Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-30-18, 12:45 PM   #626
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
http://fullmeta-iv.com/onair/
第11話・第12話放送日時
AT-X 2018年7月18日(水) 19:00~(リピート放送:金曜 11:00~/月曜27:00~予定)
※初回放送は無料。リピート放送はAT-X加入者のみ視聴可能です
TOKYO MX 2018年7月20日(金) 19:00~
サンテレビ 2018年7月21日(土) 26:00~
BS11 2018年7月23日(月) 27:00~
※都合により放送日時は変更になる場合がございます。予めご了承下さい
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 12:58 PM   #627
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
游水果段動作幾流暢而且水中歪d都正常
但其他部分都崩到orz
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-18, 08:02 PM   #628
W教授
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
係泰莎冇崩⋯連千鳥都崩到咁
頭幾集既氣勢去哂邊
泰莎冇崩咩

舊 06-30-18, 11:24 PM   #629
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
今集真係崩到我呢個門外漢都睇得出,希望資金去哂烈炎魔劍出黎
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-18, 04:44 AM   #630
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
近幾集一集崩過一集

舊 07-01-18, 10:41 AM   #631
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
睇到個作畫就好想問出總集為乜……

舊 07-01-18, 02:32 PM   #632
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 尼路 查看文章
睇到個作畫就好想問出總集為乜……
可能唔出總集就會未上色掛

舊 07-06-18, 08:03 PM   #633
The One
あかん

スペシャル番組放送に先駆け、新規ビジュアルを公開しました!
引用:

此篇文章於 07-06-18 08:07 PM 被 supermanlady 編輯。
舊 07-06-18, 08:41 PM   #634
真!DC
Banned User
奉行我道

宣傳圖無限好
由手機版發出
舊 07-07-18, 12:58 PM   #635
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
乜家下啲動畫興幾星期出一集???

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-18, 12:47 AM   #636
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
無咩睇新聞,其實有無講點解搵唔到京ani做今季?

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-18, 01:08 AM   #637
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
一開始就講左無錢,不過估唔到咁崩

184 944 730 H執行 H光迦梨 H覺光埃 H覺劉備 H紅奧
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-18, 06:30 PM   #638
Lamsze
Crazy Gamer

今星期又無? 過分左
舊 07-09-18, 02:05 PM   #639
十一月
Game Master

引用:
作者: Lamsze 查看文章
今星期又無? 過分左
仲有兩話, 最快要7月18日19:00才有得看
#626有講

此篇文章於 07-13-18 07:55 PM 被 十一月 編輯。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-18, 07:02 PM   #640
The One
あかん

『フルメタル・パニック!Invisible Victory』第11話予告映像
引用:

アニメ『フルメタル・パニック!Invisible Victory』より、
テレサ・テスタロッサのフィギュア用描き下ろしイラストがラバープレイマットになって登場!
https://store.kadokawa.co.jp/shop/g/g301705000302/
引用:
舊 07-13-18, 07:46 PM   #641
Lamsze
Crazy Gamer

最後啦?甘咪見唔到魔劍?定出一出就END
舊 07-13-18, 07:54 PM   #642
十一月
Game Master

引用:
作者: Lamsze 查看文章
最後啦?甘咪見唔到魔劍?定出一出就END
唔好意思,我用詞不當。
我都唔知係唔係最後,應該話仲有兩話。
舊 07-16-18, 07:02 PM   #643
The One
あかん

Blu-ray&DVD 2 三方背イラストをご紹介!
特典内容などそのほか詳細は、下記公式サイトをご確認ください。
こちらの発売日は8月24日(金)です。
http://fullmeta-iv.com/bddvd/02.html
引用:
舊 07-18-18, 02:15 PM   #644
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
我寧願等多幾個星期, 都唔想佢出總集/出D崩到咁既畫面

崩之餘仲要跳格得好勁, 故事又無緊張感
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 02:39 PM   #645
真!DC
Banned User
奉行我道

崩都算
仲要緊湊既劇情可以做到唔緊張
明明頭兩集幾好
由手機版發出
舊 07-18-18, 03:30 PM   #646
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 真!DC 查看文章
崩都算
仲要緊湊既劇情可以做到唔緊張
明明頭兩集幾好
由手機版發出
D打鬥太兒嘻, 畫面迫力同流暢度都唔夠, BGM又無咩
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 04:56 PM   #647
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

今季既質素令我諗起絕對衝激

舊 07-18-18, 06:53 PM   #648
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
11、12話既作畫終於正常番⋯估唔到可以聽番第一季既OP...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 11:32 PM   #649
十一月
Game Master

咁,即係再等10年?
舊 07-19-18, 01:48 PM   #650
Lamsze
Crazy Gamer

11,12終於有返感覺!等多2星期係值既
不過頭髮散熱好似唔同?呢下都係機戰靚D
格劍果段真係挑機
所有電子設備無哂,係呢個時代你認真!? 笑左
最近播返1代OP,呢下應該真正最終話,KISS果時會好D,到時再用就變用爛左
希望有生之年可以睇到佢地KISS
好想睇空戰裝突入、狙擊對決、父子對決、R發動入,呢D都係好感人既位

此篇文章於 07-19-18 01:50 PM 被 Lamsze 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 賀東招二「甘城ブリリアントパーク」総合THREAD丨京都アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 416 01-07-17 07:26 PM

現在的時間是 06:06 PM

手機版 | APP版