Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-22-10, 05:58 PM   #101
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
樓上唔洗測試囉,頭先果個人自己試埋

唔通係根據身高黎決定輔助?

舊 11-22-10, 06:07 PM   #102
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: D-Joe 查看文章
樓上唔洗測試囉,頭先果個人自己試埋

唔通係根據身高黎決定輔助?
雖然咁自動係幾有趣嘅設計...但你咁即係唔比我座低玩架姐XDDDD 寧願可以喺setting到set自動detect定係比玩家自己揀.
同埋咁會唔會比人告岐視低人/小朋友/坐輪椅者??

今晚返去試下訓喺地下玩先XDDD

相薄

此篇文章於 11-22-10 06:09 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-10, 06:13 PM   #103
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
yes, 即刻可以玩. 只係因為無得辦識, 所以會求是比個avatar佢用
咁可唔可以好似Wii咁砌定d Mii比客人用?
我諗到的就只有把主機內其他地區A/C的AVATAR改定做客人個樣嚟玩。

如果KINECT好似任記部3DS咁一影相自己砌返個Mii/AVATAR出嚟就好玩了(應該會追加吧)。

舊 11-22-10, 06:20 PM   #104
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
咁可唔可以好似Wii咁砌定d Mii比客人用?
我諗到的就只有把主機內其他地區A/C的AVATAR改定做客人個樣嚟玩。

如果KINECT好似任記部3DS咁一影相自己砌返個Mii/AVATAR出嚟就好玩了(應該會追加吧)。
依個就係360無Wii咁好, 睇個樣好似Avatar只能跟a/c, 搵唔到有得直接整一堆出嚟備用. 所以我都係將果d 美, 歐, 日a/c比家人用.

相薄
舊 11-22-10, 09:51 PM   #105
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
唔該晒~
我仲想請問下暫時港版沒有語音操控吧?

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-10, 10:09 PM   #106
大覺屋師真
The One

試左隻joy ride, 坐喺地下扮細路唔得XDD 照樣直撞.
如果坐凳, 真係會有自動導航, 但又唔完全, 有時都會撞, 試左兩次都只係第五/六, 唔知係唔係demo關係XD
企喺度就真係無得auto

引用:
作者: 雙日 查看文章
唔該晒~
我仲想請問下暫時港版沒有語音操控吧?
另一topic有板友提過,語音係跟a/c地區. 如果你用果D已有語音嘅地區帳號, e.g. US/日本 a/c login就可以有語音

相薄
舊 11-23-10, 12:01 AM   #107
IDGAF
The One

SONIC FREE RIDERS出咗DEMO。

http://marketplace.xbox.com/zh-HK/Pr...id=majornelson

舊 11-23-10, 12:10 AM   #108
大覺屋師真
The One

引用:
d/l唔到 交易錯誤
喺360入面入場賣場見到隻game但無demo下載個選項

相薄
舊 11-23-10, 12:13 AM   #109
IDGAF
The One

引用:
d/l唔到 交易錯誤
喺360入面入場賣場見到隻game但無demo下載個選項
可能因為是剛剛更新的,
我都係啱啱先見到,等明天再下載過啦。(可惜我都無KINECT係手…)

舊 11-23-10, 01:21 AM   #110
飛燕
God of Gamer
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
好明顯是念力控制
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 03:47 AM   #111
ai.
RELEASED

想問隻動物~玩玩下變轉左另一隻動物,我點樣轉翻轉頭?
我由老虎轉左做豹,但係找唔到選行轉翻做虎.
引用:
作者: 飛燕 查看文章
好明顯是念力控制
如果用demo個場黎試,坐係度玩時佢又唔係自己完全識轉,只有一些接近直路的小彎.
但一企係度玩係完全唔會幫你,可能佢用高度黎分別年齡大小.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 09:18 AM   #112
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
引用:
可能因為是剛剛更新的,
我都係啱啱先見到,等明天再下載過啦。(可惜我都無KINECT係手…)
今朝早試過無問題
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 06:00 PM   #113
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

我想問下買左既網友~
依家事價幾$呀~?
腦練出左未呀~?
最少要相距幾多尺先玩到呀~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 09:31 PM   #114
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
我想請問一下,adventure係咪入面五款遊戲都可以2play?

如果要2play,係咪開始前第2個玩家行入來就得?

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-10, 10:00 PM   #115
大覺屋師真
The One

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
我想問下買左既網友~
依家事價幾$呀~?
腦練出左未呀~?
最少要相距幾多尺先玩到呀~?

腦練出左了
今日仲見到有隻party game出左喎, 有冇板友入左?請比D玩後感

引用:
作者: 雙日 查看文章
我想請問一下,adventure係咪入面五款遊戲都可以2play?
如果要2play,係咪開始前第2個玩家行入來就得?
記憶中係, 但要分割畫面嘅就未試過

相薄
舊 11-23-10, 10:05 PM   #116
ai.
RELEASED

引用:
腦練出左了
今日仲見到有隻party game出左喎, 有冇板友入左?請比D玩後感
腦練好玩嗎?有幾種類型的miinigame?

舊 11-24-10, 12:41 AM   #117
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
香港版廣告

ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 01:53 AM   #118
ai.
RELEASED

真係香港ms官方拍?感覺咁怪...好似漢化山寨版....而且選角唔吸引, 感覺影人多過表達人和game的互動,去到後段發覺少了一種一家人感覺.

ps.始終還未有一個細路女玩貓玩到好似e3那個表現咁勁.

此篇文章於 11-24-10 04:38 AM 被 ai. 編輯。
舊 11-24-10, 04:37 AM   #119
david
The One

註冊日期: Mar 2002
段片好爛....似係YOUTUBE O的低階自拍片多O的....

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 09:29 AM   #120
小光
でっかいお世話です。

PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: david 查看文章
段片好爛....似係YOUTUBE O的低階自拍片多O的....
m飯mode: 咁先真實唔誇大

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 10:12 AM   #121
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: ahleung 查看文章
香港版廣告
來自官方facebook, 應該係堅的
http://www.facebook.com/photo.php?fb...9.101850894899
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 10:15 AM   #122
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
好正呀!間屋....

舊 11-24-10, 11:10 AM   #123
大覺屋師真
The One

個廣告都幾爛下....成本問題吧, d model巧唔掂...

引用:
作者: AiStudio 查看文章
腦練好玩嗎?有幾種類型的miinigame?
OK呀
計計埋埋應該都有十幾類嘅小遊戲 (實際無數過, 接近二十個應該)

相薄
舊 11-24-10, 12:10 PM   #124
尾張之風雲兒
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
PSN  ID好少玩...
XBox Live GamertagNobunaga DX
d model姐姐唔係好得
M記有的是$$
應該請班明星姐仔

一度生存者
又豈有不滅之理
尾張之風雲兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-10, 12:20 PM   #125
大覺屋師真
The One

引用:
作者: 尾張之風雲兒 查看文章
d model姐姐唔係好得
M記有的是$$
應該請班明星姐仔
唔駛明星啦, 靚模都得,
依家咁樣真係非常唔吸引人去睇lor=_= 求其過頭, 唔夠budget寧願唔搞, 依家咁樣同Wii果D落差太大.......比人睇到只會覺你xbox好cheap.......

相薄

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Kinect Star Wars ahleung 電視遊戲討論版 123 07-27-12 01:49 PM
[XBLA] Diabolico Pitch (前稱Codename D | Kinect專用 | Suda 51) ahleung 電視遊戲討論版 14 04-07-12 06:43 PM

現在的時間是 05:05 AM

手機版 | APP版