Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51 91 141  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
天子 11:56 PM 02-12-18
點解打櫻火開sos冇人入。:
blackpighk 12:13 AM 02-13-18
作者: 天子:
點解打櫻火開sos冇人入。:
可能
. 連線有問題
. 冇開晒營地 ( 我自己就唔入未開晒營地d game)
. 你自己玩左10分鐘先sos

我打左咁耐 新game開sos未試過2分鐘內冇人入, 可能入唔晒 但唔會一個都冇
天子 12:28 AM 02-13-18
想問下gaf有冇小隊?
天子 12:29 AM 02-13-18
作者: blackpighk:
可能
. 連線有問題
. 冇開晒營地 ( 我自己就唔入未開晒營地d game)
. 你自己玩左10分鐘先sos

我打左咁耐 新game開sos未試過2分鐘內冇人入, 可能入唔晒 但唔會一個都冇
我連人地救難都唔見有櫻火。。
小光 12:33 AM 02-13-18
想問下gaf有冇小隊?
有, 等會長見到加你入來
Tdot 01:51 AM 02-13-18
作者: 小光:
有, 等會長見到加你入來
求入會
赤兵尉SETH 02:36 AM 02-13-18
我係會長 /
各位咩時間打獵, 我再安排時間
Van仔 05:23 AM 02-13-18
讀心神探

想打兩隻優質彎曲角
寧願一次跌三粒龍玉都唔肯跌一隻角
小昭Teddy 06:02 AM 02-13-18
試過街場3弓手1強走笛打juno, 爽到不行
wang2009hk 08:14 AM 02-13-18
四大獎杯生物刷起上來比各種龍腎結石,逆麟還要令人絕望~XDD

已經刷到的:
軟雞雞-合共1.5~2.0小時
石化魚-合共4~5小時
彩虹角虫-1小時多點

還未刷到的
硬雞雞-合共5小時多..www
blackpighk 08:45 AM 02-13-18
作者: wang2009hk:
四大獎杯生物刷起上來比各種龍腎結石,逆麟還要令人絕望~XDD

已經刷到的:
石化魚-合共4~5小時
彩虹角虫-1小時多點

還未刷到的
我好彩d 每樣一個鐘左右就出到

硬雞雞 係章氣之谷同石化魚一齊刷 同埋一出camp 就著隱身衣
tao08 09:58 AM 02-13-18
作者: 赤兵尉SETH:
我係會長 /
求入會

平時一至四夜晚,五六日通常下晝至夜晚都會online
Eking 02:09 PM 02-13-18
我連人地救難都唔見有櫻火。。
任務SOS先決條件係你已經過左, 上位任務全部都係咁
小光 02:12 PM 02-13-18
作者: wang2009hk:

已經刷到的:
石化魚-合共4~5小時
彩虹角虫-1小時多點

還未刷到的
軟雞 8次左右
魚 15次左右
蟲 1次
硬雞 3小時

我算好運了
大覺屋師真 02:26 PM 02-13-18
作者: Van仔:
讀心神探

想打兩隻優質彎曲角
寧願一次跌三粒龍玉都唔肯跌一隻角
用過燒肉機刷彎曲角未?

天子 03:43 PM 02-13-18
平時夜晚12點仲有冇人打緊?
DevilElvis 03:43 PM 02-13-18
想問今集 D怪食物攻定食屬性?

兩把雷斬斧唔知整邊把好
DevilElvis 03:49 PM 02-13-18
作者: 赤兵尉SETH:
我係會長 /
會長,我通常星期1-5都係午夜12點後開機的

星期六下午可以開到機

E家HR11
hlcw99 05:07 PM 02-13-18
今集先入坑獵人,一至日都係打2-6am

手殘唔識輸出,全部都係碌黎碌去磨爛席磨死d怪
鈴蘭 05:46 PM 02-13-18
作者: DevilElvis:

兩把雷斬斧唔知整邊把好
屬性應該都食唔少 所以弓去到最後會發現打食龍既怪用屍套仲大力過滅盡
Tannhauser Gate 07:09 PM 02-13-18
仲要睇武器 睇動作
弓連射 剛射好食屬性
貫通冇咁食
跳射睇ta片應該好食物攻

斬斧冇玩唔知
qwe 07:38 PM 02-13-18
作者: DevilElvis:

兩把雷斬斧唔知整邊把好
用到最後好似係黑角斬斧+無擊珠...
Kain 07:43 PM 02-13-18
試玩麻痺蟲棍
其實會唔會第二次麻要儲多d數值?

其實係因為我隻蟲唔係攻擊型既問題?
用攻擊型可唔可以靠隻蟲做輸出?
赤兵尉SETH 08:15 PM 02-13-18
特殊屬性一向有抗性, 不過今集玩棍唔建議用特殊屬性, 養隻高級痲痺虫好過
同今集虫可以幫手做到攻擊輸出, 帶爆炸虫爆粉可以炸20~120
攻擊型通常太慢太少體力反而低輸出
鳳凰天驅 08:48 PM 02-13-18
櫻火卡關,sos有冇人入黎幫拖? T^T

PSN: mrmchan10 歡迎加好友
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51 91 141  ... 最後

返回主題版面