Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-16-16, 03:19 PM   #326
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
前線員工最怕高層走落尼阻住晒
在上面的人做番上面的事好了
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-16, 03:52 PM   #327
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
開過 中GA
咁你買咗碟未丫丫丫丫丫

舊 06-16-16, 04:36 PM   #328
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
所以之後男主角一除左個頸圈就會變成強殖裝甲心口放粒子炮對吧

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 01:46 AM   #329
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
是神作啊

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 06:38 AM   #330
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
逞生會唔會吐便當…?

事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 07:58 AM   #331
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
枝旗插得咁奇怪 搵個無戰力既上前係咩玩法. 仲要死左人都無攻擊加成你不如坐返低算啦
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 10:00 AM   #332
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
好嘢!終於死咗啦!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 11:14 AM   #333
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
生駒之後係古鐵換裝?a

自古肥仔多被殺....
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 11:20 AM   #334
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
"僕の王の力があああああああああ"

好似係

舊 06-17-16, 01:46 PM   #335
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 06-17-16, 01:53 PM   #336
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
肥仔豎起枝旗都豎得幾明顯,不過都仲係唔捨得佢。

至少臨死前幫手執返個石仔比無名保管。

美馬繼續中二病,懟冧元肥仔後不斷挑釁生駒「NDK感覺如何」

無名喺呢段期間被美馬手下「調教」無誤。期待薄本補完

主角死唔去嘅,仲有下落不明嘅来栖呢個wild card可以用。

斷肢=裝上無敵義肢,其實係升呢呢嘅。

此篇文章於 06-17-16 01:56 PM 被 Kinny Riddle 編輯。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 02:33 PM   #337
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: 神龍 查看文章
"僕の王の力があああああああああ"

好似係
好似真係同一隻手,

但喪屍手好似唔會生返?定又咁岩撞到個博士玩鋼鍊
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 06:53 PM   #338
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
真是要這樣演才可嗎?

對結尾也不知期不期待好了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 06:58 PM   #339
事丫娃些
京アニに祈りを

形部一平@ippeigyoubu
「背負い汽関」、僕がデザインしたのはこんなのでした。本編のはより洗練されていてかっこいいですね。
舊 06-17-16, 07:25 PM   #340
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
D對白由5句都冇突然變到咁多,都估到咩事

舊 06-17-16, 07:44 PM   #341
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
到底美馬一件咁既白癡點解可以咁多人為左佢不惜犯叛國罪去屠殺一般村民

荒木你仲話係罪冠學到教訓,學到教訓就應該一腳將大河內兜去天狼星

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 08:15 PM   #342
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Van仔 查看文章
枝旗插得咁奇怪 搵個無戰力既上前係咩玩法. 仲要死左人都無攻擊加成你不如坐返低算啦
戲入面同佢最FD就係佢,梗係用佢開刀
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 08:32 PM   #343
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
鐵血肥仔要死,呢度肥仔又要死.
死肥仔變左易死肥仔.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-16, 09:18 PM   #344
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
無名「調教」完畢
到底中二病班手下係強定弱,俾班日日被人抽血的村民打嬴……

舊 06-17-16, 11:35 PM   #345
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
覺得肥仔裝左粒石會屍人化
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-16, 12:11 AM   #346
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
頭2集咁精彩...中段已經...現在更加

難得有美樹本人設

舊 06-18-16, 12:16 AM   #347
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
男主個CV今集配得好差

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-16, 01:19 AM   #348
事丫娃些
京アニに祈りを

落とし物だぞ、生駒
舊 06-18-16, 01:22 AM   #349
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

生駒一定裝個新部件返來復仇吧,連同上集失蹤既來棲
劇情套路化,爛尾未敢講,但作為高潮回實在欠缺激情

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-16, 02:41 AM   #350
Freddy
博麗神社信徒

註冊日期: Dec 2001
今集好睇過上集少少
但要吐下槽
馬美已經唔係中二咁簡單啦
殺完人地朋友問人地死朋友感受已經係變態
男主上集都唔覺中二
今集一開始講咩弱肉強食唔係真理
所以馬美應該被除掉什麼的真係夠中二
上集死咁多人唔講係要拎里D中二理由黎講
無名真係精神分裂
明明上幾集都咁聽話幫兄長做衰野
今集竟然話反抗就反抗,我寧願無名壞掉好過
肥仔便當希望可以吐返出黎....
手握住KeyItem既佢可能真係可以吐返....
無名睇黎都要靠舊石令妹妹既靈魂醒覺架喇....
大小姐同人傾掂數但又唔同自己友話安全

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:14 AM

手機版 | APP版