Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 11-01-14, 10:01 PM   #751
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
IOS8.1 經常發熱...

我沒jb的

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊

此篇文章於 11-02-14 02:31 AM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-14, 08:25 AM   #752
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
想問問
我換左部新既MINI2後
用ITUNES RESOTRE返個BACKUP

依家係GAME內課唔到金
只一味出MSG叫我去呢度搵人聯絡http://www.apple.com/support/itunes/ww/
但張JCB冇問題的, 而且係舊MINI1都仲可以課到
我到底差咩未做?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-14, 11:33 PM   #753
saikanobox
Game Master

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
想問問
我換左部新既MINI2後
用ITUNES RESOTRE返個BACKUP

依家係GAME內課唔到金
只一味出MSG叫我去呢度搵人聯絡http://www.apple.com/support/itunes/ww/
但張JCB冇問題的, 而且係舊MINI1都仲可以課到
我到底差咩未做?
我都試過,send email叫佢地解,如果佢地話你個acc冇事咁就為有等,過幾日應該會課得返

舊 11-04-14, 03:37 PM   #754
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
依家我用jcb香港卡都貨唔到日本戶口。可能block左
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-14, 05:50 PM   #755
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
iPhone 6 Plus質量再遭質疑 或大規模召回

http://news.sina.com.tw/article/20141104/13489491.html

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-14, 05:56 PM   #756
埃及使者
玻璃般的存在

咁似某ssd果個問題既

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 11-05-14, 07:54 PM   #757
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
iPad air update上iOS 8.1.1 beta 回到iOS 7 九成速度。

忍唔住可以先上beta
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-14, 06:52 PM   #758
埃及使者
玻璃般的存在

問一問先
6+既相機禁個白圓點影相冇左聲?
但禁+-就有

我印象中前幾代禁白圓點都有聲架

GGF - 棄坑

舊 11-17-14, 01:59 AM   #759
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
問一問先
6+既相機禁個白圓點影相冇左聲?
但禁+-就有

我印象中前幾代禁白圓點都有聲架
6有
正路6+應該都唔會冇,似係有問題多

舊 11-17-14, 07:29 AM   #760
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: 爽神 查看文章
6有
正路6+應該都唔會冇,似係有問題多

等我搵日落去問下先

剛才再試又全部都得

GGF - 棄坑

此篇文章於 11-17-14 08:12 AM 被 埃及使者 編輯。
舊 11-17-14, 05:33 PM   #761
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
剛換6+,升埋上8.1....部機好Lag...
尢其係whatsapp碌上碌下時個情況非常明顯....點搞...
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-14, 06:49 PM   #762
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: kingtin1 查看文章
尢其係whatsapp碌上碌下時個情況非常明顯....點搞...
tlc ?

舊 11-17-14, 06:59 PM   #763
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
whatsapp果個唔關IOS事
係前者未UPDATE去SUPPORT
因為我都一樣, 上網SEARCH左先知

但你話其他LAG
我果部反而唔多覺
我係大金16, MLC

GGF - 棄坑

舊 11-18-14, 02:27 AM   #764
kingtin1

PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
引用:
作者: 神龍 查看文章
tlc ?

引用:
whatsapp果個唔關IOS事
係前者未UPDATE去SUPPORT
因為我都一樣, 上網SEARCH左先知

但你話其他LAG
我果部反而唔多覺
我係大金16, MLC
幾時先肯Update呢⋯⋯宜係睇Whatsapp矇查查咁....

此篇文章於 11-18-14 02:30 AM 被 kingtin1 編輯。
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-14, 06:52 AM   #765
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
iOS 8.1.1 出左
air 2升完感覺無咩分別,唔知會唔會少左白蘋果
平均一星期就會出現一次..
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-14, 07:42 AM   #766
破戒僧

3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
引用:
幾時先肯Update呢⋯⋯宜係睇Whatsapp矇查查咁....
啱啱出左...

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-14, 03:57 PM   #767
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: X&Y 查看文章
iOS 8.1.1 出左
air 2升完感覺無咩分別,唔知會唔會少左白蘋果
平均一星期就會出現一次..
應該係部機問題,我部Air 2用咗三個星期都未試過白蘋果。
如未夠14日,去換部新啦!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-14, 08:53 PM   #768
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
應該係部機問題,我部Air 2用咗三個星期都未試過白蘋果。
如未夠14日,去換部新啦!
day1買的
已經試過重灌唔restore iCloud直接setup as new iPad都係咁
身邊的同事部air 2又係試過兩三次白蘋果,我見epc又係好多人都係咁
應該係OS問題吧
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-14, 09:51 PM   #769
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: X&Y 查看文章
day1買的
已經試過重灌唔restore iCloud直接setup as new iPad都係咁
身邊的同事部air 2又係試過兩三次白蘋果,我見epc又係好多人都係咁
應該係OS問題吧
我部Air 2反而問題在當連接電腦USB時,個touch screen反應有些問題,換過部新的都係咁,費事再去換了(又要等速遞嚟收機,之後再等速遞嚟送機,中間有幾日冇機用)
但兩部都未試過白蘋果
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-14, 11:42 PM   #770
埃及使者
玻璃般的存在

剛剛同妹果部PLUS對比
自己果部稍微偏黃MON

IR買既機有冇得WALKIN用GENIUS BAR?
因為好難BOOK到

GGF - 棄坑

舊 11-20-14, 02:14 AM   #771
爽神

註冊日期: Jun 2002
常用app嚟講而家係爭個line未有新解像度

舊 11-23-14, 05:43 PM   #772
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
想問下有用ip6 plus既朋友,用左機套會唔會出現機身變曲問題?
如果ip6同ip6 plus,大家推薦邊款?
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-14, 11:01 PM   #773
埃及使者
玻璃般的存在

剛剛發覺部機有輕微彎左
加埋之前相機既問題

好難BOOK到BAR

GGF - 棄坑

舊 11-23-14, 11:02 PM   #774
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
訂左p&d個套等返
所以用緊個$48cheap cheap膠套
未有任何問題

講推介見得多都係air jacket

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-14, 09:28 AM   #775
埃及使者
玻璃般的存在

打左電話去HOTLINE BOOK
但要等覆電話CONFIRM

職員答我佢地知有黃牛炒位
但系統上改唔到

我幫我妹BOOK
部5S都就快過一年保
大半年前已經一直BOOK唔到

GGF - 棄坑

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 X (請到XI繼續) Metal Gear NT 手機平板遊戲討論版 1059 11-19-12 03:20 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 V (iPhone OS 3.0 Update已經推出) Metal Gear NT 影音館 1002 06-19-09 10:53 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 IV (iPhone Software 2.1 / iTunes 8 / 七彩 iPod nano) Metal Gear NT 影音館 1001 10-04-08 01:18 PM
[主題公園] Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 III (3G iPhone 8GB US$199, 16GB US$299) Metal Gear NT 影音館 1020 06-11-08 12:50 AM
Apple iPod + iTunes 專屬討論區 (貳) Kenji少 影音館 1001 09-23-07 11:30 PM

現在的時間是 07:57 PM

手機版 | APP版