Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-21-21, 11:24 AM   #7426
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
完全無心機睇
反正香港都唔知入唔入
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-21, 11:31 AM   #7427
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
完全無心機睇
反正香港都唔知入唔入
三國signal group小道消息話會入
唔肯定係咪用FOOTISTA啲機改

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-21, 01:06 PM   #7428
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
就咁睇好似原本部三國都改到 SOSAD?

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-21, 01:51 PM   #7429
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
升埋格可以棄Game

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-21, 01:58 PM   #7430
6eo
美波様!

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
升埋格可以棄Game

我廢J仲未升到
舊 06-21-21, 02:13 PM   #7431
柚原このみ

引用:

我廢J仲未升到
你要上征乜征物

舊 06-21-21, 02:40 PM   #7432
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:

我廢J仲未升到

唔打機唔會自動升架,明明你比錢就升到

鏟手遊保平安
舊 06-21-21, 05:02 PM   #7433
GUSTAV
The One
poor

我一向腦內霸王

舊 06-21-21, 06:00 PM   #7434
kuraki1028
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
我一向腦內霸王
我係鍵盤頂天
kuraki1028 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-21, 08:05 PM   #7435
LR猫
ˊ_>ˋ

世界線嘅抽搐下無砍到韓遂順利升咗司空

https://www.youtube.com/watch?v=9MBh5NPn-_M

鏟手遊保平安

此篇文章於 06-23-21 11:10 PM 被 LR猫 編輯。
舊 06-24-21, 05:07 PM   #7436
6eo
美波様!

引用:
作者: LR猫 查看文章
世界線嘅抽搐下無砍到韓遂順利升咗司空

https://www.youtube.com/watch?v=9MBh5NPn-_M
舊 06-24-21, 05:13 PM   #7437
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
你扮啦
btw睇實況榮光短到中線再過啲開,行到去打城啱啱夠打一下就完咗

但作為唔係榮光用家嘅喜聞樂見
打咗咁多個ver都係唔少人嘅主力dick玩咗咁耐先nerf到用唔到

鏟手遊保平安
舊 06-24-21, 07:44 PM   #7438
GUSTAV
The One
poor

引用:
你扮啦
btw睇實況榮光短到中線再過啲開,行到去打城啱啱夠打一下就完咗

但作為唔係榮光用家嘅喜聞樂見
打咗咁多個ver都係唔少人嘅主力dick玩咗咁耐先nerf到用唔到
漢冇正常號令攪到咁渣

舊 06-24-21, 11:37 PM   #7439
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
漢冇正常號令攪到咁渣
愉悅
你咁講睇返打漢晉係比較少

鏟手遊保平安
舊 06-25-21, 02:20 AM   #7440
柚原このみ

榮光短到比狗用
其他全部號令減乜減物
SEGA 逼人用Wara

舊 06-25-21, 11:18 AM   #7441
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
榮光短到比狗用
其他全部號令減乜減物
SEGA 逼人用Wara
漢鳴都短到狗用
2.5時為咗推騎文鴦漢董又nerf到狗用
宜家上修返時間比LEO巨巨屈人用

我又無乜勢力情意結,但晉就真係用得最少
我自己打流程dick麻麻,最好拍個掣就搞掂嘅dick
愉悅唔錯

鏟手遊保平安
舊 06-25-21, 12:25 PM   #7442
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
近排都係用旅行劉備(佢加左時間幾好,而且6cost) +張皇后或改用張飛推人多.....

舊 06-26-21, 10:59 AM   #7443
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
就咁睇好似原本部三國都改到 SOSAD?
https://www.4gamer.net/games/574/G057428/20210622041/
啲掣排位、USB差電位同部機都似Footista
今次3D真係似返卡圖而唔係罐頭模用飾物扮返個角色出嚟

鏟手遊保平安
舊 06-26-21, 08:07 PM   #7444
LR猫
ˊ_>ˋ

入返同盟隻驚又易玩咗少少
之前差唔多滿九士氣先打第一波嘅話下一波會爆士氣
但唔記得咗上將無征

鏟手遊保平安
舊 06-28-21, 01:15 PM   #7445
6eo
美波様!

終於升格
廢J升格片, 贏升輸跌有少少手緊
https://youtu.be/eg3s9Gnks5Q

輸個3場都真係無乜計
一場玩虎威打鑊剷火, 另外兩場漢鳴對sub-ic白馬雙大槍捨陣, 同漢中王 (用紫色真係唔識打, 控兵明明贏好多但都係要輸)

紅白星後悔簡左40場, 依家一半都未有

引用:
入返同盟隻驚又易玩咗少少
之前差唔多滿九士氣先打第一波嘅話下一波會爆士氣
但唔記得咗上將無征
混色好難唔開同盟將器啦
最起碼都要粒大盟珠
舊 06-28-21, 01:34 PM   #7446
GUSTAV
The One
poor

成個5 6月加埋玩得兩日 睇黎可以完全掉哂D卡

舊 06-28-21, 01:43 PM   #7447
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
終於升格
廢J升格片, 贏升輸跌有少少手緊
https://youtu.be/eg3s9Gnks5Q

輸個3場都真係無乜計
一場玩虎威打鑊剷火, 另外兩場漢鳴對sub-ic白馬雙大槍捨陣, 同漢中王 (用紫色真係唔識打, 控兵明明贏好多但都係要輸)

紅白星後悔簡左40場, 依家一半都未有

混色好難唔開同盟將器啦
最起碼都要粒大盟珠
條片10蚊定30蚊
睇Dick唔明點差漢鳴,點解可以用光刃差漢鳴咁有信念
對面手好直

我輸3場第一場對白銀光芒開愉悅死咗自由的槍比對面光芒清場
第二場畫龍點精,我對親都輸硬仲未知點打
打3COST威武馬超都係輸開,但如果十一士氣上限應該好啲,又係啲死龜公打法
第三場巨虎周姬呢啲錯咗少少節奏就比對面推多咗 (又係九士氣上限累事

我仲差54.5cost魅同45場

大珠鍾意開活
轉咗同盟打咗兩場順咗少少手
但S征開幕推真係幾爽只能回憶中回味
引用:
成個5 6月加埋玩得兩日 睇黎可以完全掉哂D卡
好似就嚟大更
桃園吹緊3cost馬張飛,3cost馬孫策,漢同晉嘅新3cost

鏟手遊保平安

此篇文章於 06-28-21 01:50 PM 被 LR猫 編輯。
舊 06-28-21, 03:09 PM   #7448
GUSTAV
The One
poor

>好似就嚟大更
>桃園吹緊3cost馬張飛,3cost馬孫策,漢同晉嘅新3cost

D人FF 姐 好掛住憂國夏候兄弟
佢出金良仔同文爺就可以入下錢

舊 06-28-21, 03:12 PM   #7449
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
>好似就嚟大更
>桃園吹緊3cost馬張飛,3cost馬孫策,漢同晉嘅新3cost

上網補完下第三代先啦

Sent from my iPhone using Tapatalk

舊 06-28-21, 03:29 PM   #7450
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
>好似就嚟大更

都無國力,點同你憂國
我都好掛住地球咁大嘅憂國謀略
最鍾意扮晒決起/憂國舞時拍人兩下謀略

英傑rank下月又升到丞相

鏟手遊保平安

此篇文章於 06-28-21 03:36 PM 被 LR猫 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 06:03 PM

手機版 | APP版