bor!
煲機小王子 09:34 AM 12-08-11
想問下sd卡有冇分邊隻牌子 class幾先用到?
定所有都ok?
赤武神 10:00 AM 12-08-11
SDHC既CLASS 10 32GB或以下,任何牌應該都ok
前日買左張東芝class4 16GB $13x 依家110000幾block
wanwang 11:11 AM 12-08-11
唔該我想問下,如果我有個Output係5.0V既外置電池,用佢黎幫部3DS充電有無問題呢?因為我見3DS既Input係4.6V咋喎,用5.0V去充電會唔會傷舊電呢???THX!
二打六車手 c.p 11:47 AM 12-08-11
想問如果將d data card 過card, 係o係3ds 轉, 定pc copy ?
紅鞋子 12:18 PM 12-08-11
作者: AshleyYan:
比幾個位陰到....浪費左幾十coins.....
用晒300coins個都未爆到擦身2一週
有三條分支同二週目,加埋要玩六次先齊帽
介唔介意講畀咩位陰到,等各位版友可以知道點過關嘛:)
我講一個啦,最上果條路線尾2果間火焰房,除左藍色MII外全部一出場就全滅,應該要有兩隻連住既藍色MII,用合體藍色魔法先可以過到。
teealpha 01:42 PM 12-08-11
作者: 赤武神:
SDHC既CLASS 10 32GB或以下,任何牌應該都ok
前日買左張東芝class4 16GB $13x 依家110000幾block
我用緊張32GB Verbatim,dl完MH3G個demo之後都有24xxxx block

作者: wanwang:
唔該我想問下,如果我有個Output係5.0V既外置電池,用佢黎幫部3DS充電有無問題呢?因為我見3DS既Input係4.6V咋喎,用5.0V去充電會唔會傷舊電呢???THX!
用5V冇問題,你電腦USB線充電都係5V,但係你要知道佢output幾多mA,要有500mA先可以幫部3DS充到電

作者: 二打六車手 c.p:
想問如果將d data card 過card, 係o係3ds 轉, 定pc copy ?
就咁直接用電腦抄就得,我自己都係咁做,任幾個FAQ都叫人用電腦抄
cknjoshua 01:48 PM 12-08-11
有冇d load得快d既sd卡-0-我唔識分

而家果張...掃apps都可以lag機
1515 02:00 PM 12-08-11
作者: 1515:
Find Mii 2 Reaper Cadet (已用黃色勇者吹走毒氣) ,
即放詛咒氣體那個點打 ? Thx
已解決. 凡見到敵人放毒氣,
用 get potion 項目, 選其中一個 "用樽吸走毒氣"便可

但每次扣2 coins, 亦可能失敗, 要吸幾次先得
二打六車手 c.p 02:25 PM 12-08-11
作者: teealpha:
-s-
就咁直接用電腦抄就得,我自己都係咁做,任幾個FAQ都叫人用電腦抄
thanks alpha
紅鞋子 02:45 PM 12-08-11
無知一問,MARIO KART網上對戰刷返黎既MII可唔可以玩MII PLAZA D小遊戲?
assy 03:06 PM 12-08-11
作者: 紅鞋子:
無知一問,MARIO KART網上對戰刷返黎既MII可唔可以玩MII PLAZA D小遊戲?
唔得
我見plaza多左350人除左拎成就外無咩作用
winsonandcyndi 03:24 PM 12-08-11
如果得 重有人去街擦人....
cknjoshua 03:25 PM 12-08-11
作者: winsonandcyndi:
得既....用3個coins召喚囉
winsonandcyndi 03:25 PM 12-08-11
作者: cknjoshua:

買張有c10 標誌嘅SD卡

作者: :
作者: winsonandcyndi
手搖黨贏咗 一日十個coins
Terry Sham 03:35 PM 12-08-11

我張東芝Class 10 32GB都Lag......
紅鞋子 03:50 PM 12-08-11
請問係咪肯定可以用3個COINS召喚?定係要擦身果D MII先可以召?
cknjoshua 04:40 PM 12-08-11
請問係咪肯定可以用3個COINS召喚?定係要擦身果D MII先可以召?
哈哈

原來係要玩過隻GAME先得

如果擦過身但都冇入擦身傳說GAME都係召喚不能
keawett 04:46 PM 12-08-11
想問新地圖下路有一個銷匙洞的位係打乜野,同埋打完有乜道具,因為我行左上路
www43w2002 08:55 PM 12-08-11
作者: enishi:
係,Mii Plaza 新功能
由手機版發出
咁個廣場咪好快爆有冇得取消
seed2005 09:02 PM 12-08-11
Update左新firmware後,聽人講冇左按兩次先開到機問題
自己試左又真bor!
估唔到呢個問題可以Update firmware解決
usayarE 09:06 PM 12-08-11
作者: assy:
3ds個較位比音量個位鬆
power制要禁1-2次先開到
好多機都係咁
原來係咁...
除此以外個頂其中一邊仲撬起左少少
LR掣同3D slider都有少少鬆泡泡,郁個時會有聲
power 掣要試真啲睇下更新後有無改善先

希望新一批貨會改善下啲造工同造料..
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67 117  ... 最後

返回主題版面