Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.13 ~
wing 08:17 PM 10-24-06
作者: 1356:
各位大大 Saviour同iwsp幾時出貨?
1:100 Saviour 應該出左,

iwsp日本出左.
wing 08:17 PM 10-24-06
我未買過MG... 其實MG可唔可以好似 HG 咁齋o拍?
Busconcamp 08:21 PM 10-24-06
作者: wing:
為何不可...a
現實中大把人係素組~
1356 08:38 PM 10-24-06
1:100 Saviour 應該出左,

iwsp日本出左.
香港wor...
至今未見有貨
1356 08:39 PM 10-24-06
MG齋o拍好過HG好多

HG齋o拍好唔掂
wing 09:09 PM 10-24-06
作者: 1356:
香港wor...
至今未見有貨
我見第二d forum同newsgroup 有人post左d 齋o拍的1:100 savior圖, 話出左 woo
Fungfelix 09:56 PM 10-24-06
行左陣旺角都唔見有~
msz006 10:02 PM 10-24-06
mg 浄係噴一噴油已經好得,因為d接合線唔顯眼,
hg的話,唔處理接合線齋啪/噴埋油都好怪......
wing 10:09 PM 10-24-06
我未玩過MG, 一路諗住會好複雜好難搞 tim
com1010hkjp 10:11 PM 10-24-06
其實易好多
kog 10:13 PM 10-24-06

link
想入........
msz006 10:14 PM 10-24-06
我一直都只係砌開hguc/sd ,
前幾日正式攞買左成年咁滯既mk2 ver.2出尼,
浄係砌左副骨..........驚嘆不已呀!!!\ /
大山椒魚 10:27 PM 10-24-06
作者: Busconcamp:
為何不可...a
現實中大把人係素組~
\/<---mg素組派
NTBOY 10:30 PM 10-24-06
作者: kog:
http://www.1999.co.jp/dbimages/user/hobby/itbig/10051249a.jpg[/IMG]
http://www.1999.co.jp/dbimages/user/hobby/itbig/10051249.jpg[/IMG]
link
想入........
入!
剩係為左個渣渣頭 <<<
kog 10:32 PM 10-24-06
[魔鬼 ] MG好! MG勁! MG冇得頂! [/魔鬼 ]
Busconcamp 11:03 PM 10-24-06
只係砌件需時而已...一點也不複雜~
Busconcamp 11:04 PM 10-24-06
作者: msz006:
我一直都只係砌開hguc/sd ,
前幾日正式攞買左成年咁滯既mk2 ver.2出尼,
浄係砌左副骨..........驚嘆不已呀!!!\ /
尤如發現"新大陸"...
chunwai0091 11:05 PM 10-24-06
作者: ZONDAS:
\/<---mg素組派
+1
其實係懶
Busconcamp 11:07 PM 10-24-06
作者: Fungfelix:
行左陣旺角都唔見有~
須知道HKI,KLN,NT係分日派貨...
總會係某一區(上述3區)有先...一區(3區中)最遲~
惡魔X魔鬼 11:19 PM 10-24-06
放心
驚你玩完MG後,唔想再玩其他就真
以而家MG d質素黎講
唔上色或者搞其他野,都已經好靚
up2u2003 11:47 PM 10-24-06
隻savior又好似幾正
http://www.geocities.jp/hetare_d_max...0_Saviour.html
wing 11:58 PM 10-24-06
作者: 小帝皇龍:
放心
驚你玩完MG後,唔想再玩其他就真
以而家MG d質素黎講
唔上色或者搞其他野,都已經好靚
聽到咁多位咁講, 一則喜, 一則又擔心自己已經跌左落個無底坑中........

雖然仲有隻hg mk.II 未砌過, 但下次如果見到 oyw 高達靚價, 就好可能會把持唔住了...

呂鳳仙 12:02 AM 10-25-06
http://www.geocities.jp/hetare_d_max...0_Saviour.html

ゆうたろう 12:18 AM 10-25-06
1/100 救星高達 深水埔福X模型到0左貨 $16X

好擔心UCHG 1/35 賴巴小隊渣古頭軍事情景買唔到或捱貴價...
上月UCHG 1/35 自護偵察機唔多見香港有得賣,
深水埔福X唔見,旺角廣華街一帶數間模型店唔見,洗衣街英X唔見,
只係得千XX模型有得賣...走上何文田0個2間模型店又係冇,
亦走了黃埔一看,吉吉及奇怪癲地唔駛講都係唔見有...
其實呢個UCHG 1/35 軍事情景系列有冇行貨?冇理由BANDAI d野咁難搵0架喎~
呂鳳仙 12:19 AM 10-25-06
作者: 薑餅人Lobo:
1/100 救星高達 深水埔福X模型到0左貨 $16X

好擔心UCHG 1/35 賴巴小隊渣古頭軍事情景買唔到或捱貴價...
上月UCHG 1/35 自護偵察機唔多見香港有得賣,
深水埔福X唔見,旺角廣華街一帶數間模型店唔見,洗衣街英X唔見,
只係得千XX模型有得賣...走上何文田0個2間模型店又係冇,
亦走了黃埔一看,吉吉及奇怪癲地唔駛講都係唔見有...
其實呢個UCHG 1/35 軍事情景系列有冇行貨?冇理由BANDAI d野咁難搵0架喎~
有冇去過環球……我好似見過佢擺o左好多出o黎
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面