Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
神秘過客 11:51 PM 02-08-11
講真 KFC 的清潔真係差到無朋友
POKA 02:08 AM 02-07-11
作者: W!LL:
記得初初出果個至爆套餐果排係幾好食, 包又夠熱, 薯格又好食, 汽水又夠味無咩點溝水
近年幾真係差左好多, 去食d $3x餐食完都唔覺飽, 焗飯又細兜, 雞又細隻又唔夠熱, 質素差左好多...
尋日行過時代廣場, 對面間kfc都執埋, 銅鑼灣kfc係咪已經全滅?....
死晒佢咪好,佢冇樣好,我屋村附近D燒味店 賣D雞翼仲好食過佢
仲要十蚊3隻全翼
小草 01:09 AM 02-07-11
價錢又加左, 件雞又細件左,野又難食左
除非佢有出新味會試下之外,而家真係唔會去
反而食多左M記$20 餐
sena123 04:21 PM 02-08-11
狂野燒雞反而沒有加價,現在和普通雞同價
基路亞 04:43 PM 02-08-11
作者: sena123:
狂野燒雞反而沒有加價,現在和普通雞同價
狂野燒雞都無以前初出咁好味
一黎乾到「諧」... 二黎少左調味
基路亞 01:40 PM 02-09-11
檯又無人執... 個地下就黑媽媽一撻撻...
奇就奇在上水廣場店仲係人山人海
但呢間質素一樣係差,,, 無論食物定環境
小草 07:57 AM 03-22-11
有無人試左新野?
個醬汁得唔得
紅蓮 05:32 PM 03-22-11
新個隻雞已經試過
我其實都幾鍾意蒜香味o既野,但都覺得麻麻,俾我揀會要返普通辣雞
我想要返雞脾餐
Hunter 11:28 PM 03-25-11
我同朋友都食唔到蒜香味

Montella 04:04 AM 03-26-11
試o左個蒜醬雞包, 味道唔錯. D沙律醬同個汁好有違和感...
Funny 09:08 PM 06-15-11
見佢再出雞脾皇餐,即時去幫襯吓,點知雷得咁過份
加到$33到算,見佢多個葡撻
點知我去果間無葡撻,變咗薯蓉...
都算,耐無食唔計咁多
大飯變細飯,大汽水變細汽水,都算!話哂都係想食隻雞脾姐
點知佢連XL雞脾皇都縮成XS雞脾仔!
超級不知所謂!(影咗相,遲d up)
呢間垃圾雞竇真係聽執!
KENSNAKE 10:32 PM 06-15-11
作者: Funny:
都算,耐無食唔計咁多
呢間垃圾雞竇真係聽執!
個雞脾皇餐 係大飯大脾大汽水先吸引三樣都冇咁唔駛考慮幫襯啦.
david 10:34 PM 06-15-11
都算,耐無食唔計咁多
呢間垃圾雞竇真係聽執!
上次無緣試到,而家又貴佐仲縮埋水....
luciferdark 12:28 PM 06-16-11
自從出左垃圾雞後都無幫襯過....
Funny 04:39 PM 06-16-11
補番張相
雞脾仔

可能我影得唔好, 佢個籃係平時要黎裝一隻葡撻, 最細SIZE 果個籃.......
超合Game魂 07:38 PM 06-16-11
補番張相
雞脾仔

可能我影得唔好, 佢個籃係平時要黎裝一隻葡撻, 最細SIZE 果個籃.......
似雞翼多d
神秘過客 10:30 PM 06-16-11
咁岩遇著隻雞發育不良啫
怪盜小G 03:25 AM 06-17-11
自從無左上次既雞髀王餐之後LUNCH都無幫襯過佢

今次加到$33我去餐廳食好過

不過我幾鐘意佢地D熱啡...好似係炭燒咖啡??

寶盒上次中過一次招,除非有人請否則唔會領佢第2次野
凍檸茶 02:28 PM 06-17-11
補番張相
雞脾仔

SO Q
LonelyBlue 12:13 AM 06-18-11
對上個次都唔知幾時食
早兩日見又有番就食左次
個間又冇事wor....
正常size
可能間野本身拍烏蠅, 就摺咁
小草 07:33 PM 06-18-11
其實KFC 好睇係邊間食同埋係邊個整
事過同一間中午同夜晚去都有分別
sugihara 07:43 PM 06-29-11
全部餐都加左2蚊
無一個餐2字頭喇
Kaiser 12:22 AM 07-01-11
痴線,加價加得好密,完全唔抵食......

我完全唔覺而家個新餐值36蚊
W!LL 01:30 AM 07-01-11
有新餐? 連廣告都無喇? 睇黎係等集體回憶Feel喎
ZlWS 01:02 AM 07-02-11
作者: W!LL:
有新餐? 連廣告都無喇? 睇黎係等集體回憶Feel喎
個名古屋火鳥 我覺得好好味
比正餐低食少少係兩件火鳥+大飯+多味小食

作者: Kaiser:
痴線,加價加得好密,完全唔抵食......

我完全唔覺而家個新餐值36蚊
新餐值33.2乍
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後

返回主題版面