Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-22-10, 11:26 AM   #76
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: ahleung 查看文章
我試玩過joyride覺得都幾難操控. 不過熟習左可能就OK吧.
唔係講笑, 用開手制玩車game嘅我第一次渣得第六
我老豆識渣車(但好多年無渣) 第一次就第一名...

仲有隻game係要個身跟據彎位而左右傾, 咁就會漂移過彎快d
然後我阿妹彈左句: "阿哥, 我以前細個玩車game轉彎時成個人都側晒身係啱架" (<--依個應該好多人唔識打機嘅親友都會有咁嘅動作)

聽完之後我敗了

相薄

此篇文章於 11-22-10 11:35 AM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-10, 11:28 AM   #77
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
你呢個例子証明左kinect好成功打入左causual gamer市場

舊 11-22-10, 12:28 PM   #78
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
你地話Joy Ride唔算易玩
咁下面段片係捏造定點

舊 11-22-10, 12:36 PM   #79
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: D-Joe 查看文章
你地話Joy Ride唔算易玩
咁下面段片係捏造定點
wa....佢咁我真係唔知喇...
我玩果時係真會直線撞牆架喎 我老豆有場仲試過一直 wrong way, 要自己轉先識返去
睇條片佢一直唔郁都可以第三, 的確有d位見佢會自動轉向. 其實果d出左街嘅位導返你返去都算ok, 話晒都係一隻優閒game, 唔多唔小都有. 但有d賽道位都自動得幾勁. 今晚即管返去試下先

好彩最尾佢唔係拎第一

相薄

此篇文章於 11-22-10 12:39 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 11-22-10, 12:37 PM   #80
D-Joe
Game Master

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
wa....佢咁我真係唔知喇...
我玩果時係真會直線撞牆架喎 我老豆有場仲試過一直 wrong way, 要自己轉先識返去
咁佢直線行都可以第三, 的確有d位見佢會自動轉向, 果d出左街嘅位導返你返去都算ok, 但有d賽道位都自動得幾勁. 今晚即管返去試下先

不過anyway, 好彩最尾佢唔係拎第一
嘛,如果真係唔郁會撞牆的話最好錄埋片

舊 11-22-10, 01:30 PM   #81
D-Joe
Game Master

咦upload果個又出黎話,坐係度先會咁自動波法
你地可以試下

舊 11-22-10, 01:34 PM   #82
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
死火, 試過adv內嘅demo, 隻賽車比想像中好喎, 原本又係驚佢電腦參與太多操控會好似半自動導航咁, 但玩落感覺幾好, 家人都玩得幾開心
反而依家有d後悔要左要kinectimals唔要隻車tim....遲下等二手先
路過....真係自動導航呢
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-10, 02:06 PM   #83
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
有冇人玩過dance revolution 覺得點?
上大仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-10, 02:17 PM   #84
大覺屋師真
The One

引用:
作者: D-Joe 查看文章
咦upload果個又出黎話,坐係度先會咁自動波法
你地可以試下
咁唔怪得我阿媽玩得咁差都可以試過第一, 因為佢座喺度玩
anyway, 今晚等我試下就知

相薄
舊 11-22-10, 02:49 PM   #85
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: kei91145 查看文章
師兄,係街見到隻game寫住English version, 究竟隻game係中定英?
引用:
作者: MO 查看文章
有中文版架
中文版可以揀埋英文
引用:
作者: kei91145 查看文章
我見到個隻係中文封面,但貼住English verison,係咪就係師兄你所說的中文版?
睇片GAME名係英文,
內容係中文。

http://gnn.gamer.com.tw/6/48726.html
新體感腦力鍛鍊(Dr.KAWASHIMA's Body and Brain Exercises)

舊 11-22-10, 02:51 PM   #86
大覺屋師真
The One

引用:
作者: 機場美少年 查看文章
睇片GAME名係英文,
內容係中文。
隻腦練我幾鐘意, 日日玩一次, 等自己唔好腦退化
玩左兩日發覺我math係零分的XDD

相薄
舊 11-22-10, 02:53 PM   #87
IDGAF
The One

一陣打算係買KINECT,
諗住去返D"大舖"買,預硬吃一隻KINECT GAME。

想問下呢幾隻GAME街價幾錢,
我去"大舖"硬食最貴果一隻好了…

THX~!
  1. Dance Central
  2. Kinect Sports
  3. SONIC FREE RIDERS
  4. Dr.KAWASHIMA's Body and Brain Exercises

