Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 08-25-03, 04:08 PM   #1
JEREMY
Ultimate Gamer
祖離米

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
M記le幾年.........

唔知post過未呢
//
唔知係咪應該去飲食版...

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....

此篇文章於 08-25-03 04:10 PM 被 JEREMY 編輯。
JEREMY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 04:23 PM   #2
機動盜賊首領-電
God of Gamer

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
一個願打一個願捱,唔食麥記又唔洗死既.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 04:24 PM   #3
MICHLAU
Insane Gamer
不 平 凡 的 人

註冊日期: Apr 2002
我睇過啦~

舊 08-25-03, 04:25 PM   #4
AE86(Turneo)
知足常樂

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDCTH225
XBox Live GamertagCTH1989
睇過~

利物浦~!!!You'll never walk alone
AE86(Turneo) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 04:25 PM   #5
晴天pig~pig
Junior Member

註冊日期: Mar 2003
講都m記就嬲啦
3個月就加一個幾毫呀
真係想好打七果條友呀(老細)
晴天pig~pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 04:26 PM   #6
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
早幾日去買杯幾星期冇飲過的奶昔
竟然由$7 加到$8.5
決定以後唔會再飲
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 04:27 PM   #7
AE86(Turneo)
知足常樂

PSN  IDCTH225
XBox Live GamertagCTH1989
引用:
Originally posted by 晴天pig~pig :
講都m記就嬲啦
3個月就加一個幾毫呀
真係想好打七果條友呀(老細)
咪係.....愈來愈貴

利物浦~!!!You'll never walk alone
AE86(Turneo) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 04:28 PM   #8
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
不嬲都唔食M記!
呢世都唔食佢!

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 04:28 PM   #9
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
W不是Wendy嗎

舊 08-25-03, 04:30 PM   #10
F.Inzaghi
Senior Gamer
GAF足球隊7號仔

註冊日期: Aug 2003
果幅咀瞼睇到我有d火

F.Inzaghi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 04:39 PM   #11
豆腐多
Crazy Gamer

冇幫親好耐la.....
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 04:57 PM   #12
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
Originally posted by F.Inzaghi :
果幅咀瞼睇到我有d火
想炳佢兩野

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 05:08 PM   #13
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by 龍格堡 :
W不是Wendy嗎

wendy在港摺左末 ?

舊 08-25-03, 05:23 PM   #14
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
引用:
Originally posted by 馬沙 :

摺左數年了

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 05:29 PM   #15
Freeman02hk
Insane Gamer
hahaha

睇過la.
........................好貴!

舊 08-25-03, 05:31 PM   #16
SherMan

XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
Originally posted by 高佬 :

摺左數年了
未食過就摺o左,唉...

聽講好正架
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 05:43 PM   #17
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
Originally posted by 馬沙 :

摺左,我以前好鍾意食的

舊 08-25-03, 05:49 PM   #18
dick-yeung
Crazy Gamer

W記意思即係反M記

舊 08-25-03, 05:59 PM   #19
Rosicky
我愛攝影

XBox Live GamertagykcisoR
自從我返kfc後
都唔食m記了

去食kfc唔一定要食雞既

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 06:01 PM   #20
御緣
一字記之曰"黑"

我覺得wendy d包好食過m記d包,不過宜家m記越黎越貴,去食大家樂好過

舊 08-25-03, 06:07 PM   #21
JEREMY
祖離米

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
WENDY唔係薯條好食咩

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....
JEREMY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 06:18 PM   #22
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
都已經有半年左右冇買個麥記既套餐

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 06:23 PM   #23
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by 龍格堡 :

摺左,我以前好鍾意食的

係咪D包四四方方 , 又有熱狗ga ?

舊 08-25-03, 06:24 PM   #24
南 光太郎

唔單止價$, 食物質素都啦...
前幾日飲返佢地o既奶昔, 臭o既...
南 光太郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-03, 06:25 PM   #25
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
去吉野家好過..
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式