Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-13-20, 06:51 AM   #11
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
龜速爆埋DLC,根本主線黎,DLC先打真正元兇,3隊3連戰,第2場最難,試左幾次搞到要整8隻百閃,第3場用主力屈先過到,不過唔夠珠有隊唔夠百閃要長KEEP心眼陣,不過都仲係有D招明明唔係魔法招有時都俾人打得中,雖然唔係成日中,唔知係咪有D招有加命中

開左敵LV加1百之後好易升,順住打落去冇刷同1層都好多隻爆LV250了,但開ABYSS都係俾卒先手1野幾萬滿血秒左,根本打唔到,唔知係咪俾人2周繼承所有野由頭打屈機﹖

劫炎同深淵勁過其他成千攻,不過用落唔係好勁,最屈都係性痕槍絕對延遲,冇得RESIST,仲可以爆氣即出,都同劫炎差唔多打到廿幾萬

打完DLC再打有白珠送,得閒再睇下UP乜,應該都係講下集D野,不過見任務應該仲有幾粒藍珠未拎,但睇地圖又冇話有得再拎 @@ EX招都未開晒,好多隻人冇用過好低LV要升返夠LV先俾打
我方出的戰技有一些寫明必中

敵方也有

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
英雄伝説 閃の軌跡III, 英雄傳說 閃之軌跡3, 閃之軌跡3

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[IOS/Android]英雄伝説 閃の軌跡:Northern War , ガガーブトリロジー, [多機種]暁の軌跡 サービス終了 武藤遊戲 PC電腦遊戲討論版 14 03-13-24 04:32 PM
THE END [不定期更新][END ]珍藏系列 --- 加收 PS3 PS4 GAME 風間鈴木仁 買賣專區 9 12-19-15 06:06 AM
[PSV] 英雄伝説 空の軌跡 Evolution GN00508771 手提遊戲機討論版 29 08-10-15 05:21 PM
STAR OCEAN 3 Till The End Of Time ~Till The End Of Game 攻略區 VOL.2 真田御名方 攻略及心得交流區 671 07-02-07 02:21 AM
[PS2]Berwick Saga (Tearing Saga 2) 2005年春發售 neo2046 電視遊戲討論版 110 06-11-05 09:13 AM

現在的時間是 05:40 AM

手機版 | APP版