Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55 105  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
ROCAS 11:20 PM 07-20-17
其實可唔可以同frd group埋一隊再random search其他人打?
信長 11:27 PM 07-20-17
作者: ROCAS:
其實可唔可以同frd group埋一隊再random search其他人打?
粉紅色那聯賽 ,2人or 4人,唔會打散
其他好似都係合流, 有可能打散
野良猫 11:32 PM 07-20-17
LV好難升,睇嚟要打埋聽日全日先可以買到大奶筒
DMRevolution 11:33 PM 07-20-17
有問題=W+
轉視角係用姑,瞄用體感, 定兩樣都體感=口=!?
赤武神 11:36 PM 07-20-17
作者: DMRevolution:
有問題=W+
轉視角係用姑,瞄用體感, 定兩樣都體感=口=!?
好難講,通常兩樣同時配合使用 (人掣合一 XD)
DMRevolution 11:40 PM 07-20-17
作者: 赤武神:
好難講,通常兩樣同時配合使用 (人掣合一 XD)
恩, 我見妳們話神人都係用體感....我仲以為只靠體感.....

咁玩....神級難玩
ZERO NEKO 11:47 PM 07-20-17
請問amiibo是否只能用一次?
ZERO NEKO 11:48 PM 07-20-17
士多怎打請指教
Nicklaus 11:49 PM 07-20-17
武器果個分數..? 定熟練度咁上下既野, 有支旗果個

究竟有咩用 / 意思?
IDGAF 11:56 PM 07-20-17
請問每次入GAME有兩個囡仔講解目前場地活動果個畫面,
有無得set自動skip,甚至唔出現?
每次入game要連按A掣飛佢哋堆對白有點煩…
八仙果 12:27 AM 07-21-17
作者: LEGOCAPTOR:
請問每次入GAME有兩個囡仔講解目前場地活動果個畫面,
有無得set自動skip,甚至唔出現?
每次入game要連按A掣飛佢哋堆對白有點煩…
冇,上集都要硬睇,
今集起碼要轉場時,不會強制跳回廣場再睇多次係轉咗咩,
今集只係文字交代,
不用你出返去已經好好。
信長 12:34 AM 07-21-17
不過賣武器的Sheldon 可加快佢講野... 打晒燈,玩家根本唔聽佢解說 XD
其實佢好盡責, 身為武器店老闆,
IDGAF 12:42 AM 07-21-17
作者: 八仙果:
冇,上集都要硬睇,
今集起碼要轉場時,不會強制跳回廣場再睇多次係轉咗咩,
今集只係文字交代,
不用你出返去已經好好。
居然是系列傳統…

啱啱玩咗幾場ONLINE終於升上LV4,
廣場有隻海膽頭NPC果度好似開咗個新功能,
整理武器技能之類,但唔識用…

好似係安裝/增加、拆除及復元武器/裝備上附加的技能吧?
(唔識日文,純粹靠估…)

同埋好似要好多金幣之類先做到改動咁的。

信長 12:43 AM 07-21-17
有人昇左上B-, 已經搵唔到對手比佢打 XD
鈴蘭 12:45 AM 07-21-17
lv11把雙槍係掃地Bomb+Jet Pack
感覺上初期果把已經接近完美組合 lv11呢把我諗根本無人會用
DMRevolution 12:59 AM 07-21-17
頭先有場比人連環掃地BOMB.....屈死= =
鈴蘭 01:25 AM 07-21-17
作者: DMRevolution:
頭先有場比人連環掃地BOMB.....屈死= =
果支基本上又係設計感覺上幾完美既槍
雖然射唔死人 但洗地一流
一儲完就放到通地都係自然會有人死
野良猫 01:32 AM 07-21-17
成日等好耐先齊人,有冇人過嚟一玩?
哩邊暫時有GAF兩人
赤武神 01:50 AM 07-21-17
作者: 鈴蘭:
感覺上初期果把已經接近完美組合 lv11呢把我諗根本無人會用
我想要jet pack但想要lv.1個bomb 最鍾意用jet pack XD
ROCAS 02:00 AM 07-21-17
自動機械人好勁....

連環bomb唔多識用....
八仙果 02:02 AM 07-21-17
作者: 鈴蘭:
請問今集有咩武器推介?
個滾筒今集太弱雞,用個筒仲好過佢。
野良猫 02:03 AM 07-21-17
咁都撞到葉問
Gundam MK-2 02:10 AM 07-21-17
ガチバトル好難打
DMRevolution 02:17 AM 07-21-17
個多士爐....真係蝦我唔識跳....
死兩次先過到
鈴蘭 02:22 AM 07-21-17
作者: 八仙果:
請問今集有咩武器推介?
個滾筒今集太弱雞,用個筒仲好過佢。
雙槍b
同埋有支大絕係射掃地Bomb既步槍都勁
射唔死人但洗地效率高
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55 105  ... 最後

返回主題版面