Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
體育版>摔角討論區 VOL.6
凍檸茶 12:02 PM 01-04-13
dolph ziggler
\/
Nelly 08:56 PM 01-05-13
excuse me vickie
Nelly 02:06 AM 01-07-13
講下日摔
NOAH變天
上個月NOAH因小橋健太個腎有事 冇咩活動而炒左佢
秋山一怒之下退團, 引起一陣騷動 最後 潮崎豪, 金丸義信, 鈴木鼓太郎, 青木篤志 都跟秋山退團

下個月尾小橋健太就退休啦 一路好走

三澤死後就要沉船了?

當年全日本, 馬場死後都走左好多人...
HEAD_HUNTER 10:12 AM 01-07-13
作者: Nelly:
講下日摔
NOAH變天
上個月NOAH因小橋健太個腎有事 冇咩活動而炒左佢
秋山一怒之下退團, 引起一陣騷動 最後 潮崎豪, 金丸義信, 鈴木鼓太郎, 青木篤志 都跟秋山退團

下個月尾小橋健太就退休啦 一路好走

三澤死後就要沉船了?

當年全日本, 馬場死後都走左好多人...
NOAH唔使咁對小橋吓嘛~~~炒佢?

馬場同三沢兩師徒真係同一宿命,
同樣出走創辦自己既團體,
兩個人都係過身後個團就變天
Nelly 07:21 PM 01-07-13
作者: HEAD_HUNTER:
NOAH唔使咁對小橋吓嘛~~~炒佢?

馬場同三沢兩師徒真係同一宿命,
同樣出走創辦自己既團體,
兩個人都係過身後個團就變天
話哂大家一場全日四天王
田上個腦真係裝__

馬場死後, 武滕撐起全日本
秋山表示kenta要撐起noah
HEAD_HUNTER 08:14 PM 01-07-13
話哂大家一場全日四天王
田上個腦真係裝__

馬場死後, 武滕撐起全日本
秋山表示kenta要撐起noah
剛巧,全日4天王我就係唔鐘意田上明 (完住無迫力可言,動作又慢,一味ノド輪落とし),
睇嚟場上IQ都代表佢場下既經營IQ

武滕既全日本我感覺有啲患得患失,
雖然的確係佢心目中既「華麗」加「劇情」,
不過玩到同WWE無咩分別 (當然,動作部份佢點都好過WWE幾十倍)
Nelly 09:30 PM 01-07-13
作者: HEAD_HUNTER:
剛巧,全日4天王我就係唔鐘意田上明 (完住無迫力可言,動作又慢,一味ノド輪落とし),
睇嚟場上IQ都代表佢場下既經營IQ
睇下今年noah點run啦..
秋山 潮崎 青木 鈴木走人 S.A.T 自動解散

Nelly 05:49 AM 01-09-13
finally, punk rock口水戰
求你俾rock嬴, 做1日champ都好
想睇rock用呢條belt出場b

SmackDown.

\/
北条加蓮 04:37 PM 01-09-13
In 20 days- time is up.

樓上SD真係估佢唔到,毫無風聲
Nelly 01:25 PM 01-19-13
[TNA]
Jeff, Bobby 同Austin條線幾好睇.
Austin Aries
Nelly 02:26 PM 01-28-13
yes yes yes \/
FINALLY.

今朝堂都唔上, 係到睇RR

WM29
凍檸茶 09:11 AM 01-29-13
比ROCK個FB 劇透咗

用PEOPLE ELBOW黎贏, 好似有D虛, 點解唔用ROCK BOTTOM

北条加蓮 12:18 PM 01-29-13
作者: 凍檸茶:
比ROCK個FB 劇透咗

用PEOPLE ELBOW黎贏, 好似有D虛, 點解唔用ROCK BOTTOM
RR,WM前後一定唔睇Twitter,Facebook,摔角網
Punk神一下PEOPLE ELBOW就死

RR最驚喜係2號氣氛好正
Nelly 07:16 PM 01-29-13
好耐冇睇WWE JBL做左旁述都唔係好覺
北条加蓮 10:18 PM 01-29-13
好耐冇睇WWE JBL做左旁述都唔係好覺
之前 King 入廠時做替工,跟住因 Booker T 做GM而頂上.
唔講內容,把聲順耳過 Booker 好多
月牙火介 01:52 AM 01-30-13
THE ROCK
斷估都keep到wm29先易手吧~
不過又打CENA的話....
凍檸茶 10:03 AM 01-30-13
作者: Noi Aruto:
RR,WM前後一定唔睇Twitter,Facebook,摔角網
Punk神一下PEOPLE ELBOW就死

RR最驚喜係2號氣氛好正

COUNT 3之后,可以即刻碌走

作者: 月牙火介:
THE ROCK
斷估都keep到wm29先易手吧~
不過又打CENA的話....
應該會比CENA 贏, 我諗佢唔會去打Alberto Del Rio卦
green 10:12 PM 01-30-13
godfather......出來為咩?帶兩個靚女俾觀眾食下冰淇淋?

PUNK VS ROCK無想像中好睇, 不過見到邊個贏RR, 都估到呢場冠軍戰邊個會贏
Nelly 02:15 AM 01-31-13
goldust vs cody wm29? a
Nelly 03:18 AM 02-17-13
jack swagger 返左黎
再上位?
green 01:07 PM 02-19-13
jack swagger 返左黎
再上位?
真係再上位了
希望唔好又係曇花一現吧
Nelly 07:44 PM 02-21-13
作者: green:
真係再上位了
希望唔好又係曇花一現吧
可能又會了
19號被charge醉駕

真心定劇情?
Nelly 02:03 AM 03-10-13
由上月PPV追起.
最後一次出場的上代belt 居然用返有趣轉轉belt

belt又變樣..

green 09:28 AM 03-10-13
由上月PPV追起.
最後一次出場的上代belt 居然用返有趣轉轉belt

belt又變樣..

腰帶兩邊個標誌應該可以換, 我見ROCK那條有個牛頭
不過自己就覺得條腰帶唔多靚
凍檸茶 11:36 PM 03-20-13
點解唔做條牛頭BELT 比ROCK

第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面