Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 12-05-04, 11:42 PM   #1
S.T.A.R.S.
Banned

註冊日期: Apr 2002
Jurassic Park 3 侏羅紀公園3

真幾好爛下,來來去去又係俾恐龍追,搵次拍到好似Dino Crisis咁就好啦
S.T.A.R.S. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-04, 11:43 PM   #2
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
d特技仲爛過第一集

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-04, 11:48 PM   #3
Seifer
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: S.T.A.R.S.
真幾好爛下,來來去去又係俾恐龍追,搵次拍到好似Dino Crisis咁就好啦
第一次果時睇見咁多海軍陸戰隊我都以為會,點知跟住就完,果時真係好失望

PAD ID : 185.700.529
Seifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-04, 12:16 AM   #4
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
我之前都未睇過~
估唔到套戲時間咁短, 有爛尾FEEL~XD

早在第二集都講唔通啦~
成船人瓜哂, 但條恐龍都仲係困係船倉........|||

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-04, 12:26 AM   #5
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: 小恐
我之前都未睇過~
估唔到套戲時間咁短, 有爛尾FEEL~XD

早在第二集都講唔通啦~
成船人瓜哂, 但條恐龍都仲係困係船倉........|||
隻揸住個船倉門開關嘅斷手囉
仲有條龍龍一開始送去時都唔係放船倉的

舊 12-06-04, 12:34 AM   #6
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 麥C
隻_住個船倉門開關N斷手囉
仲有條龍龍一開始送去時都唔係放船倉的
原來係咁.....哎, 梗係我睇睇下去左方便XDDDDDD

如果係控制室D船員見到咁應該停船跳海喎

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
《 RagnarokOnline討論區》第二十八話 當死城不停暴走時 SherMan PC電腦遊戲討論版 1010 12-16-04 03:48 PM
Hi Vi Best Buy Summer 2004 公報 C.K.F. 影音館 14 09-07-04 07:35 AM
所有意大利甲組球隊的日本名 仲田英芳 體育版 2 09-26-03 09:19 PM

現在的時間是 05:39 PM

手機版 | APP版