Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
日本動漫畫討論版>長月達平「Re:ゼロから始める異世界生活 2nd season」#38「泣きたくなる音」
事丫娃些 01:51 AM 07-21-16

supermanlady 06:55 PM 08-09-16
ミニアニメ「Re:プチから始める異世界生活」#07
作者: :

supermanlady 06:35 PM 08-16-16
ミニアニメ「Re:プチから始める異世界生活」#08
作者: :

事丫娃些 03:53 PM 08-25-16

Re:ゼロから始める異世界生活 ラム&レム抱枕カバー添い寝シーツ
グルーヴガレージ
価格: ¥ 11,880
発売日: 2016/11/30
細路翔 08:33 AM 07-18-16
劍聖箂傲天入隊既話一劍就會收左個boss皮

依d會影響演出既事當然唔會發生(?

老實講以一個領左咁多次便當既人黎講486 eq真係低過頭

加上我都覺與其搵班政敵幫手,不如賭多次用一日去搵箂傲天,感覺箂傲天開加速幾個鐘就可以衝到去ko晒所有魔女教徒

明明今次一開場就有lv255劍聖送到上門可以說得入隊,但486驚自己存在感會消失而拒絕(誤
亍 ◣ 08:36 AM 07-18-16
成集睇住486被逐個精神攻擊真係愉悅
細路翔 08:38 AM 07-18-16
作者: 亍 ◣:
成集睇住486被逐個精神攻擊真係愉悅
舔bba腳明明係獎勵仲要猶疑
GUSTAV 09:54 AM 07-18-16
我想奶腳
KENSNAKE 12:43 PM 07-18-16
學習能力低下的昴。
死衝爛衝過左兩關以為自己好勁。
以為求人個個都劍聖咁話幫就幫。
紫毛真係好人塞錢入佢袋。
RPG之鬼 01:11 PM 07-18-16
作者: KENSNAKE:
學習能力低下的昴。
死衝爛衝過左兩關以為自己好勁。
以為求人個個都劍聖咁話幫就幫。
紫毛真係好人塞錢入佢袋。
塞咗錢唔代表識洗錢
過埋下一集佢先真?覺醒
Van仔 02:39 PM 07-18-16
智力隨死亡而消失
harakuma 03:10 PM 07-18-16
486死咗幾多次啫

咪個幾次咁大把, 鬼剎咁糟, 人地阿虛15532次個暑假先叫得住涼宮唔好走.

486?買多D記憶体啦
麥魚仔 07:13 PM 07-18-16
作者: 細路翔:
舔bba腳明明係獎勵仲要猶疑
作者: GUSTAV:
我想奶腳
好想奶
kev00269270 10:29 AM 07-18-16
如果冇塞錢入佢袋應該仲要死多幾次
尤其是紫毛,從結果論來看,她比昴既野多過佢得到既多好多

如所料今話停在白鯨出現免人棄番
1話低潮後下一話再次高潮
唔知下一話會做到邊
我估又到番蘋果大叔再同雷姆告白

18話從零
19話菜月雷姆
20話菜月耶格魯
21話鬼之幸福

仲有4話完結(茶)

18話如果想神回
不如考慮下放雷姆IF入去呀
雖然我知道是不可能的事
stcdavidhk 03:57 PM 07-18-16
未睇但之前睇左呢幾話簡介已經知進度又慢返
kev00269270 10:37 PM 07-18-16
其實如果怠惰唔call白鯨出黎
今關應該冇解

估唔到call個中boss出黎先害死自己
Samng 09:02 PM 07-19-16
作者: kev00269270:
其實如果怠惰唔call白鯨出黎
今關應該冇解

估唔到call個中boss出黎先害死自己
因為呢...
打白鯨既號召力比較大,如果一開始就話去打魔女教只會重覆被懷疑情報既來源,另外最大戰力那位既心願就係打白鯨,スバル幫佢完成心願後就作為同伴正式入隊,佢既搏命表現亦令所有人不會再有懷疑

Lamsze 11:37 PM 07-20-16
作者: Samng:
因為呢...
打白鯨既號召力比較大,如果一開始就話去打魔女教只會重覆被懷疑情報既來源,另外最大戰力那位既心願就係打白鯨,スバル幫佢完成心願後就作為同伴正式入隊,佢既搏命表現亦令所有人不會再有懷疑
甘其實呢隻野到底係咩?
Samng 11:54 PM 07-22-16
作者: Lamsze:
甘其實呢隻野到底係咩?
下一世(スバル)話你知

下集應該是這章最大的悲劇x2...

其實如果用得正確スバル那招可以是對人最強既必殺技 ザ・ワールドッ! 時よ止まれ!+ 不可視の手
Freddy 01:15 AM 07-23-16
作者: Samng:
下集應該是這章最大的悲劇x2...
作者: kev00269270:
預告欺詐
睇個樣似唔死得比自己友懷疑?
藍毛唔好再死就得
Lamsze 12:47 AM 07-19-16
樓上兩位知唔知講call白鯨但唔講哂好吊人胃,我唔介意你地透點解
Kewellma 02:29 AM 07-19-16
強烈贊成講白鯨既大大開spoiler neta我 完全唔介意,反正動畫做晒都去唔到小說web版最新
jamsquare 11:57 AM 07-19-16
即係大概原著同動會同步end第三章?
Samng 09:23 PM 07-19-16
作者: jamsquare:
即係大概原著同動會同步end第三章?
照正路做完第七卷就收工應該係最好既分配,第三章還有很長的路...
kev00269270 09:58 PM 07-19-16
這個速度會到第九卷完第三章無誤

預計標題

已確定:
17.絕望的盡頭
18.從零
19.白鯨攻略戰

預計:
20.前往梅瑟斯領的道路/怠惰一閃
21.回歸的意義
22.契約之履行
23.逆轉的契機
24.自稱騎士與最優之騎士
25.只是那樣而己的事

第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面