Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > Cosplay同人MIX討論區

主題工具 顯示模式
舊 08-15-06, 11:13 AM   #1
Fcp
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
有野post喇終於~~[怨念cat+刺青女]

啊哈哈 , 怨念~ !!!!

另外...
刺青女, 因為有丁點 所以post link好了...
其實未畫完, 得閒先執埋佢~

CELLAR+ZILCH同人情報BLOG

此篇文章於 08-15-06 11:19 AM 被 Fcp 編輯。
Fcp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 12:12 PM   #2
櫻庭
Game Master
四品指揮官

註冊日期: Nov 2005
cat左臉果d係咩黎嫁
?

舊 08-15-06, 12:19 PM   #3
Fcp

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 櫻庭
cat左臉果d係咩黎嫁
?
黑頭 ~

CELLAR+ZILCH同人情報BLOG
Fcp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 02:49 PM   #4
櫻庭
Game Master
四品指揮官

引用:
作者: Fcp
黑頭 ~
無仲好

舊 08-15-06, 07:36 PM   #5
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: Fcp
黑頭 ~
有毛既墨

舊 08-15-06, 12:45 PM   #6
小特特
God of Gamer
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
小心界親條脷!!

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 12:58 PM   #7
浪子
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
好想養佢 XDDD

做屋企既女侍應
浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 01:02 PM   #8
ReungS
Senior Gamer
頹青

註冊日期: Mar 2006
好正

ReungS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 01:23 PM   #9
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

咪係你上次給我看的刺青女..???
仲未完成嗎...???
快一點啦... /
不過我給你看的那張都仲未畫好/
要返工..要畫畫...
真係唔夠時間...

舊 08-15-06, 05:09 PM   #10
Coolam
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
正~~~

是純一幅圖,還是漫畫新角色??

舊 08-15-06, 05:39 PM   #11
bao
Junior Member

註冊日期: Apr 2006
(看看圖,再看看家中的貓)
...嗚orz
好型刺青女>D 刺青女...零(!?)
bao 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 05:42 PM   #12
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
幾靚喎
save低先

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 07:27 PM   #13
遊戲怪
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
好性感同型~既貓貓女~ 唔知食左咩野~呢~

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 08:04 PM   #14
火之焰
叫我"焰狼"會比較好

註冊日期: Oct 2005
侍應服的cat也很萌的.....(爆)
怨念就把侍應服的cat也怨念出來吧....
○︿
﹀\
<\>>>>>>)))))).............(逃

舊 08-15-06, 10:28 PM   #15
冲一

呀...利害
話時話,我想養貓好耐
唔知可唔可以由呢隻開始呢....
冲一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 10:56 PM   #16
邪教教主
bunchies

註冊日期: Jan 2002
真係好正

其實係米血來的??

His might upholds the weak
His word speaks only truth
His wrath undoes the wicked
邪教教主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 11:22 PM   #17
oni_wan

註冊日期: Dec 2004
終於有新作睇啦~~姿態同表情真係正到庳
(吞晒口水)

oni_wan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 12:49 AM   #18
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
貓女好好味呀

舊 08-16-06, 07:50 PM   #19
M-eye
菜鳥蛋

不如黎緊的齊齊畫活動就一齊畫Cat吧....

舊 08-16-06, 08:50 PM   #20
ReungS
頹青

搞多d齊齊畫吧…

p.s.M眼大大,我想要gaf pbbs/pchat呀 /

此篇文章於 08-17-06 07:50 AM 被 ReungS 編輯。
ReungS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 11:07 PM   #21
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: ReungS
搞多d齊齊畫吧…

p.s.陰眼大大,我想要gaf pbbs/pchat呀 /
眼係某些會員給小弟的專稱...
你叫我M眼得啦...(奸笑)

你指的pbbs係咪那些網上畫板那一類???

舊 08-20-06, 08:56 PM   #22
YAN SQUARE

看完你的單行本了
第二集比第一集寫得更有深度
雖然始終比較喜歡你 N 年前的同人誌
不過密殺也真的非常好看

ps:如果CW來的話請單聲~
我想找你簽名 XD
YAN SQUARE 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具