Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-31-17, 09:50 AM   #33626
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
俾你講一講
我都試下跟風唔抽先
頂多爆多d果黎打
對個池隻人無興趣的話

直接預30石當蘋果用都化算過你非洲起上黎抽10張垃圾

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-31-17 09:53 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 09:58 AM   #33627
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
見到男人池,我將剩低d石同符扔晒落沖田池換磚

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 10:05 AM   #33628
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
見到男人池,我將剩低d石同符扔晒落沖田池換磚
幹什麼傻事

如果土方只是煙幕實則那個黑皮白頭髮女生是伏兵出場我不敢看了。。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 10:34 AM   #33629
細路翔
The One

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
幹什麼傻事

如果土方只是煙幕實則那個黑皮白頭髮女生是伏兵出場我不敢看了。。。。。。
話時話都係拖,不如出個黑肉女角限定池比我撞隻小黑同尼托返黎好過啦

我手上不經不覺有16隻用得著既4星未練,跟住落黎D囡打唔中我既話應該真係要等到CCC出先會課

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-31-17 10:36 AM 被 細路翔 編輯。
舊 03-31-17, 02:11 PM   #33630
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 細路翔 查看文章
話時話都係拖,不如出個黑肉女角限定池比我撞隻小黑同尼托返黎好過啦

我手上不經不覺有16隻用得著既4星未練,跟住落黎D囡打唔中我既話應該真係要等到CCC出先會課
小黑係活動送角來的
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 02:29 PM   #33631
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
幹什麼傻事

我都覺有少少機會, 因為
- 無理由2017年4個月加埋只得2隻新女角抽
- 剛剛才出完5星狂
- 未試過一早就公佈石抽5星立繪
- 送囡抽男, 一睇就知係賺唔倒錢...無理由咁傻

所以土方有機會係4星狂, 仲有隻5星未見光

此篇文章於 03-31-17 02:33 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 02:33 PM   #33632
stcdavidhk

引用:
男人池1 pack都唔抽寧願農唔晒堆料

留彈藥等黑貞/ccc連動

夠point拎到隻活動鯖就算
引用:
幹什麼傻事

引用:
作者: gingq7 查看文章
我都覺有少少機會, 因為
- 無理由2017年4個月加埋只得2隻新女角抽
- 剛剛才出完5星狂
- 未試過一早就公佈石抽5星立繪

所以土方有機會係4星狂, 仲有隻5星未見光
到時咪節檢下生活用費囉

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 03-31-17, 04:11 PM   #33633
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
都係想搵借口抽沖田jer

舊 03-31-17, 04:16 PM   #33634
細路翔
The One

引用:
作者: Sar8 查看文章
都係想搵借口抽沖田jer
一樣係倒錢落海,半夜課一單去單抽真係化算過就咁抽四野十連

英國說大家抱團死
舊 03-31-17, 04:17 PM   #33635
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
係中就中架啦
唔中你買個石頭號都係唔中

長痛不如短痛,早死早超生啦

舊 03-31-17, 04:27 PM   #33636
細路翔
The One

引用:
作者: Sar8 查看文章
係中就中架啦
唔中你買個石頭號都係唔中

長痛不如短痛,早死早超生啦
如果唔係要突禮裝的話,單抽真係會死得無咁直,起碼你單抽剎唔切車都只係每次少3粒

10連一失足就係30石(自我感覺良好

不過我有兩次都係見前面10連出既貨OK轉去單抽就中目標

英國說大家抱團死
舊 03-31-17, 04:32 PM   #33637
stcdavidhk

引用:
如果唔係要突禮裝的話,單抽真係會死得無咁直,起碼你單抽剎唔切車都只係每次少3粒

10連一失足就係30石(自我感覺良好

不過我有兩次都係見前面10連出既貨OK轉去單抽就中目標
咁平時你係慣左單抽先定10連先?

舊 03-31-17, 05:00 PM   #33638
細路翔
The One

引用:
咁平時你係慣左單抽先定10連先?
通常都係10連2-3野見好似手氣好就單抽直落

頭兩三野10連FEEL到有霉氣係頭上面就即刻剎車遲下再抽

我隻沖田同BX(笑)都係單抽出

英國說大家抱團死
舊 03-31-17, 05:07 PM   #33639
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:

我隻BX都係抽晒2PACK之後剩低個10幾石單抽出#
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 05:18 PM   #33640
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:

我隻梅林都係抽完2pack之後用最後3石單抽出

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 05:21 PM   #33641
細路翔
The One

其實我叫人單抽純綷因為剎車比較易

同埋實際上出4星鯖-5星禮既cp值高好多

起碼我真係未試過10野單抽連活動禮都無張,但10連就經常發生

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-31-17 05:25 PM 被 細路翔 編輯。
舊 03-31-17, 05:29 PM   #33642
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
其實我叫人單抽純綷因為剎車比較易

同埋實際上出4星鯖-5星禮既cp值高好多

起碼我真係未試過10野單抽連活動禮都無張,但10連就經常發生
其實好多4星SERVANT都係單抽出黎
10連個四星通常係禮裝
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 05:34 PM   #33643
細路翔
The One

引用:
作者: Hextor 查看文章
其實好多4星SERVANT都係單抽出黎
10連個四星通常係禮裝
不過我前晚手痕一個10連出左3張四星鯖(拖走

雖然都係已經有既

英國說大家抱團死
舊 03-31-17, 08:28 PM   #33644
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
好想見證到今晚11點GAME同官網既更新
仲OT中
希望搏得切11點前番到屋企坐定定更新+電腦睇

舊 03-31-17, 08:39 PM   #33645
stcdavidhk

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
好想見證到今晚11點GAME同官網既更新
仲OT中
希望搏得切11點前番到屋企坐定定更新+電腦睇
有講今晚11點有更新咩?

舊 03-31-17, 08:52 PM   #33646
蛋撻王子
功德完滿

引用:
有講今晚11點有更新咩?
印象中上年都無
好似

舊 03-31-17, 09:28 PM   #33647
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
哩d活動多數唔講,佢一黎就可以黎料
星期三果下update 我覺得鬼鬼地

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 09:48 PM   #33648
蛋撻王子
功德完滿

アニメジャパンで配布してたガイドに公式のテクニックが載ってたゾ

>>846
お役立ちテクニック集
→フレンドの強力なサーヴァントに頼る!
公式が言っちゃいけないヤツだコレ

公式:好用的遊玩技巧1
抱大腿強力的英靈!

wwwwwww

舊 03-31-17, 09:57 PM   #33649
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
我會唔會4月1就見到新event...
隻game的上 中 下好似完全同我的認知係唔同

四月二日(中旬)

wwwwww

>>769
ベオウルフが書文に負ける
牛若+弁慶が茨木に追い詰められる
魔力低い相手は問答無用で石に出来る筈のライダーが魔力Eの書文に不利扱い
まあステータスなんて何の意味もありませんわ

路過見到 可以一睇咁
雖然d能力都真係無乜太大意義

舊 03-31-17, 10:51 PM   #33650
蛋撻王子
功德完滿

已經被破解了w
真的有圖www

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:11 AM

手機版 | APP版