Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 67 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
david 08:06 PM 11-29-17
作者: (=v=)b:
今次隻雞話做到1月10~
試過4次~apm 2次都有黑叔椒~金鐘/尖沙咀都無~apm個間一定有問題~
1月10...如果唔係點醬我仲可以掃到...

可能APM淨佐好多黑椒雞貨尾...
fami~yan 11:52 PM 11-29-17
作者: david:
1月10...如果唔係點醬我仲可以掃到...

可能APM淨佐好多黑椒雞貨尾...
但我都係APM食,冇黑椒
(=v=)b 06:53 AM 11-30-17
作者: fami~yan:
但我都係APM食,冇黑椒
我2次都有喎~咁黑仔~
J+1 11:40 AM 12-21-17
又有攪作wwwwwwww

http://m.gamme.com.tw/1536912
david 06:56 PM 12-22-17
個朱古力雪糕好食過M記
大破人間 08:05 AM 01-05-18
對新雞無興趣, 所以昨晚叫左普通的上校套餐食

雖然餐牌無寫, 但原來M1-3都仲係可以配薯格, 至少個收銀機落單轉到.

但唔知係個職員唔識做定最近改左規定.
佢竟然同我講M1-3竟然D雞唔可以混搭(即係唔可以要1辣1唔辣)

食左咁多年, 唔俾轉都係第一次見.
david 01:33 PM 01-06-18
作者: 大破人間:
對新雞無興趣, 所以昨晚叫左普通的上校套餐食

雖然餐牌無寫, 但原來M1-3都仲係可以配薯格, 至少個收銀機落單轉到.

但唔知係個職員唔識做定最近改左規定.
佢竟然同我講M1-3竟然D雞唔可以混搭(即係唔可以要1辣1唔辣)

食左咁多年, 唔俾轉都係第一次見.
轉格薯駛唔駛加錢?
大破人間 06:27 PM 01-06-18
轉格薯駛唔駛加錢?
不需要加錢
大破人間 11:07 AM 01-11-18
唔夠一年又出返雙料韓脆雞
好少返兜得咁快
david 01:05 AM 01-17-18

翻炒?
fami~yan 11:05 AM 01-17-18
作者: 大破人間:
唔夠一年又出返雙料韓脆雞
好少返兜得咁快
翻炒?
呢隻仲要係麻麻地好食....

睇番係上年4月出,好似冇試過咁快再出...係咪韓醬入太多?
ben wai 10:59 PM 01-17-18
最重要係壕坊有呢呢雞呢類辣雞食
J+1 09:23 AM 01-30-18

由手機版發出
david 11:20 AM 01-30-18
作者: J+1:

由手機版發出
1. 呢隻味我呢邊有出過,伏到核爆...
2. 極端裏拳同瓶拳主義已經到佐無所不用其極O既地步去將Colonel Sanders切J,下一步應該會染埋色吧...大佬呢個係真有其人,唔係老作出O黎O既可以隨隨便便話改就改OK?丁點尊重都無。
fami~yan 02:33 PM 01-30-18
1. 呢隻味我呢邊有出過,伏到核爆...
2. 極端裏拳同瓶拳主義已經到佐無所不用其極O既地步去將Colonel Sanders切J,下一步應該會染埋色吧...大佬呢個係真有其人,唔係老作出O黎O既可以隨隨便便話改就改OK?丁點尊重都無。
其實會唔會係你太敏感...單純惡搞下姐
我覺得如果有日麥_勞叔叔變嬸嬸都會幾好笑
david 03:57 PM 01-30-18
其實會唔會係你太敏感...單純惡搞下姐
我覺得如果有日麥_勞叔叔變嬸嬸都會幾好笑
如果換轉係將WENDY THOMAS駁條J上去,我咁肯定班極端裏權分子一定會出O黎喊打喊殺,可惜呢件事件係無可能發生。
J+1 05:13 PM 01-30-18
當笑片睇啦
同日清杯麵一樣呢度變左笑片/圖區好耐啦wwww
由手機版發出
martinnitram 04:35 PM 01-31-18
呢個 post 唔係掃雷報告咩...
J+1 07:38 PM 01-31-18
香港嘅創意都可以恥笑
由手機版發出
martinnitram 10:14 AM 02-08-18
新出櫻花脆雞, 有無掃雷兵出動? (但其實櫻花好似係無味的?)
fami~yan 10:22 AM 02-08-18
作者: martinnitram:
新出櫻花脆雞, 有無掃雷兵出動? (但其實櫻花好似係無味的?)
咁岩諗唔到食乜,LUNCH去試下
martinnitram 10:34 AM 02-08-18
咁岩諗唔到食乜,LUNCH去試下
辛苦了, 掃雷兵
睇 website 個跟飯餐成 $45, 就算今日幾份免費報紙有 -$2 coupon 都係好貴...
david 10:35 AM 02-08-18

其實係咪用放O係飯面O個O的日式調味粉曬O係個皮上面?
fami~yan 10:39 AM 02-08-18
作者: martinnitram:
辛苦了, 掃雷兵
睇 website 個跟飯餐成 $45, 就算今日幾份免費報紙有 -$2 coupon 都係好貴...
可惜搵唔到多隻腳,APPS有券,2人餐先65
martinnitram 11:29 AM 02-08-18

其實係咪用放O係飯面O個O的日式調味粉曬O係個皮上面?

係香港食過所謂櫻花味小食都係無特別味...
第一 ... 27 67 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 

返回主題版面