Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 45
6eo 03:37 PM 11-17-20
作者: Penny仔:
Bucks 一日2單deal補強返個正選陣
由手機版發出
為左留字母哥, 就算個Trade有少少蝕都無計

另外傳緊James Harden有機會去nets組三巨頭
不過我覺得76人好似機會大D
搖搖 07:18 AM 11-18-20
Harden +KI...尼個後衛組合唔睇好
KD就算回復番傷前水準, 都唔係LBJ咁百搭

尼組三巨頭, 進攻可能無咩問題
防守...
Sar8 10:22 AM 11-18-20
三弟:我都係去抱大哥既大腿
okabe 12:50 PM 11-18-20
作者: iamleoluk:

火箭話要用西門換
nets就要用KI或KD換
點睇都唔會組到有3巨頭
6eo 05:26 PM 11-18-20
作者: okabe:
火箭話要用西門換
nets就要用KI或KD換
點睇都唔會組到有3巨頭
點睇都係換西門最好, 算係WIN WIN
換KI唔覺會有咩改變 , KD就唔知傷勢點, 正路唔敢摶
Penny仔 05:41 PM 11-18-20
火箭而家呢個老闆, 擺明冇心爭冠
每年入到playoff 都夠, 所以雙MVP佢唔會長留, 亦唔會急住換

Nets 應該都換唔到, 反而莫雷仲有D機會
....不過佢隔離仲有個E Brand就難講,如果唔係應該出左招
Penny仔 05:43 PM 11-18-20

我係字母哥就會留
坦白講Bucks 都叫講得出做得到(仲要即做)
好有誠意啦
Penny仔 09:53 AM 11-19-20
Draft 咩人都冇心機了
我Klay 唔好有事.......
搖搖 12:36 PM 11-19-20
叫做都係各取所需, 太陽終於有個有經驗串起成隊既PG
雷就拎個Pick同oubre呢隻潛力股等重建, 另外都希望金童可以打番起
金童又去番木狼...
作者: Penny仔:
Draft 咩人都冇心機了
我Klay 唔好有事.......

由手機版發出
6eo 05:11 PM 11-19-20
76人用horford + 2pick 換 danny green哥+Terrance Ferguson
似想清cap做大動作?

作者: 搖搖:
金童又去番木狼...

由手機版發出
又夾番KAT
希望轉左主教之後會好D

klay
搖搖 05:57 AM 11-20-20
阿基里斯腱....下季報銷
由手機版發出
Penny仔 08:17 AM 11-20-20
好彩既係冇斷....
Sar8 09:55 AM 11-20-20
2020惡夢幾時完結
6eo 10:45 AM 11-20-20
不幸中之大幸.... 希望klay早日康復

GSW draft左James Wiseman, 但依家klay下季上唔到陣, 究竟勇士仲會唔會換走Wiggins...

e, 原來GSW又想同OKC trade Oubre番黎
Penny仔 12:42 PM 11-20-20
我覺得會搏半季,
如果成績唔好就應該會換走Wiggins/Green/Oubre 同其他人去減減稅

我覺得勇士係知道Klay 傷所以先pick wiseman 自用
之後應該會改打法, 由Curry 持球打檔拆

所以擅打擋拆的林書豪係有D機會....
搖搖 04:53 PM 11-20-20
林書豪有跟操,打後備應該都仲有啲戰力既⋯
由手機版發出
Penny仔 09:03 AM 11-21-20
作者: :
More Goran Dragic to AP: Jimmy Butler called him last week and (half-seriously, we think) suggested physical violence could be coming his way if he didn't return to Miami. "Jimmy's a tough guy. ... I didn't want him chasing my ass," Dragic said.
暴力威嚇可以嗎?
37.4m 2yr, 第2年team option

Meyers Leonard 2yr 20m, 第2年team option
佢應該冇受到暴力威嚇
Penny仔 09:04 AM 11-22-20
洛杉磯出了一個25仔
6eo 09:13 AM 11-23-20
細家嫂去湖人

水行俠去燒鵝

J.crowder 去太陽

牆哥叫trade me

Gordon hayward 4年1.2M去hawks
以上兩季表現黎講, 感覺有d貴
DevilElvis 04:17 AM 11-28-20
E兩個勁唔勁㗎?

Penny仔 09:21 AM 11-28-20
作者: DevilElvis:
E兩個勁唔勁㗎?

Wiseman- 身高手長速度快, 籃下finish 不錯....即食既話可食餅
投射能力應該係有d潛質, 唔知練唔練到出黎

Mannion- 應該係技術型後衛, 身體質素一般
高中評價好好, 但大學打我麻麻....體質應該係一大障礙
6eo 10:09 AM 12-01-20
好多人對榜眼Wiseman寄以厚望
應該大機會做starter
6eo 03:29 PM 12-04-20
火箭巫師交易西書同牆哥
箭再簽埋表弟

牆哥兩年無打, 都唔知仲打唔打得...
雖然箭反正都重組, 當賭下+賺支1-st round pick
Penny仔 07:06 PM 12-21-20
火箭巫師交易西書同牆哥
箭再簽埋表弟

牆哥兩年無打, 都唔知仲打唔打得...
雖然箭反正都重組, 當賭下+賺支1-st round pick
KD同阿牆熱身賽都打得好, 隨著越黎越多人斷....而家球員恢復做得好左
之前火箭個Clemons 無端端斷左阿基里斯腱
搖搖 10:43 AM 12-23-20
原來開季了
勇士第一場就比網隊大炒.....KD狀態好似唔錯
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面