Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 11-23-12, 02:04 PM   #126
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Sgodkyo 查看文章
920個定價好想死
但又下定決心要買
希望胃遜果度會有好消息
920呢個價仲要冇無線叉電板送先大問題....
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-12, 11:18 PM   #127
Sgodkyo
God of Gamer
the one

註冊日期: Jan 2003
920 凶宅訂已落…

舊 11-25-12, 10:15 AM   #128
nine west
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2010
引用:
920 凶宅訂已落…
最想知一樣野,九二零有冇WiFi spot呢類功能?

冇就唔買了
nine west 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 12:12 AM   #129
Number Two
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2009
PSN  IDBe-a-copycat
XBox Live GamertagDummyThejackass
聽講920無法分開設定音樂播放及鈴聲音量?

舊 11-26-12, 09:51 AM   #130
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
諗緊 820 定 920
其實 820 幾抵玩, 但又唔係成日換機, 想買 920.. 苦惱中

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 11:25 AM   #131
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
作者: t-cup 查看文章
其實 820 幾抵玩, 但又唔係成日換機, 想買 920.. 苦惱中
已訂黃色九二零

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 12:46 PM   #132
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
920個價咁進取,即時笠水.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 01:10 PM   #133
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
920個價咁進取,即時笠水.....
xs仲值一千九百五十即trade走呀....

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-12, 01:35 PM   #134
Sgodkyo
the one

引用:
作者: nine west 查看文章
最想知一樣野,九二零有冇WiFi spot呢類功能?

冇就唔買了

引用:
作者: Number Two 查看文章
聽講920無法分開設定音樂播放及鈴聲音量?

引用:
作者: t-cup 查看文章
我個人認為個千二蚊空間冇咩考慮空間
除非你真係完全無視影相功能

舊 11-26-12, 05:03 PM   #135
nine west

聽閒去諾基亞士多預訂會送無線差機,

是否真有其事?
舊 11-26-12, 05:09 PM   #136
Sgodkyo
the one

官方未講,唔好有期望住

而家920 n store冇黃,百記冇黑

舊 11-26-12, 05:26 PM   #137
nine west

引用:
官方未講,唔好有期望住

而家920 n store冇黃,百記冇黑
我喺百記訂咗,希望百記都有喇
舊 11-26-12, 05:34 PM   #138
Sgodkyo
the one

引用:
我喺百記訂咗,希望百記都有喇
我問過凶宅SALE , 佢話只要nokia落order 的話佢地都有得送
不過香港nokia d 效率都係唔好對佢有期望住...

舊 11-26-12, 05:43 PM   #139
nine west

引用:
我問過凶宅SALE , 佢話只要nokia落order 的話佢地都有得送
不過香港nokia d 效率都係唔好對佢有期望住...
我第一次用WP機,有乜係必裝咁滯?

有冇小熊來電呢類APP?
舊 11-26-12, 06:10 PM   #140
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
聽閒去諾基亞士多預訂會送無線差機,

是否真有其事?
WeLoveWP只係肯定澳門有, 香港就未知
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-12, 10:13 AM   #141
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
我第一次用WP機,有乜係必裝咁滯?
我離左隊幾個月,不過想推介一隻MS自己出的photo apps 係玩faceoff 的,同類黎講佢做得好靚,都幾好玩的,唔記得乜名

另外就Implode!, Flowerz, geoDefense 都是獨佔好game

塊魂有得開成就,滿足感較強
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-12, 10:30 AM   #142
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
唔係有o野送就唔訂住, 開售佐再睇有冇咩送... (已決定, 應該都 920 )

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-12, 12:48 PM   #143
nine west

引用:
作者: diabloex 查看文章
我離左隊幾個月,不過想推介一隻MS自己出的photo apps 係玩faceoff 的,同類黎講佢做得好靚,都幾好玩的,唔記得乜名

另外就Implode!, Flowerz, geoDefense 都是獨佔好game

塊魂有得開成就,滿足感較強
有得開成就咁抵死?

不過唔玩xbox的
舊 11-27-12, 01:13 PM   #144
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
有得開成就咁抵死?

不過唔玩xbox的
隻game 有寫xbox 都有成就分的
就算冇xbox 照開a/c 都冇問題的
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-12, 03:47 PM   #145
破戒僧

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code3523 2002 7295
PSN  IDLeifeiPatrick
XBox Live Gamertagfpatrick
Windows Phone 8X by HTC 香港售價 $4,998
http://unwire.hk/2012/11/27/windows-.../mobile-phone/

無論你多接近神, 都依然係一個凡人, 別以為自己很了不起
破戒僧 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-12, 12:30 AM   #146
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
邊道可以睇到market有咩apps?
對呢部野好有興趣,同埋用過上一代900o既版友,想請教下音效好唔好,因為我用電話聽歌多,用緊note同埋s3都有唔錯o既音效
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-12, 12:33 AM   #147
Sgodkyo
the one

引用:
作者: RS 200 查看文章
邊道可以睇到market有咩apps?
對呢部野好有興趣,同埋用過上一代900o既版友,想請教下音效好唔好,因為我用電話聽歌多,用緊note同埋s3都有唔錯o既音效
http://www.windowsphone.com/zh-HK/Store

舊 11-28-12, 12:48 AM   #148
nine west

宜家講到貨源緊張,訂咗又唔係聽日有,

點搞,諾基亞......
舊 11-28-12, 12:53 AM   #149
Sgodkyo
the one

凶宅冇貨竟然唔打電話黎 , 好想剷佢

舊 11-28-12, 12:57 AM   #150
nine west

引用:
凶宅冇貨竟然唔打電話黎 , 好想剷佢
咁訂嚟做乜,哈哈

百記未call我有冇貨,唔知聽日乜環境呢?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BlackBerry 系統/手提/玩書 討論區 (一) ZlWS 手機平板遊戲討論版 40 12-08-14 12:25 AM
Android 系統/手提/平板 討論區 (五) KTN 手機平板遊戲討論版 1000 02-16-12 04:01 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (四) 神龍 手機平板遊戲討論版 999 12-12-11 09:57 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (三) KTN 手機平板遊戲討論版 1009 09-23-11 02:56 PM
Android 系統/手提 討論區 (二) KTN 手機平板遊戲討論版 1001 06-23-11 09:12 PM

現在的時間是 04:05 PM

手機版 | APP版