舊 11-22-10, 03:17 PM   #88
大覺屋師真
The One

引用:
一陣打算係買KINECT,
諗住去返D"大舖"買,預硬吃一隻KINECT GAME。

想問下呢幾隻GAME街價幾錢,
我去"大舖"硬食最貴果一隻好了…

THX~!
  1. Dance Central
  2. Kinect Sports
  3. SONIC FREE RIDERS
  4. Dr.KAWASHIMA's Body and Brain Exercises
我買果日只可以揀hk 18號發售有出行貨果幾隻. 唔知有冇燮了
SONIC FREE RIDERS(唔知價)同腦練(台灣行貨應該係, $300左右)應該係比較貴的

相薄
舊 11-22-10, 03:21 PM   #89
IDGAF
The One

引用:
我買果日只可以揀hk 18號發售有出行貨果幾隻. 唔知有冇燮了
SONIC FREE RIDERS(唔知價)同腦練(台灣行貨應該係, $300左右)應該係比較貴的
其實我的意思係最接近原本的官方定價,
反正出KINECT本來都打算要買多隻GAME玩下,
係硬食的情況下買一隻街價仍然以官方定價發售的,
感覺比較化算。
Dance Central 街價仍然係$259?
Kinect Sports 好似已經有地方賣$220。

舊 11-22-10, 03:22 PM   #90
大覺屋師真
The One

引用:
其實我的意思係最接近原本的官方定價,
反正出KINECT本來都打算要買多隻GAME玩下,
係硬食的情況下買一隻街價仍然以官方定價發售的,
感覺比較化算。
Kinect Sports 好似已經有地方賣$220。
icic. 咁依家出面咩價位就真係唔知了

相薄
舊 11-22-10, 03:23 PM   #91
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
星期六o係黃金寶源買$248
Dance Evolution就$258

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起

此篇文章於 11-22-10 03:27 PM 被 破戒僧 編輯。
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-10, 03:26 PM   #92
IDGAF
The One

引用:
icic. 咁依家出面咩價位就真係唔知了
引用:
作者: 破戒僧 查看文章
星期六o個黃金寶源買$248
Dance Evolution就$258

THX~!

打過電話問下有無貨先去,
星期一都應該補咗貨了吧。

舊 11-22-10, 04:03 PM   #93
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
有無人想要淨Kinnect (原價)無開過,
唔駛跟game.
我有一隻。

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-10, 04:40 PM   #94
IDGAF
The One

WOW今次真係大熱賣?

打電話問過咁多間舖都話無晒現貨,
得一間有水貨賣,另外最快25/11先有機會補貨,
等我尋日花咗一整日時間去執屋、度尺添…

舊 11-22-10, 04:48 PM   #95
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
唔知xbox之後有咩正game可以用到kinect
期待期待

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-10, 04:48 PM   #96
D-Joe
Game Master

引用:
WOW今次真係大熱賣?

打電話問過咁多間舖都話無晒現貨,
得一間有水貨賣,另外最快25/11先有機會補貨,
等我尋日花咗一整日時間去執屋、度尺添…
內地果邊好似唔少人買左,而當中一定有部份人係入港版(佢地郊區少少既屋都已經夠玩啦)

舊 11-22-10, 04:56 PM   #97
大覺屋師真
The One

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
唔知xbox之後有咩正game可以用到kinect
期待期待
希望快d公佈多d game.
最緊要keep住個勢

相薄
舊 11-22-10, 05:09 PM   #98
kei91145
Senior Gamer
搞笑人

註冊日期: Jul 2008
3DS Friend Code4253 3734 4330
PSN  IDkei91145
XBox Live Gamertagkei91145
引用:
睇片GAME名係英文,
內容係中文。

http://gnn.gamer.com.tw/6/48726.html
新體感腦力鍛鍊(Dr.KAWASHIMA's Body and Brain Exercises)

某良品堅持話係英文版,我淆了底,今星期揾日去買
kei91145 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-10, 05:31 PM   #99
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
唔好意思,我想問d基本問題

因為我未有機會試2 play,如果有朋友上來我屋企,佢係咪一來就可以雙打,唔使做辦識?

面部辦識只係for acc log in?

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-10, 05:56 PM   #100
大覺屋師真
The One

引用:
作者: 雙日 查看文章
唔好意思,我想問d基本問題

因為我未有機會試2 play,如果有朋友上來我屋企,佢係咪一來就可以雙打,唔使做辦識?

面部辦識只係for acc log in?
yes, 即刻可以玩. 只係因為無得辦識, 所以會求是比個avatar佢用

相薄

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Kinect Star Wars ahleung 電視遊戲討論版 123 07-27-12 01:49 PM
[XBLA] Diabolico Pitch (前稱Codename D | Kinect專用 | Suda 51) ahleung 電視遊戲討論版 14 04-07-12 06:43 PM

現在的時間是 12:52 AM

手機版 | APP版