Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 02-01-09, 10:25 PM   #1
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
"IKEA"

無追post...唔知有無人報過...

$2...雪糕筒
$4...爆谷
$6...熱狗
$10...熱狗+飲品

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-09, 10:38 PM   #2
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
去過德福果間吃過, $10熱狗+飲品, 熱狗一般, 不過真係幾平
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-09, 10:41 PM   #3
肥雞
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
有冇邊樣係值得一試?

舊 02-01-09, 10:51 PM   #4
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 肥雞 查看文章
有冇邊樣係值得一試?
熱狗啦
d醬任落唔嬲
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-09, 11:20 PM   #5
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
頹熱狗不時會食下
夠晒平
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-09, 11:23 PM   #6
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
呀蘇話啲肉丸正喎
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=10976
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-09, 11:29 PM   #7
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Designer 查看文章
尤記得當年cable真人蘇超讚...

舊 02-02-09, 02:15 AM   #8
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Designer 查看文章
呢個又係不時會買返黎當加送
後來我呀媽唔知係邊度買左成袋急凍既返黎
係差在無個pat醬
鎖鏈怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 02:32 AM   #9
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
我見OPEN RICE第一個評就話D汽水任斟????
真係任斟????
定係佢面皮厚唔怕人鬧JA?
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 08:56 AM   #10
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: irismong 查看文章
我見OPEN RICE第一個評就話D汽水任斟????
真係任斟????
定係佢面皮厚唔怕人鬧JA?
係真既

另:沙田餐廳裝修, 要到AUGUST 先開

舊 02-02-09, 11:58 AM   #11
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 鎖鏈怪 查看文章
係差在無個pat醬
嗰時好似有個凍櫃專賣瑞典既食品。唔知依家有冇。

舊 02-02-09, 01:02 PM   #12
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
肉丸必食!!!

爆谷都係~因為太便宜了

由$3加到$4呢~仍然覺得很平很合理

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 02:01 PM   #13
hormon
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
咁平???
買定幾打爆谷入戲院食都OK wor
(戲院爆谷真係太貴...)
hormon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 07:46 PM   #14
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
加左價 ? 套餐我上年年頭時都係 9 蚊 .

舊 02-02-09, 08:06 PM   #15
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
無追post...唔知有無人報過...

$2...雪糕筒
$4...爆谷
$6...熱狗
$10...熱狗+飲品
係咪係行到第3層個宜家個餐廳到?
我夜晚行過2次都見唔到呢d平價野
定係我去錯
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 08:50 PM   #16
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 鎖鏈怪 查看文章
係差在無個pat醬
宜家有小賣部凍櫃賣肉丸同醬

舊 02-02-09, 09:10 PM   #17
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: POKA 查看文章
定係我去錯
沙田個宜家餐廳大D~~去沙田啦!

宜家餐廳其他熱食都唔錯~有時會為左食宜家走去沙田

再次強烈推薦肉丸~D醬汁好正~~!

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 09:19 PM   #18
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: Seppie 查看文章
係真既

另:沙田餐廳裝修, 要到AUGUST 先開
真係?
我今日去完CWB IKEA, 佢寫明唔可以添飲喎
一間間文化唔同?
邊間可以?
等我下次去坐下又飲下先得:P
舊 02-02-09, 10:28 PM   #19
天~sky
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006

熱狗冇錢開餐真係一流
天~sky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 10:56 PM   #20
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: irismong 查看文章
真係?
我今日去完CWB IKEA, 佢寫明唔可以添飲喎
一間間文化唔同?
邊間可以?
等我下次去坐下又飲下先得:P
沙田同九龍灣都唔可以, 其他就唔知喇

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-09, 11:12 PM   #21
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: mkmonkey 查看文章
加左價 ? 套餐我上年年頭時都係 9 蚊 .
1年過去喇...通脹呀...哥仔~
罐頭,茶記,即食麵咪加得重甘重唔合理...
$9-->$10...合理,值得咪得囉~
引用:
作者: Hitomi 查看文章
爆谷
由$3加到$4呢~仍然覺得很平很合理
引用:
作者: POKA 查看文章
定係我去錯
最低層地庫上返黎果層(對正扶手梯)

舊 02-02-09, 11:45 PM   #22
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
成日都去食
尤其係以前係CWB返學
2隻熱狗就攪掂個lunch,真係好抵

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-09, 09:17 AM   #23
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
http://hk.youtube.com/watch?v=eb7MBG9uz-8

這裡?

舊 02-04-09, 12:15 PM   #24
irismong
Goo ◕ ω ◕

引用:
作者: HIM 查看文章
沙田同九龍灣都唔可以, 其他就唔知喇
CWB都唔得... 仲有邊度有?
舊 02-12-09, 10:02 PM   #25
KammyKammy
Ultimate Gamer
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
$4爆谷

唔知可唔可以買黎行過隔離街翡翠明珠睇戲, 價錢差幾倍

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[飲食討論] 沙田ikea cafe d 龍蝦仔麻麻地 eat-together 飲食版 26 07-23-08 07:34 AM

現在的時間是 07:03 AM

手機版 | APP版