Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-24-06, 08:17 PM   #126
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 1356
各位大大 Saviour同iwsp幾時出貨?
1:100 Saviour 應該出左,

iwsp日本出左.
wing 目前線上  
舊 10-24-06, 08:17 PM   #127
wing
格鬥低手

我未買過MG... 其實MG可唔可以好似 HG 咁齋o拍?
wing 目前線上  
舊 10-24-06, 08:21 PM   #128
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: wing
為何不可...a
現實中大把人係素組~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 10-24-06, 08:38 PM   #129
Insane Gamer
三倍糟糕

註冊日期: Apr 2006
引用:
1:100 Saviour 應該出左,

iwsp日本出左.
香港wor...
至今未見有貨

http://herman8311.mysinablog.com/
1356 目前離線  
舊 10-24-06, 08:39 PM   #130
Insane Gamer
三倍糟糕

引用:
MG齋o拍好過HG好多

HG齋o拍好唔掂

http://herman8311.mysinablog.com/
1356 目前離線  
舊 10-24-06, 09:09 PM   #131
wing
格鬥低手

引用:
作者: 1356
香港wor...
至今未見有貨
我見第二d forum同newsgroup 有人post左d 齋o拍的1:100 savior圖, 話出左 woo
wing 目前線上  
舊 10-24-06, 09:56 PM   #132
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
行左陣旺角都唔見有~

舊 10-24-06, 10:02 PM   #133
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
引用:
mg 浄係噴一噴油已經好得,因為d接合線唔顯眼,
hg的話,唔處理接合線齋啪/噴埋油都好怪......
msz006 目前離線  
舊 10-24-06, 10:09 PM   #134
wing
格鬥低手

我未玩過MG, 一路諗住會好複雜好難搞 tim
wing 目前線上  
舊 10-24-06, 10:11 PM   #135
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
其實易好多

舊 10-24-06, 10:13 PM   #136
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002

link
想入........

kog 目前離線  
舊 10-24-06, 10:14 PM   #137
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

引用:
我一直都只係砌開hguc/sd ,
前幾日正式攞買左成年咁滯既mk2 ver.2出尼,
浄係砌左副骨..........驚嘆不已呀!!!\ /
msz006 目前離線  
舊 10-24-06, 10:27 PM   #138
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Busconcamp
為何不可...a
現實中大把人係素組~
\/<---mg素組派

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 10-24-06, 10:30 PM   #139
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: kog
http://www.1999.co.jp/dbimages/user/hobby/itbig/10051249a.jpg[/IMG]
http://www.1999.co.jp/dbimages/user/hobby/itbig/10051249.jpg[/IMG]
link
想入........
入!
剩係為左個渣渣頭 <<<

此篇文章於 10-24-06 10:34 PM 被 NTBOY 編輯。
NTBOY 目前離線  
舊 10-24-06, 10:32 PM   #140
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
[魔鬼 ] MG好! MG勁! MG冇得頂! [/魔鬼 ]

kog 目前離線  
舊 10-24-06, 11:03 PM   #141
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
只係砌件需時而已...一點也不複雜~

舊 10-24-06, 11:04 PM   #142
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: msz006
我一直都只係砌開hguc/sd ,
前幾日正式攞買左成年咁滯既mk2 ver.2出尼,
浄係砌左副骨..........驚嘆不已呀!!!\ /
尤如發現"新大陸"...

舊 10-24-06, 11:05 PM   #143
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: ZONDAS
\/<---mg素組派
+1
其實係懶

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線  
舊 10-24-06, 11:07 PM   #144
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Fungfelix
行左陣旺角都唔見有~
須知道HKI,KLN,NT係分日派貨...
總會係某一區(上述3區)有先...一區(3區中)最遲~

舊 10-24-06, 11:19 PM   #145
惡魔X魔鬼
Game Master
[=" o "=]

註冊日期: Sep 2003
引用:
放心
驚你玩完MG後,唔想再玩其他就真
以而家MG d質素黎講
唔上色或者搞其他野,都已經好靚
惡魔X魔鬼 目前離線  
舊 10-24-06, 11:47 PM   #146
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
隻savior又好似幾正
http://www.geocities.jp/hetare_d_max...0_Saviour.html

舊 10-24-06, 11:58 PM   #147
wing
格鬥低手

引用:
作者: 小帝皇龍
放心
驚你玩完MG後,唔想再玩其他就真
以而家MG d質素黎講
唔上色或者搞其他野,都已經好靚
聽到咁多位咁講, 一則喜, 一則又擔心自己已經跌左落個無底坑中........

雖然仲有隻hg mk.II 未砌過, 但下次如果見到 oyw 高達靚價, 就好可能會把持唔住了...
wing 目前線上  
舊 10-25-06, 12:02 AM   #148
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

http://www.geocities.jp/hetare_d_max...0_Saviour.html

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 10-25-06, 12:18 AM   #149
ゆうたろう
Senior Gamer
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
1/100 救星高達 深水埔福X模型到0左貨 $16X

好擔心UCHG 1/35 賴巴小隊渣古頭軍事情景買唔到或捱貴價...
上月UCHG 1/35 自護偵察機唔多見香港有得賣,
深水埔福X唔見,旺角廣華街一帶數間模型店唔見,洗衣街英X唔見,
只係得千XX模型有得賣...走上何文田0個2間模型店又係冇,
亦走了黃埔一看,吉吉及奇怪癲地唔駛講都係唔見有...
其實呢個UCHG 1/35 軍事情景系列有冇行貨?冇理由BANDAI d野咁難搵0架喎~
ゆうたろう 目前離線  
舊 10-25-06, 12:19 AM   #150
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: 薑餅人Lobo
1/100 救星高達 深水埔福X模型到0左貨 $16X

好擔心UCHG 1/35 賴巴小隊渣古頭軍事情景買唔到或捱貴價...
上月UCHG 1/35 自護偵察機唔多見香港有得賣,
深水埔福X唔見,旺角廣華街一帶數間模型店唔見,洗衣街英X唔見,
只係得千XX模型有得賣...走上何文田0個2間模型店又係冇,
亦走了黃埔一看,吉吉及奇怪癲地唔駛講都係唔見有...
其實呢個UCHG 1/35 軍事情景系列有冇行貨?冇理由BANDAI d野咁難搵0架喎~
有冇去過環球……我好似見過佢擺o左好多出o黎

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SONY官方承認PSP銷售敗於NDS jim Tsang 手提遊戲機討論版 309 08-04-06 10:17 AM
7月扭蛋精華區 (4 July updated) 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 175 07-30-06 08:56 PM
6月扭蛋精華區 (6 June updated) 美版之王-天涯浪子 收藏品討論版 281 07-29-06 07:54 PM

現在的時間是 09:47 PM

手機版 | APP版