Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
體育版>摔角討論區 VOL.6
Nelly 05:10 PM 10-19-11
TNA有出乎意料的冠軍轉手
凍檸茶 09:02 PM 10-25-11
we hate cena
CENA TEAMUP WITH ROCK IN SS
Nelly 09:20 PM 10-25-11
佢成日都走埋去D唔鍾意佢既fans到
月牙火介 03:15 PM 11-22-11
Survivor Series後感..
John Morrison
Sin Cara
Sheamus
Randy Orton
Big Show
Mark Henry
CM Punk
R-Truth
John Cena
The Rock
Nelly 08:06 PM 11-23-11
基本上只係睇ROCK同CM PUNK 兩場... 其他都飛哂.
the0746 03:20 PM 11-24-11
SIN CARA 真係O左,HIHGFLY係佢強項都要失手受傷~唉~

KANE就回歸~好想快D見到佢~哈哈
Nelly 10:31 PM 11-24-11
作者: the0746:
KANE就回歸~好想快D見到佢~哈哈
好似仲要係面具kane
月牙火介 01:41 AM 11-25-11
作者: the0746:
SIN CARA 真係O左,HIHGFLY係佢強項都要失手受傷~唉~
SIN CARA我睇左幾次replay都唔知佢點傷,
佢隻左腳由起飛到落地都冇任何碰撞...
我好懷疑佢假傷停賽,因為經常有新聞講wwe覺得佢工作態度差
green 06:26 PM 11-26-11
作者: 月牙火介:
SIN CARA我睇左幾次replay都唔知佢點傷,
佢隻左腳由起飛到落地都冇任何碰撞...
我好懷疑佢假傷停賽,因為經常有新聞講wwe覺得佢工作態度差
睇返好似CLICK到條擂台繩

ROCK身手依然保持到, 可惜只係打一頭一尾, 其餘時間係睇CENA捱打

同埋發現DOLPH已經連續兩個PPV要打兩場比賽, WWE唔係無人到咁呀, 雖然CC臨時受傷, 但除左DOLPH之外, 真係無人代替到?
Nelly 11:01 PM 11-28-11
作者: green:
ROCK身手依然保持到, 可惜只係打一頭一尾, 其餘時間係睇CENA捱打

同埋發現DOLPH已經連續兩個PPV要打兩場比賽, WWE唔係無人到咁呀, 雖然CC臨時受傷, 但除左DOLPH之外, 真係無人代替到?
家陣WWE集中push幾個人... 唔俾其他人上位

rock做左下好靚的dragon screw , 但miz配合得好差
the0746 03:35 PM 12-01-11
大家有冇買WWE ‘12~?
Nelly 08:06 PM 12-04-11
有傳Y2J 一月回歸WWE
凍檸茶 11:41 AM 12-05-11
作者: Nelly:
家陣WWE集中push幾個人... 唔俾其他人上位

rock做左下好靚的dragon screw , 但miz配合得好差
2秒做4字鎖, 靚到無論
green 12:35 PM 12-11-11
wwe下個ppv係TLC, 但CENA暫時仲未有比賽
都幾意外, 或者係好事
Nelly 02:19 PM 12-11-11
wwe下個ppv係TLC, 但CENA暫時仲未有比賽
都幾意外, 或者係好事
booker t
green 01:12 PM 12-14-11
booker t
仲有KEVIN NASH
總覺得以前的摔角手比較有星味, 可能回憶總係好的

題外話, 內地有摔角網俾WWE警告, 唔可以再放節目視頻............
凍檸茶 12:41 AM 12-17-11
masked kane \/
北条加蓮 01:20 PM 12-20-11
TLC 比賽質素唔錯
某人:「你條衰仔」
green 01:14 PM 12-22-11
作者: Noi Aruto:
TLC 比賽質素唔錯
某人:「你條衰仔」
可惜賽果太正路, 無咩驚喜, 就算WHC個場, 係某大陸摔角網都有人預測到

另今期RAW, BETH竟然唔夠一分鐘就俾人KO
堂堂女子冠軍都弱化到咁, 有無搞錯
凍檸茶 09:41 PM 12-22-11
>>另今期RAW, BETH竟然唔夠一分鐘就俾人KO

乜料呀
要睇下乜料先
green 01:16 PM 12-23-11
作者: 凍檸茶:
>>另今期RAW, BETH竟然唔夠一分鐘就俾人KO

乜料呀
要睇下乜料先
更正, 應該都打左分幾鐘
輸俾ALICIA FOX, 一記LEG DROP就收工
凍檸茶 04:10 PM 12-23-11
更正, 應該都打左分幾鐘
輸俾ALICIA FOX, 一記LEG DROP就收工
頂,
而且ALICIA FOX企都企唔穩................................
Nelly 11:12 PM 12-28-11
CENA
是時候轉HEEL了吧
凍檸茶 11:46 PM 12-29-11
CENA
是時候轉HEEL了吧
件cena sxxks
真係几想買的
green 01:49 AM 12-31-11
CENA
是時候轉HEEL了吧
wwe邊捨得放棄小朋友市場
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面