Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 11-17-20, 03:37 PM   #76
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Penny仔 查看文章
Bucks 一日2單deal補強返個正選陣
由手機版發出
為左留字母哥, 就算個Trade有少少蝕都無計

另外傳緊James Harden有機會去nets組三巨頭
不過我覺得76人好似機會大D
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-20, 07:18 AM   #77
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
Harden +KI...尼個後衛組合唔睇好
KD就算回復番傷前水準, 都唔係LBJ咁百搭

尼組三巨頭, 進攻可能無咩問題
防守...

舊 11-18-20, 10:22 AM   #78
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
三弟:我都係去抱大哥既大腿

舊 11-18-20, 12:50 PM   #79
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

火箭話要用西門換
nets就要用KI或KD換
點睇都唔會組到有3巨頭
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-20, 05:26 PM   #80
6eo
美波様!

引用:
作者: okabe 查看文章
火箭話要用西門換
nets就要用KI或KD換
點睇都唔會組到有3巨頭
點睇都係換西門最好, 算係WIN WIN
換KI唔覺會有咩改變 , KD就唔知傷勢點, 正路唔敢摶
舊 11-18-20, 05:41 PM   #81
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
火箭而家呢個老闆, 擺明冇心爭冠
每年入到playoff 都夠, 所以雙MVP佢唔會長留, 亦唔會急住換

Nets 應該都換唔到, 反而莫雷仲有D機會
....不過佢隔離仲有個E Brand就難講,如果唔係應該出左招
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-20, 05:43 PM   #82
Penny仔

引用:

我係字母哥就會留
坦白講Bucks 都叫講得出做得到(仲要即做)
好有誠意啦
舊 11-19-20, 09:53 AM   #83
Penny仔

Draft 咩人都冇心機了
我Klay 唔好有事.......
舊 11-19-20, 12:36 PM   #84
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
叫做都係各取所需, 太陽終於有個有經驗串起成隊既PG
雷就拎個Pick同oubre呢隻潛力股等重建, 另外都希望金童可以打番起
金童又去番木狼...
引用:
作者: Penny仔 查看文章
Draft 咩人都冇心機了
我Klay 唔好有事.......

由手機版發出
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-20, 05:11 PM   #85
6eo
美波様!

76人用horford + 2pick 換 danny green哥+Terrance Ferguson
似想清cap做大動作?

引用:
作者: 搖搖 查看文章
金童又去番木狼...

由手機版發出
又夾番KAT
希望轉左主教之後會好D

klay

此篇文章於 11-19-20 05:23 PM 被 6eo 編輯。
舊 11-20-20, 05:57 AM   #86
搖搖
永遠的毛毛王子↓

阿基里斯腱....下季報銷
由手機版發出
舊 11-20-20, 08:17 AM   #87
Penny仔

好彩既係冇斷....
舊 11-20-20, 09:55 AM   #88
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
2020惡夢幾時完結

舊 11-20-20, 10:45 AM   #89
6eo
美波様!

不幸中之大幸.... 希望klay早日康復

GSW draft左James Wiseman, 但依家klay下季上唔到陣, 究竟勇士仲會唔會換走Wiggins...

e, 原來GSW又想同OKC trade Oubre番黎

此篇文章於 11-20-20 10:50 AM 被 6eo 編輯。
舊 11-20-20, 12:42 PM   #90
Penny仔

我覺得會搏半季,
如果成績唔好就應該會換走Wiggins/Green/Oubre 同其他人去減減稅

我覺得勇士係知道Klay 傷所以先pick wiseman 自用
之後應該會改打法, 由Curry 持球打檔拆

所以擅打擋拆的林書豪係有D機會....
舊 11-20-20, 04:53 PM   #91
搖搖
永遠的毛毛王子↓

林書豪有跟操,打後備應該都仲有啲戰力既⋯
由手機版發出
舊 11-21-20, 09:03 AM   #92
Penny仔

引用:
More Goran Dragic to AP: Jimmy Butler called him last week and (half-seriously, we think) suggested physical violence could be coming his way if he didn't return to Miami. "Jimmy's a tough guy. ... I didn't want him chasing my ass," Dragic said.
暴力威嚇可以嗎?
37.4m 2yr, 第2年team option

Meyers Leonard 2yr 20m, 第2年team option
佢應該冇受到暴力威嚇
舊 11-22-20, 09:04 AM   #93
Penny仔

洛杉磯出了一個25仔
舊 11-23-20, 09:13 AM   #94
6eo
美波様!

細家嫂去湖人

水行俠去燒鵝

J.crowder 去太陽

牆哥叫trade me

Gordon hayward 4年1.2M去hawks
以上兩季表現黎講, 感覺有d貴

此篇文章於 11-23-20 09:22 AM 被 6eo 編輯。
舊 11-28-20, 04:17 AM   #95
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
E兩個勁唔勁㗎?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-20, 09:21 AM   #96
Penny仔

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
E兩個勁唔勁㗎?

Wiseman- 身高手長速度快, 籃下finish 不錯....即食既話可食餅
投射能力應該係有d潛質, 唔知練唔練到出黎

Mannion- 應該係技術型後衛, 身體質素一般
高中評價好好, 但大學打我麻麻....體質應該係一大障礙
舊 12-01-20, 10:09 AM   #97
6eo
美波様!

好多人對榜眼Wiseman寄以厚望
應該大機會做starter
舊 12-04-20, 03:29 PM   #98
6eo
美波様!

火箭巫師交易西書同牆哥
箭再簽埋表弟

牆哥兩年無打, 都唔知仲打唔打得...
雖然箭反正都重組, 當賭下+賺支1-st round pick

此篇文章於 12-04-20 03:32 PM 被 6eo 編輯。
舊 12-21-20, 07:06 PM   #99
Penny仔

引用:
火箭巫師交易西書同牆哥
箭再簽埋表弟

牆哥兩年無打, 都唔知仲打唔打得...
雖然箭反正都重組, 當賭下+賺支1-st round pick
KD同阿牆熱身賽都打得好, 隨著越黎越多人斷....而家球員恢復做得好左
之前火箭個Clemons 無端端斷左阿基里斯腱
舊 12-23-20, 10:43 AM   #100
搖搖
永遠的毛毛王子↓

原來開季了
勇士第一場就比網隊大炒.....KD狀態好似唔錯

主題工具
顯示模式